Spirituel psykoterapeut Anne Jørgensen

Meditationsgruppen

Vi mødes fysisk eller online. 
Kom og drop ind i din egen lille oase i hverdagen hvor du kan fordybe dig sammen med andre, der er interesseret i det samme som dig.

Samværet giver forøget energi. Det er ligesom når et orkester spiller. For der er forskel på, når kun en solofløjte spiller, og så det fællesskab der opstår ved at spille sammen i et band. Det løfter energien. Det er både en fornøjelse, men også afgørende, da det understøtter hver enkelt deltagers blomstring.

Velkommen til meditationsgruppen

Denne gruppe er lavet, for at vi kan synke ind i hverdagen og fordybe os i det som er. Så du vil naturligvis opleve det forskelligt fra gang til gang. I vil få små øvelser som kan hjælpe kontakten til det indre liv på vej.

Når du træner din meditationspraksis, vil du kunne erfare, at du synker ind stilheden på kortere og kortere tid. Det er et meget dynamisk rum, og stilheden her er vældig dynamisk og livgivende. Her er intet at gøre, men kun at være i og med. Og fra denne åbenhjertige dybere væren øges trygheden. Du kan ikke være forkert – eller rigtig. Her skal det hele inkluderes. Den øgede tryghed understøtter en mere nuanceret kontakt til bevidstheden. Det er yderst helende for hele dit system.

Lad dit lys skinne igennem. Du ved det findes. Og nu er tiden måske inde til at din sjæl kan´ få plads, så du bliver en mere sand version af dig selv.

Du kan ikke meditere udfordringer væk

Som du allerede ved, så kan sindet være meget optaget af mange tanker. Og specielt hvis du er i en stresset periode. Det kan opleves som meget støjende og være en stor plage.

Meditation er godt til at stilne sindet. Det er bare ikke nok, hvis du er seriøst stresset. Så er det vigtigt også at se på, hvordan du færdes i dit liv. Hvad er det der presser dig så hårdt, så du kommer ud af balance? Kommer det inde fra dig selv, eller kommer det udefra? Eller måske en blanding?

Her kan det være relevant, at du supplerer med noget mere terapeutisk. Det er en god kombination, både at meditere og samtidig tage fat i det dit sind repeterer, og som du ikke har fået løst. Så du kommer ud af det mønster der forhindrer dig i at udfolde din sjæls potientiale.
Det gælder selvfølgelig med lige meget hvilke begrænsende mønstre, man møder i sit liv. Det er her mindfulness kommer ind, så du bliver opmærksom på hvordan du færdes i dit liv, og om det er godt for dig, den måde du gør det på. Mindfulness er godt til at skærpe  opmærksomheden. Heartfulness er godt til at udvide din kapacitet for kærlighed.

Med hjertelighed i hverdagen - heartfulness

Det er min intention med gruppen, at meditationen vi laver i vores levende fællesskab, ikke er en enkeltstående oplevelse, men at du imellem de gange vi mødes f.eks., træner din hjertelighed. Både overfor dig selv men også over for andre. Så du får sat handling bag dine erfaringer.

I øvrigt lever vi i en verden, der i den grad har brug for hjertelige mennesker. Det kan være du har lyst til at bidrage med det.

Det har jeg, og du er hjertelig velkommen.

Det praktiske

Tid: Ca. hver 2. tirsdag (lige uger) fra kl. 18.30 – 20.00

Start:  14. maj . Dernæst 28. maj, 11. juni, 20. august, 3. og 17. september, 1. og 15. oktober

Leder: Spirituel psykoterapeut Anne Jørgensen.

Sted fysisk: Århusgade 2, 2100 København Ø.
Online: For jer der bor langt væk, og derfor ikke kan deltage, eller blot er travl, og har svært ved at få det hele til at gå op med tiden, lave jeg nu en online gruppe. Det virker nemlig virkelig fint.
Er du interesseret, så send mig en mail, og du får datoer. Og kontakt mig endelig for en gratis forsamtale, hvis vi ikke kender hinanden. Book HER.

Pris: 2.000 kr. for i alt 8 gange ca. hver 14. dag. Efter aftale er det muligt at betale kurset i 2 rater à 1000 kr. Og ellers kontakt mig for nærmere aftale. 

Deadline for tilmelding: 23. april. – Ved tilmelding bedes du ringe eller sende en mail, for at lave en telefonisk aftale, så vi lige kan tale sammen, og skabe lidt mere kontakt. Det er rart og også vigtigt.
Tlf. 24 89 10 71 | info@lifeprocess.dk

Tilmeldingen er bindende også i tilfælde af fravær, inkl. sygdom. Har du spørgsmål, så ring endelig eller skriv.

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.