– sommerkursus på Møn 10.-15. juli 2022

Livet er en gave, og på dette retreat vil vi fejre den gave, vi alle har fået. Fra mindfulness til heartfulness, full of heart, udspringer glædens kilde. Ved at skifte fokus fra sindet til hjertet, synker du mere ind i kroppen, og du får adgang til et markant større felt. Den kilde vil vi udforske her på retreatet, så du er i stand til at øge kontakten til din grundglæde, så du bringer mere lys og lethed ind i din hverdag.
Du får læring og ferie for krop og sjæl på det her retreat.

Via kontakten med din livsenergi, som altid strømmer igennem dig, kan du udvikle en intens livfuldhed, og komme meget mere til stede. Være nærværende – være lige her og nu – og sanse alt det liv der er til rådighed. Det får du fuld støtte til på det her retreat, som både er ren ferie for din sjæl og intens læring. Og så er du ikke alene – du er i et dejligt fællesskab med andre, der er på den samme rejse. Det er så afgørende for at skabe det ønskede skift til øget kontakt til grundglæden.

Glædens kilde, fra mindfulness til heartfulness

Kom og vær med og udforsk hvordan heartfulness hjælper dig fra sindet til hjertet.
Herfra er der en helt anden åbenhed og ressource end sindets vanetænkning.

Når vi er full of heart, følger vi vores spirituelle vej, hvordan den så end ser ud
for den enkelte, og derfra udspringer glæden. Når du møder og omfavner dig selv
100 % – både det du kan li´ og det du ikke kan, så opstår glæden. Det er en vigtig
erfaring du efterfølgende kan bruge i din hverdag. Det er både i din familie, blandt venner, på jobbet, på selvværdskontoen, stress og kærlighedskontoen. Det er selvfølgelig ikke en mirakelkur. Det er en proces der starter – eller du er måske igang – og så fortsætter den. Du investerer i dig selv.

Måske føler du, at du allerede har go´ kontakt til glæden, og at du gerne vil
fordybe dig og komme fra en endnu dybere grund. Det vil du få rig lejlighed til her på retreatet, for vi skaber et rum sammen, hvor enhver kan vokse derfra hvor han/hun er. Jeg vil udfordrer jer forskelligt alt afhængig af, hvor I er i jeres individuelle processer.

Tiden er inde til at fejre livet – at vi er i det. At vi lever, og ikke kan ta´ livet for givet. Men har tænkt os at udfolde det! Igen og igen!

Indre Glæde

Har du travlt og alt for meget på din “to-do-liste”? Jeg ved godt vi alle kan ha´ travlt…… men, din mission er at ta´ 5 dage ud af kalenderen – altså hvis du vælger at sige ja til det – og så dedikere de dage til dig selv. Investere i dig. For så genfinder og genopliver du atter kontakten til din grundglæde, og finder ud af hvad du oprigtigt føler, der er sandt for dig. Du bliver langt mere autentisk.

LAD OS FEJRE
DET SAMMEN

Du vil gå fra retreatet med:

 • Den stille dybe glæde og den ekspressive glæde
 • En fordybet kontakt til dit hjerte
 • Om Glædens kilde principperne
 • At være sand med dig selv
 • Viden om forandringens dynamik
 • Bevæge dig fra kompleksitet til langt mere enkelhed
 • Øget klarhed om grænser
 • Kraft og fasthed
 • Sund aggression
 • Selvbeskyttelse til det åbne hjerte
 • Taknemmelighed

Sådan vil vi arbejde

Jeg anvender forskellige former til brug for undervisningen på mine retreats. På det her, vil vi benytte os af den smukke natur ved Møn. F.eks. vandre en af dagene i stilhed, og processe det erfarede undervejs.

Vi vil kontinuerligt bruge kroppen på forskellige måder, som ressource til at hjælpe os på vej, i den proces der starter fra vi mødes til vi skilles. Jeg benytter musik og bevægelse, kropslige øvelser, energi øvelser, stilhed, meditation og yoga. Vi vil løbende være i dialog og processe det lærte, så alt integreres undervejs.

Vi laver ikke psykoterapi, men fortidens historier er velkomne i nuet. De dukker selvfølgelig op, og jeg vil hele tiden støtte dig i at åbne for det rum, der kan hjælpe, hvis du er helt nærværende. Så kan fortidens forstyrrende følelser passerer. Ikke fornægte dem, men hjælpe dem til at opløse sig. Få ny erfaring her og nu med det nye liv, du skaber kontakt med i dig. Det er befriende.

Vi vil bevæge os imellem de forskellige former alt efter relevans, og når det er understøttende også tilføje relevant teori.

