Testimonials

Here you can read what students and clients have to say about “from Mindfulness to Heartfulness” retreats – and the therapy sessions:

A safe and professional process to get through life challenges that are hurting and/or stuck. I recommend this week – it’s intense and rewarding to the max, all senses are stimulated with love and closeness.

Lillian, Haslev, 55 years.

My head became smaller and my body became bigger!! Wonderful and instructive stay.

Karin, Copenhagen, 30 years

The best choice I have ever made in my life, I highly recommend it.

Helle Elgaard, Aarhus, 58 years

My involvement in Anne’s retreat in Mallorca is one of the most present, challenging, rejuvenating, comfortable and instructive things I have experienced in a very long time. I flew down there with a sense of scepticism, and flew home with a feeling of happiness. I heartedly recommend to go to one of these retreats.

Andreas, 28 years, Copenhagen

Jeg har deltatt på Annes kurs i Spanien to ganger og er svært fornøyd med kurset og etterfølgende oppfølging. Selv om jeg er norsk har språket ikke vært noen hinder. Kurset har gitt meg større selvinnsikt og gitt meg nytt fokus i livet. Anbefaler kurset på det varmeste.

Cecilie, Norway, 38 år

Anne’s Mindfulness kursus kan varmt anbefales alle, som vil give sig selv ro og fordybelse i de ting der betyder allermest. Kurset give plads for de individuelle behov, og der opstår nemt en behagelig rummelighed og omsorg blandt deltagerne. Alt i alt en skøn oplevelse som alle bør unde sig selv.

Anonym, 28 år.

Et kursus der forandrer. En uge i selskab med mennesker, der er åbne for forandring, inspirerer og bevæger.
Anne guider gruppen på en måde, så jeg oplever, at der tales lige ind i min historie og de temaer jeg behøver at arbejde med. Jeg ved, at flere deler den oplevelse. At arbejde med krop og sind i en gruppe og med tid til egen proces koncentreret i en uge, er en luksus. En blid men total påvirkning, der forandrer. Det blev et vendepunkt for mig.

Lars, 50 år

Jeg kan varmt anbefale både Mallorca-kurset og et individuelt terapiforløb hos Anne, til alle der ønsker at opleve mere ro, nærvær, kærlighed og dybde i sig selv og i livet. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv.

Ane W, 36 år

Dejligt kursus, hvor det “rum# vi arbejdede i, havde masser af forståelse og tillid. Personligt er/var det meget befriende og udviklende.

Helle, 55 år

Har gået på Annes kurser, til og fra i 17 år, og har gennemgået en udvikling fra et noget uselvstændigt menneske,  til et menneske der står med begge ben på jorden. Med egne meninger og ikke længere bange for at sige til eller fra og tage ansvar. Kurserne er fantastiske, fordi klimaet er fantastisk og du er helt ude af din kontekst.  -Tak!

Bjarne Madsen, 65 år

At mærke mig selv, mine egne behov, trække vejret  og finde ud af, at jeg har brug for at skabe mig rum for det. DET er meget vigtig læring for mig.

Charlotte, 50 år

Anne har skabt et rum, hvor jeg kunne slippe mit hylster. Et rum jeg aldrig har oplevet at føle mig tryg i – før jeg kom her. Jeg er meget taknemmelig for den uges visdom jeg har lært her. Jeg føler mig forbundet til mig selv igen, igennem de øvelser og den ro der er blevet skabt igennem gruppen. En oplevelse for livet, og en indsigt i mig selv, jeg har svært ved at forstå, kun en uge kan give. En oplevelse jeg har svært ved at forestille mig foruden!
Jeg vil gerne udtrykke min største respekt og taknemmelighed for en uforglemmelig vidunderlig rejse. – Hjertelig TAK

Maria, Kbh. 32 år

For mig var det vigtigt at møde andre mennesker, og se at der er flere, der har det som mig. Jeg lærte rigtig meget af de andre og fandt støtte og omsorg, som jeg ikke har fundet andre steder. Jeg er kommet dybere ind i mig selv, har fået sat en proces igang. Jeg har sluppet kontrol til nu at hvile i de følelser der er – og være i nuet. Jeg har fået så meget mere liv i krop og sind.

