Mindfulness, meditation og yoga kursus ferie på Lanzarote

Mindfulness kursus/retreat/ferie, meditation og yoga på Lanzarote: 23. februar - 2. marts 2018

Mindfulness retreat/kursus, yoga og meditation på vulkanøen Lanzarote
"Fra Mindfulness til Heartfulness"

Vi vil tanke op i vinteren med nydelse, lys, varme, morgen meditation og læring på dette sanselige og livgivende "Fra Mindfulness til Heartfulness"- kursus, på den magiske ø Lanzarote. For vi lever med mange krav i hverdagen og skal hele tiden videre. Stands i stedet op en uge på dette retreat, hvor du er væk fra de daglige krav, og får et nyt frisk perspektiv på dit liv.  Kom og vær med - træn og lær med os andre hvad det er at bevæge sig fra Mindfulness til Heartfulness - træn at være mere tilstede i NUET - der hvor livet er!  Kom og dans på vulkaner :) Ren ferie for både krop og sjæl.

Skal det være nu?
JA , selvfølgelig! For du har sikkert tænkt på længe, at du har brug for tid og rum til dig selv, hvor du uforstyrret kan fordybe dig - og samtidig nyde livet. Og så oven i hatten får du lys og varme midt i den danske vinter!!
Og du ved - tiden står ikke ligefrem stille. Vi dør altså en dag. JA - så hvis du vil lære noget, du kan have glæde af resten af livet - så er det NU :)
Og er det pengene værd? - JA for pokker. Det er virkelig en solid investering i dit liv. Det er en langtidsholdbar investering. Læs nogle af de mange kursisters udtalelser HER
Og dernæst kan du læse videre her, hvorfor kurset er designet til dig:

Bryd indgroede mønstre i nuet - et hjerterum
Indgroede mønstre kan være meget svære at bryde uden støtte udefra. Sindet er opsat på at forsvare sine vaner. Derfor vil vi være opmærksomme fra nu til nu - altså træne Mindfulness. Det er som bekendt kun i nuet forandring kan ske. Ved at favne med mildhed, kan du give slip på begrænsninger, og der er hengivelse til den du er mulig :)

Det hjerterum jeg er med til at skabe, med viden, humor og varme, krydres med forskellige former/tilgange. Det giver en fleksibel og kreativ mulighed, så alle kan føle sig mødt. Det er ikke en hvilken som helst Mindfulness ferie.
Du får rig mulighed til at blive meget konkret og skabe god jordforbindelse med dine indsigter. På hele retreatet vil du komme ud af teorier, ned i kroppen og ind i praksis, og hermed få yderst intens og meningsfuld læring. Du får nyt perspektiv, ikke kun set indefra, men også udefra.

Vi bor på et smukt mindre landsted
Der er små huse, med forskellig indretning, hvor vi bliver indlogeret. Vi er på en vulkanø - så det kan jo være en inspirationskilde til egen indre ild :) Vi vil gøre brug af øens natur, dens kraft og stilhed, til fordybelse og nydelse. Vi starter med yoga og meditation om morgenen, og ellers træner vi at komme fra Mindfulness til Heartfulness - samt anden dynamisk bevægelse til støtte for krop og bevidsthed.
Video om stedet - klik her: Fra Mindfulness til Heartfullnes på Lanzarote

Meget mere detaljeret info om kurset
"Fra Mindfulness til Heartfulness" fås, ved at du henvender dig til Anne Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller nedenstående tlf. Tak :)

Dato, tid, tilmeldingsfrist, Skype session osv.
Tid: Fredag den 23. febr.- 2. marts 2018. Der er ankomst- og afgangsdag fredag. Selve kurset varer 5 dage. Der er hel fridag torsdag.

Leder:Krop-psykoterapeut Anne Jørgensen, – og forfatter til bogen ”Som havet sliber sten”.
Kastanie Alle 18, 2730 Vanløse. Ring eller mail og få yderligere information om kurset: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Mob: + 45 2489 1071

Pris:Kursusafgift private 3.600 . - Erhverv: 5400,- + moms
Kost og logi euro 665,- (DKR. ca. 5.100,-)  Fly ca. kr. 2300. Anden transport ca. kr. 300. Jeg hjælper gerne med bestilling af flybilletter.

Hvis vi ikke kender hinanden, så mødes vi ca. 30. min. til at etablere kontakt og afklare behov. Det kan være enten i min praksis i Vanløse, eller hvis du bor langt væk, via Skype.

Tilmeldingsfrist:  Ring 24891071 eller skriv og hør om der er flere pladser, da tilmeldingsfristen er udløbet :)
FORHÅNDS TILMELD DIG:
Send en mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.med navn og telefon nummer, så finder vi en tid vi kan mødes eller Skype. 
Du bestiller først din billet, når du har sikret dig en plads på retreatet.
                        
Andre kursisters erfaringer
med mine kurser, kan du læse om ved at klikke HER