Kurset er for dig der der vil fordybe kontakten til dit hjerte, og derfra få øget adgang til glædens kilde. Og som samtidig vil nyde den samhørighed der opstår, når vi sammen vover at være sårbare, åbne, og modige med at bringe det lærte ud i kontakt med hinanden.
Sådan kan du på retreatet, erfare og træne den dybere kontakt du har fået, før du bringer glæden med dig videre ud i den store verden.
Du har tidligere gået i egenterapi eller har tilsvarende erfaring. Det har givet dig et godt fundament for denne udforskning.

Min oplevelse af Annes kursus er noget af det mest nærværende, udfordrende, afstressende, behagelig og lærerigt jeg har oplevet i meget lang tid. Jeg startede med en følelse af skepsis, men afsluttede med en følelse af lykke. Det gjorde jeg fordi, at jeg undervejs følte, at jeg kom så meget tættere på mig selv. At NU var jeg seriøst i gang med min egen udviklingsproces. Jeg var på vej. Oplevede masser af energi og en lyst til at erobre verden. Mine skuldre vare nede, og livet så bare lettere ud. Jeg kan varmt anbefale, at tage med på sådan et kursus.

Andreas, 30 år, Kbh

Maden

Maden er inspireret af bl.a. Umahro Cadogan, Birthe Straarup, og David Wolfe.

Den er vegetarisk og 100% økologisk. Ingen hvede, mælkeprodukter og sukker. Glæd dig til at blive inspireret med sund og velsmagende mad.

Alt det praktiske og mere til

Dato: 10. – 15. juli – 2022

I ankommer søndag kl. 18.30, og starter med en middag, og rejser igen fredag den 15. efter frokost kl. ca 14.00.

Vi spiser en middag sammen når I ankommer.

Vi vil være 10 (max 12) på kurset.

Hvis det er aktuelt til den tid, bedes du venligst møde op med en frisk coronatest, også hvis du er vaccineret. Så ved vi, så godt vi nu kan, at ingen er smittebærer.

Pris i alt: Private: Kr. 9.640,- Erhverv: Kr. 11.640,-
Prisen inkluderer:
Kursus afgift private: kr. 5.690,-
Kursus afgift erhverv: kr. 7.690,- + moms
Kost og logi i delt dobbeltværelse: kr. 3950,-.
Enkeltværelse tillæg: 1150,- Kost og logi i alt 5.100,-

Der er 4 pladser i 2 db. værelser og 6 enkeltværelser. Værelser reserveres efter først til mølle-princippet.
Du kan betale kurset i 2 rater: 4820,- ved tilmelding og den resterende rate på 4.820,- 1. juli. ( eksemplet er ved privat og delt dobbeltværelse)

Tilmeldingsfrist: Senest 22. maj 2022

Jeg deltog på Annes retreat, og efter en kort snak på telefonen, var jeg slet ikke i tvivl, jeg skulle med. Det var lige det jeg havde brug for. En masse spændende kropslige øvelser og guidede meditationer, som jeg virkelig værdsætter. Jeg var allerede i gang med nogle processer inden jeg kom, og de blev ligesom understøttet på kurset. Anne er utrolig professionel, varm, imødekommende og samtidig skubber hun til èn på en kærlighed måde. Hun ser og mærker virkelig, hvad vi hver især har brug for. Kæmpe anbefaling herfra mig :) Jeg vil glæde mig til at komme på kursus igen med Anne i fremtiden.

Randi Jensen, 38 år

Inden du endeligt tilmelder dig

Book en tid til en afklarende gratis samtale, hvis vi ikke kender hinanden: KLIK HER

Vi mødes ca. 20 min. til at skabe kontakt og afklare behov, enten i min praksis på Østerbro,
eller hvis du bor langt væk, mødes vi online.

Du kan også bestille tid ved at sende en mail til info@lifeprocess.dk eller ring på 24891071

Vil du vide mere om kurset, så ring eller send en mail:
Tlf. 24 89 10 71 | info@lifeprocess.dk

Tilmeldingsfrist: Senest den 22. maj 2022
Tilmelding: Send en mail til Anne: info@lifeprocess.dk eller ring 24891071

Læs meget mere om hvad andre siger om mine retreats og kurser – KLIK HER

Du kan også læse min blog om Glæden fra hjertet der stråler i øjnene. Måske du vil finde den inspirerende.

At mærke mig selv, mine egne behov, trække vejret og finde ud af, at jeg har brug for at skabe mig rum for det.
DET er meget vigtig læring for mig.

Charlotte , 50 år