Lise, 38 år.

Jeg troede at jeg bare skulle lære at finde ro og kontrol over mit hoved og reaktioner, når jeg bliver irriteret, utålmodig og vred. Anne kom lynhurtigt ind til kernen af årsagen, og jeg lærte mig at lytte til årsagerne til reaktionerne og arbejde med dem, i stedet for at prøve at kontrollere dem. Min egen model kunne jeg se ikke virkede, så nu glæder jeg mig til at arbejde videre med det fra en frisk vinkel.

Dorthe, 37 år

Fantastisk oplevelse, også for sådan en som mig, som i forhold til nogle andre på holdet, har en let tilgang til livet. Dejligt afbræk fra en hektisk hverdag. Specielt meditationen var god. Nogle yoga øvelser vil jeg øve mig i, andre ikke. Rigtig god kollektiv oplevelse med de andre deltagere og stedets ro og skønhed, og mange lyde, duftene og vejret bidrog bestemt også. Men uden Anne ville det ikke være gået.

Nina Hermansen. 55 år

Kurset Giv Hjertet Fødder har givet mig støtte og mod til at mærke, føle og være i min krop. Det er forunderligt, at træne nærvær sammen med andre. Det giver en dyb tilfredsstillelse.
Og det er særdeles lærerigt at se og høre andre fortælle om deres oplevelser og udfordringer i livet. Sjovt nok kan jeg genkende og lære noget af alle!

Stine, 50 år.

På kurset er jeg kommet i kontakt med mine følelser på en ny og anderledes ægte måde. Jeg har fundet ind til egne værdier, og har lært at mærke mine egne behov frem for andres. Jeg har lært at finde styrke i mig selv og acceptere mig selv. Min største indsigt er, at jeg er god nok, præcis som jeg er.

Kvinde 50 år, mand og 2 børn

På kurset har jeg lært at mærke min krop og følelser. Jeg har fundet ind til en glemt vrede og givet slip på den igen. Jeg vil frem over fortsat finde støtte i min kæreste, som har været åben og respektfuld for den udvikling jeg har været igennem.

Simone, 24 år

Giv Hjertet Fødder forløbet gav mig mulighed for at fordybe mig i mig selv og forsøge at opnå en større forståelse for hvad der foregår inden i mig. Rejsen ind i mig selv blev forstærket gennem de andre deltageres delte refleksioner og følelser, og gennem deres beskrivelser indså jeg at mine egne følelser og refleksioner kunne spejles i deres. Jeg er meget ydmyg overfor det tillidsfulde rum der blev skabt imellem os deltagere og Anne og det har været med til at give mig en ny forståelse og omsorg for mig selv.

Louise, 31 år

Giv hjertet fødder har hjulpet mig til at acceptere at jeg ikke altid kan have det super og det er ok med en øv dag. Jeg prøver at sige det højt for mig selv ,at det er ok at det er sådan lige nu. Det hjælper VIRKELIGT at rumme problemet så føles det pludselig ikke så stort. At være med det .
Jeg har været urolig glad for at have lært dig at kende og synes du er meget dygtig. Jeg har virkelig lært noget vigtigt på dit hold som jeg bruger dagligt nu… Mange tak.

Sanne 49 år.

Tusind tak Anne for et aldeles udvidende og udviklende kursus. Jeg er meget glad for jeg fandt dig online. Selvom det var svært at være i ind imellem, fik jeg meget ud af det. Det gik op for mig undervejs, hvor skide kontrolleret jeg desværre stadigvæk er… har ellers tidligere arbejdet med at slappe lidt af.. men det er så ikke rigtig lykkedes, må jeg jo erkende.
Jeg fandt meget ro ved at sidde i vores gruppe, og falde ned i mig selv, og ikke mindst være tilstede i mig selv.

Agnethe 38 år