Erhverv

Stresscoaching og supervision i København

Stresscoaching

Stresscoaching i København: Hvis du har været i et langvarigt indre eller ydre pres, kan der nemt opstå en permanent alarmtilstand. Det betyder, at kroppen får svært ved at reparere sig selv. Stress er en naturlig reaktion og meddelse fra kroppen om, at der er noget, den ikke kan håndtere.

Supervision i København

Jeg giver personlig supervision med træning af væren, til psykoterapeuter, psykologer og ligestillede faggrupper, der er i tæt dialog med deres klienter. Du er indstillet på, og har lyst til, at træne et dybere nærvær i kontakten med dig selv i dit faglige såvel som personlige liv. Du har lyst til, og er inspireret af, at der kommer øget ro og hjertelighed i dit liv, samtidig med, at der fortsat er den aktivitet, der passer til dig. Du er meget velkommen både alene og/eller i gruppe.

Ugen er klart at anbefale – intens og udbytterig to the max, alle sanser bliver stimuleret med kærlighed og nærvær. En tryg og professionel metode at komme igennem livets knuder som gør ondt og/eller sidder fast.

Lillian, Haslev 55 år

Mit hoved blev mindre, min krop blev større!! Vidunderligt og lærerigt ophold.

Karin, Kbh. 30 år

God cannot give us a happiness and peace apart from Himself, because it is not there. There is no such thing.

C. S. Lewis

Modtag Nyhedsbrev fra Lifeprocess

Her kan du modtage inspiration i form af tips, videoer, artikler samt nyt om kurser fra Lifeprocess. Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere finder det relevant.