Fanget af gamle mønstre?

Du kan bedst hjælpe dig selv, og andre, når du lever autentisk. Læs, hvordan "Fra mindfulness til heartfulness" kan hjælpe dig til at slippe kvælende rutiner og unødige hensyn.

Er du fri til at leve, som du har lyst til?

Eller føler du dig tvunget til at tage hensyn til andre – selv når det ikke er nødvendigt?
Det kan også være, du holder din mening for dig selv, fordi du er bange for at såre nogen.
Det kan være, du siger ja til en aftale selvom du ikke har lyst. Eller fester hele natten, selvom du helst vil hjem. Bare fordi du ikke vil fornærme værten ved at gå.
Eller måske er dit liv bare præget af vaner, der ikke passer dig mere. Fordi du synes, du bør leve, sådan som andre forventer det af dig …
Måske misunder du i hemmelighed andre, der lever, sådan som du ønsker. Eller måske er du vred over, at de er så selvoptagede, men:
Du snyder dig selv og andre, når du er uærlig og derfor lever uautentisk
Der er absolut intet galt i at tage hensyn. Det er en kærlig kvalitet. Men hvis hele dit liv fokuserer på andres behov, så er du ikke hverken tro eller kærlig mod dig selv. Du er faktisk heller ikke tro mod din familie, dine venner og kolleger.
For de mærker alligevel, at noget er galt … De ved, at du ikke er glad, men kæmper for at glæde dem. Det gør dem utrygge.

Skyggen er skyld i din smerte

Skyggen er alle de facetter af din personlighed, du fortrænger, for at du kan leve, som andre forventer.
Fremmedgørelsen begynder allerede i barndommen. Det er ikke dine forældres skyld, for de elskede dig sikkert. Derfor plejede de nogle af dine karaktertræk med ros og opmuntring, så de blomstrede og voksede.
Men væksten havde sin pris.
For andre sider af dig visnede i skyggen af dine forældres ubevidste fordømmelse – eller blindhed.

Du er en mester i at begrænse dig selv

Som alle andre børn levede du på dine forældres kærlighed. Derfor blev du hurtigt din egen gartner. Du plejede de acceptable sider af din personlighed – og skar resten fra …
Det blev en vane, der fulgte dig ind i voksenlivet. Du er sikkert dygtig til at begrænse dig selv nu. Måske så dygtig, at du tror, dit liv slet ikke kan være anderledes.
Måske opgiver du dine drømme, fordi du tænker: ”Jeg vil gerne holde tale. Men det kan jeg ikke, for jeg er jo så indadvendt” eller ”Jeg kan ikke slappe af. Jeg er nødt til at tage ansvaret for alle andre, ellers gør de det hele forkert”.
Men når du begrænser dig selv, bliver dit liv kedeligt. Og i værste fald bliver du et let bytte for diverse former for misbrug eller depression.

Find hjem til dig selv med mine forløb

Det kan føles umuligt at generobre det tabte land. Men det er ikke for sent, og Fra mindfulness til heartfulness kan hjælpe dig.
Mindfulness handler om at gribe nuet i stedet for at leve i fremtid eller fortid.
For du kan først leve lige nu og her, når du stopper med at vurdere, lægge planer, spekulere og gruble.
Mindfulness gør det lettere for dig at se dine egne fastlåste handlemønstre. Det giver dig nye muligheder for at vælge at gøre noget andet, end du plejer. Hvor vi i mindfulness generelt set, lærer at mindske stress ved at træne bevidstheden på alt hvad vi gør.

Heartfulness er frigørelse fra fastlåste forestillinger

Fra denne tilstand af mindfulness kan du åbne døren for heartfulness, hvor kroppen, dens følelser og sanser inkluderes. Vi møder det hele i os. Det gør det muligt at komme til en dybere sandhed, som vi alle har i hjertet. Dybere end sindet overhovedet kan forestille sig.
Her er et endeløst rum af hengivelse til det, der er. Et rum med inderlig, kærlig og dyb accept af dig, lige som du er. Herfra kan du sætte dig selv fri af de fastlåste forestillinger om, hvem du skal være. Du kan trin for trin udvikle et liv, hvor du har dit frie valg hver dag.

Kom videre:

Jeg kan hjælpe dig til at leve mere autentisk med retreatet:
Fra mindfulness og heartfulness

Vil du øve dig NU? – så modtag gratis mine 2 lydfiler
– og tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Du kan downloade lydfilerne til din mobil, og benytte dem hvor du så end er.
Ved at være tilmeldt mit nyhedsbrev, får du gratis inspiration du kan glædes ved, hvis du vil have et liv der skal leves og ikke overleves. Og så får du det nyeste info om div. kurser.
Du kan tilmelde dig HER

Tusind tak fordi du læste med her på bloggen – og velkommen til.

Hjertelig hilsen
Anne

Flere blogindlæg

Fanget af gamle mønstre?

Du kan bedst hjælpe dig selv, og andre, når du lever autentisk. Læs, hvordan “Fra mindfulness til heartfulness” kan hjælpe dig til at slippe kvælende rutiner og unødige hensyn.

Læs mere

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.