Supervision i København

lifeprocess tilbyder erhverv supervision i København

Jeg giver personlig supervision med træning af væren, til psykoterapeuter, psykologer og ligestillede faggrupper, der er i tæt dialog med deres klienter. Du er indstillet på, og har lyst til, at træne et dybere nærvær i kontakten med dig selv i dit faglige såvel som personlige liv. Du har lyst til, og er inspireret af, at der kommer øget ro og hjertelighed i dit liv, samtidig med, at der fortsat er den aktivitet, der passer til dig. Du er meget velkommen både alene og/eller i gruppe.

I supervisionen gives støtte til at få bragt klarhed over begrænsende forestillinger om sig selv og andre. For det hindrer ofte kontakten til egen essens og derfor et friere flow.
Vi vil benytte os af øvelser der har en meditativ effekt. Vi vil sammen træne at være mere tilstede i sanserne, kroppen og inkludere hjertet i det. Ved den kontakt bliver der adgang til et ressource rum, og kvaliteten af væren fordybes.
Det kræver ofte mod at stå så åbent ved sig selv. Men det er her, du kan give det aller bedste af dig til andre mennesker. Samtidig er det afgørende nødvendigt, at grænserne er klare i den åbenhed - så du ikke stresser dig selv.

Vi benytter os af gruppeprocessen som læringsmulighed og som "ressourcebank". Dette giver et dynamisk miljø for læring, hvor der bliver rig mulighed for alle til erkendelse og udvikling. Du bringer den øgede kontakt til væren med dig videre ind i det professionelle rum, og dit liv i øvrigt, så det trinvis kommer til at hænge mere og mere sammen.
Walk the talk :)

Jeg tilbyder grupper på max 6 personer til fortløbende undervisnings proces. Pris kr. 1500,- pr person pr gang. Generelt mødes grupperne 3 timer hver 6 uge. 

Nogle foretrækker at supplere med et retreat til yderligere fordybelse, da udvikling af værenspraksis naturligvis tager tid. Så det kan virkelig give et ekstra boost, at investere i sig selv en uges tid, ved at give øget rum til sådan en proces.
Det kan være "Fra Mindfulness til Heartfulness" på vulkanøen Lanzarote - i februar
eller "Fra Mindfulness til Heartfulness" på smukke Mallorca   - i april 
Begge kurser er meget unikke på hver sin måde, da min undervisningsstil tilbyder høj kvalitet af nærvær - og menneskelighed kombineret med viden, humor og masser erfaring.

Forløbene foregår i min praksis i Vanløse, København. Er du interesseret i at blive del af et gruppeforløb, eller komme individuelt, så ring gerne til mig på 2489 1071 eller send en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I den individuelle supervision er fokus selvsagt rettet på den pågældende supervisands behov og ønske, om hvilket niveau han/hun vil arbejde på. Dette foregår også i Vanløse, København.