Coaching individuelt og i gruppe

lifeprocess tilbyder erhvervscoaching individuelt og i gruppe i København

P.T giver jeg GRATIS COACHING via telefonen hver tirsdag fra kl 8.30 - 9.30 til 19. december 2017. Du får 20 min., hvor jeg hjælper dig med at skabe retning i livet, vedr. et tema du har på hjerte, og som du vedvarende kredser om.
Ring på 2489 1071 kl. 8.30, kl. 8.50 eller kl. 9.10 på tirsdage, og jeg hjælper dig med det næste skridt :)

Coaching er et effektivt værktøj som støtte til at sætte kurs mod det liv du virkelig ønsker - eller få afklaret hvad du ønsker. Måske der er en fornemmelse af, at noget mangler, og at dine resurser ikke kommer rigtig i omløb i dit erhverv - og måske også privat. Her kan en coach være en frugtbar ressource.

I coaching fås støtte til at undersøge personlige mønstre der kan stå i vejen for at nå egne mål. Der gives øvelser designet din situation, som kan benyttes i hverdagen, for her at erfare hvordan nye handlemåder kan åbne nye døre, du måske aldrig havde troet mulig. Måske du har brug for en erhvervscoach som støtte til f.eks. at:

  • Udvikle din karriere - til mere overblik og ro og mindre stress
  • lære at prioritere
  • skifte spor i livet
  • turde succes på en naturlig måde
  • benytte din følelsesmæssige intelligens også på arbejdet
  • få et bedre kærlighedsliv
  • få selvværd og ikke kun selvtillid, etc.

Når det handler om ledelse, arbejder jeg som erhvervscoach både med de personlige og faglige udfordringer.

At være vidende til et menneskes udfordringer er en tillidssag, og det er med dyb respekt, erfaring, ekspertise, varme og humor, at jeg er med dig i din udforskning.

Coaching i gruppe

Levende mennesker er det primære organiske materiale i organisationer. Det gør udvikling af mennesker til et nøglebegreb. At holde liv i denne udvikling er et konstant ansvar for både leder, grupper og den enkelte.

Vi tilbyder kursusforløb i grupper på 8 personer. Kontakt mig hvis I er interesserede. Vi har lokaler i København, Vanløse. Nemt at parkere.