sommerkursus på Møn 7.-12. juli 2024

Glædens kilde – sådan genfinder du din grundglæde

Kom og vær med og udforsk hvordan heartfulness hjælper dig fra sindet til hjertet.

Herfra er der en helt anden åbenhed og ressource end sindets vanetænkning. 

sommerkursus på Møn juli 2024

Livet er en gave, og på dette retreat vil vi fejre den gave, vi alle har fået. Fra mindfulness til heartfulness, full of heart, udspringer glædens kilde. Ved at skifte fokus fra sindet til hjertet, synker du mere ind i kroppen, og du får adgang til et markant større felt. Den kilde vil vi udforske her på retreatet, så du er i stand til at øge kontakten til din grundglæde, så du bringer mere lys og lethed ind i din hverdag.

Du får læring og ferie for krop og sjæl på det her retreat

Via kontakten med din livsenergi, som altid strømmer igennem dig, kan du udvikle en intens livfuldhed, og komme meget mere til stede. Være nærværende – være lige her og nu – og sanse alt det liv der er til rådighed. Det får du fuld støtte til på det her retreat, som både er ren ferie for din sjæl og intens læring. Og så er du ikke alene – du er i et dejligt fællesskab med andre, der er på den samme rejse. Det er så afgørende for at skabe det ønskede skift til øget kontakt til grundglæden.

Glædens kilde, fra mindfulness til heartfulness

Når vi er full of heart, følger vi vores spirituelle vej, hvordan den så end ser ud for den enkelte, og derfra udspringer glæden. Når du møder og omfavner dig selv 100 % – både det du kan li´ og det du ikke kan, så opstår glæden.

Det er en vigtig erfaring, du efterfølgende kan bruge i din hverdag. Det er både i din familie, blandt venner, på jobbet, på selvværdskontoen, stress og kærlighedskontoen.

Det er selvfølgelig ikke en mirakelkur. Det er en proces der starter – eller du er måske i gang – og så fortsætter den. Du investerer i dig selv. Måske føler du, at du allerede har god kontakt til glæden, og at du gerne vil fordybe dig og komme fra en endnu dybere grund. Det vil du få rig lejlighed til her på retreatet, for vi skaber et rum sammen, hvor enhver kan vokse derfra hvor han/hun er. Jeg vil udfordrer jer forskelligt alt afhængig af, hvor I er i jeres individuelle processer.

Tiden er inde til at fejre livet – at vi er i det. At vi lever, og ikke kan ta´ livet for givet. Men har tænkt os at udfolde det! Igen og igen!

Har du travlt

Og alt for meget på din “to-do-liste” Jeg ved godt vi alle kan ha´ travlt, men din mission er at tage 5 dage ud af kalenderen – altså hvis du vælger at sige ja til det – og så dedikere de dage til dig selv. Investere i dig! For så genfinder, og genopliver, du atter kontakten til din grundglæde, og finder ud af hvad du oprigtigt føler, der er sandt for dig. Du bliver langt mere autentisk.

Du vil gå fra retreatet med

 • Den stille dybe glæde og den ekspressive glæde
 • En fordybet kontakt til dit hjerte
 • Viden om Glædens kilde principperne
 • At være sand med dig selv
  Viden om forandringens dynamik
 • Lære om enkelhed – og slippe det komplekse
 • Øget sensitivitet om grænser
 • Kraft og fasthed i kærligheden
 • Sund aggression
 • Selvbeskyttelse til det åbne fine hjerte
 • Taknemmelighed

Sådan vil jeg arbejde

Jeg anvender forskellige former til brug for undervisningen på mine retreats. På det her vil vi benytte os af den smukke natur på Møn. F.eks. vandre en af dagene i stilhed, og processér det erfarede undervejs.

Vi vil kontinuerligt bruge kroppen på forskellige måder, som ressource til at hjælpe os på vej, i den proces der starter fra vi mødes til vi skilles. Jeg benytter musik og bevægelse, kropslige øvelser, energi øvelser, stilhed, meditation og yoga. Vi vil løbende være i dialog og processér det lærte, så alt integreres undervejs.

Vi laver ikke psykoterapi, men fortidens historier er velkomne i nuet. De dukker selvfølgelig op, og jeg vil hele tiden støtte dig i at åbne for det rum, der kan hjælpe, hvis du er helt nærværende. Så kan fortidens forstyrrende følelser passerer. Ikke fornægte dem, men hjælpe dem til at opløse sig. Få ny erfaring her og nu med det nye liv i dig, du skaber kontakt med. Det er befriende.

Vi vil bevæge os imellem de forskellige former alt efter relevans, og når det er understøttende også tilføje relevant teori.

Hvem er kurset for

Kurset er for dig der vil fordybe kontakten til dit hjerte, og derfra få øget adgang til glædens kilde. Og som samtidig vil nyde den samhørighed der opstår, når vi sammen vover at være sårbare, åbne, og modige med at bringe det lærte ud i kontakt med hinanden.

Sådan kan du på retreatet, erfare og træne den dybere kontakt du har fået, før du bringer glæden med dig videre ud i den store verden.

Du har tidligere gået i egenterapi eller har tilsvarende erfaring. Det har givet dig et godt fundament for denne udforskning.

Alt det praktiske

Dato: 7.-12. juli 2024 

Tidspunkt: I ankommer søndag kl. 18.30, og starter med en middag, og rejser igen fredag efter frokost kl. ca 14.00. – Vi spiser en middag sammen når I ankommer.

Deltagere: Vi vil være 10 (max 12) på kurset.

Maden: Maden er inspireret af bl.a. Umahro Cadogan, Birthe Straarup, og David Wolfe. Den er vegetarisk og 100% økologisk. Ingen hvede, mælkeprodukter og sukker. Glæd dig til at blive inspireret med sund og velsmagende mad.

Covid-19: Hvis det er aktuelt til den tid, bedes du venligst møde op med en frisk coronatest, også hvis du er vaccineret. Så ved vi, så godt vi nu kan, at ingen er smittebærer.

Pris i alt:
Private:
Kr. 9.640, –
Erhverv: Kr. 12.640, –

Prisen inkluderer

 • Kursus afgift private: 5.690 kr.
 • Kursus afgift erhverv: 8.690 kr. + moms.
 • Kost og logi i delt dobbeltværelse: 3950 kr.
 • Enkeltværelse tillæg: 1150 kr. Kost og logi i alt: 5.100 kr.

Der er 4 pladser i 2 dobbeltværelser og 6 enkeltværelser.
Værelser reserveres efter først til mølle-princippet.

Du kan betale kurset i 2 rater á 4820 kr.
1. rate ved tilmelding og 2. rate 1. juli. (eksemplet er ved privat og delt dobbeltværelse)

Tilmeldingsfrist: Senest 21. maj 2024

Inden du endeligt tilmelder dig

Book en tid til en afklarende gratis samtale, hvis vi ikke kender hinanden.

Vi mødes ca. 20 min. til at skabe kontakt og afklare behov, enten i min praksis på Østerbro, eller hvis du bor langt væk, mødes vi online.

Hvis du vil du vide mere om kurset, så tøv ikke med at ringe eller sende en mail:
Tlf. 24 89 10 71 | info@lifeprocess.dk

Tilmeldingsfrist: Senest den 21. maj 2024

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.