Mindfulness, yoga, meditation i København

lifeprocess tilbyder mindfulness, yoga, meditation kurser i København

Mindfulness kursus i København. Fra Mindfulness til Heartfulness:

GIV HJERTET FØDDER, Få ro med det der er. 

Gruppeforløb ca. hver 14 dag på tirsdage kl 17.30-20 i alt 11 gange. Starter den 23. januar og slutter den 5.juni 2018. Se alle datoer længere nede.

GIV HJERTET FØDDER

Mindfulness, yoga og meditation er et kursus i København. Lær at GIVE DIT HJERTE FØDDER. Du får mulighed for at få en dybere kontakt med dig selv i dit daglige liv. Få ro med det der er. Lærer at sårbarhed er en styrke og derfor nødvendig at stå ved. Mindsker stress, øger tryghed.

Mere VÆREN Autentisk
I dette gruppeforløb vil vi træne at komme bag om det psykologiske lag - det lag vi alle kender som vaner, identitet, roller, vores historie, kendte mønstre at bevæge sig i livet på osv. I den kontakt opstår en andet rum, nogen gange et sårbart rum, der giver mulighed for at møde sig selv helt åbent og hjerteligt. Det møde gør det langt mere enkelt at bevæge sig videre i egne processer - du skal ikke være en anden end du er, føle andet end du føler, du skal ikke lave noget om, men træne at være i og med. Du lærer at erkende, at sårbarhed er en styrke. Det er i sig selv befriende enkelt.

Mindfulness hjælper os til at bevidstgøre om mønstre og måder vi håndterer livet på. Det hjælper os ind i nuet ved at observere disse mønstre, får os til at se nye muligheder, og nogen gange forandre. Fra denne base kan vi åbne for :
Heartfulness  - det endeløse rum af hengivelse til det der er, og frigørelsen fra hvem vi tror vi er. Et nyt liv med muligheder åbner, og vi kan udforske vores generøse væren autentisk og hjertelig. Tilliden til egen færden, midt i en presset verden, vokser.

Mød dig selv i et hjerteligt rum - uden at lave dig om
Denne gruppe er et træningsforløb fordelt på 11 gange. Gruppens medlemmer vil blive støttet trin for trin i at erfare, hvad det vil sige at blive mere nærværende i nuet. I det rum kan du møde dig lige som du er. Intet skal laves om, men i stedet mødes. Det er så dejligt befriende. - Du får meditative øvelser der kan benyttes i hverdagen. Forløbet kan evt. forlænges.

Vi vil benytte os af elementer indenfor Mindfulness, yoga samt anden dynamisk bevægelse, til støtte for krop og bevidsthed.
Hvis du ønsker internatkursus, så se Mindfulness og yoga på smukke Mallorca og Mindfulness kursus retreat yoga på Lanzarote.

Tid:
 I alt 11 tirsdage kl.17.30-20.00: 23. jan.- 6. og 20 feb. - 6. og 20 marts -3. og 24 april (!) - 8. 15. og 29. maj (!)- 5. juni 2018

Leder:  Kropspsykoterapeut Anne Jørgensen. Forfatter til bogen ”Som havet sliber sten”.  Tlf: 24891071  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sted: Kastanie Alle 18, 2720 Vanløse

Pris: Kr. 5.500. Efter aftale er det muligt at betale kurset i 6 rater à kr.920,- pr. måned (jan.-juni)
Erhverv: Kr. 6.600,- + moms

Tilmelding: Senest 3. januar 2018 . Ring gerne på 24891071 for nærmere info, eller send en mail på:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tilmeldingen er bindende også i tilfælde af fravær, inkl. sygdom, skal den fulde kursusafgift fortsat betales. Disse betingelser er du indforstået med ved tilmeldingen. - Ring meget gerne ved evt. spørgsmål.

Se andre kursisters erfaringer med kurset Referencer Giv hjertet fødder