Stresscoaching

Stresscoaching i København: Hvis du har været i et langvarigt indre eller ydre pres, kan der nemt opstå en permanent alarmtilstand. Det betyder, at kroppen får svært ved at reparere sig selv.

Stress er en naturlig reaktion og meddelse fra kroppen om, at der er noget, den ikke kan håndtere. Symptomerne er ofte f.eks. koncentrations besvær, anspændthed, rastløshed, søvnmangel, irritation, søvnproblemer og fordøjelsesbesvær. I visse tilfælde kan man være ramt så hårdt, at det kræver en længere sygemelding. I stresscoaching i København får du bl.a. hjælp til at få overblik over din situation i dit erhverv, men også privat hvis du ønsker det.

I coaching kan nye døre åbne, du måske aldrig havde troet var mulig.

Det tager naturligvis tid at hele systemet, dvs. både krop og psyke, og finde vejen hjem til et mere balanceret liv. Det er meget vigtigt at starte gradvist op igen med arbejdet. Afhængigt af omstændighederne tager helingsprocessen længere eller kortere tid.

At være vidende til et menneskes udfordringer er en tillidssag, og det er med dyb respekt, erfaring, ekspertise, varme og humor, at jeg er med dig i din udforskning.