fbpx
Kurser, retreats og gruppeforløb2021-11-17T13:17:09+01:00

Kurser, retreats & gruppeforløb

Jeg holder Fra Mindfulness til Heartfulness kurser i København og udlandet. Kurserne handler om at bevæge sig fra Mindfulness til Heartfulness, så det integreres i hjertet. Mindfulness kursus afholdes også i mine lokaler i København.

Mindfulness Kursus Program

Herunder ser du mine kurser i Fra Mindfulness til Heartfulness i København og Fra Mindfulness til Heartfulness i udland. I heartfulness integrerer vi det lærte i hjertet. Mindfulness kursus afholdes også i mine lokaler i Købehavn, Østerbro.

På kurset har jeg lært at mærke min krop og følelser. Jeg har fundet ind til en glemt vrede og givet slip på den igen. Jeg vil frem over fortsat finde støtte i min kæreste, som har været åben og respektfuld for den udvikling jeg har været igennem.

Simone, 24 år

Kære Anne. Det har virkelig været en øjenåbner for mig at deltage på kurset. Jeg har lært så meget om mig selv og nok det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Tak for et fantastisk kursus.

Mona, 42 år

Annes Mindfulness kursus kan varmt anbefales alle, som vil give sig selv ro og fordybelse i de ting der betyder allermest. Kurset give plads for de individuelle behov, og der opstår nemt en behagelig rummelighed og omsorg blandt deltagerne. Alt i alt en skøn oplevelse som alle bør unde sig selv.

Anonym, 28 år

Tilmeldte mig retreatet uden helt at vide, hvad jeg havde i vente og lidt skeptisk på, hvor meget det kunne give. Men efter turen kan jeg kun anbefale det.
De øvelser vi lavede, virkede som simple øvelser, men de gjorde en kæmpe forskel, ret hurtigt. Jeg er så glad for, at jeg kastede mig ud i det. Jeg kan mærke en ro og optimisme også efter jeg er kommet hjem. At opleve det med en gruppe gav en super opbakning og en ekstra dimension. Et aspekt jeg ikke havde tillagt nogen betydning inden, men det var ret fedt.

Maria, 33 år

Jeg holder kurser i mindfulness i København og udlandet.

Gå til From-Mindfulness-to-Heartfulness.com for at se vores kommende program
Go to Top