Mindfulness kursus og yoga på Mallorca

Fra Mindfulness til Heartfulness

Deltag på en uges “Fra mindfulness til heartfulnesss” retreat/kursus med yoga og meditation på smukke Mallorca:

27. april – 4. maj 2019
Tilmelding senest 20. februar 2019

Tag på rejse, og nyd dette sanselige, nærende og livgivende kursus/retreat. En ferie i forkælelse for krop og sjæl. Vi lever med mange krav i hverdagen og skal hele tiden videre. Blive dygtigere og bedre. Det kan være svært at navigerer eller finde pauser. Faren er, at vi lever i fremtiden – og hvad så med NUET? Der hvor bl.a. kærligheden og glæden er? Er du interesseret i denne rejse, så læs mere herunder. Måske du får lyst til masser af læring og ferie for krop og sjæl.

Bliv bevidst i nuet om dine mønstre

Mindfulness hjælper os til at bevidstgøre om mønstre, og måder vi håndterer livet på. Det hjælper os ind i nuet, ved at observere de mønstre. Får os til at se nye muligheder, og nogen gange forandre. Fra denne base kan vi åbne mere for hjertet, der er det endeløse rum af hengivelse, til det der er, og frigørelsen fra hvem vi tror vi er.
I hjertet udspringer glæden og kærligheden, og det kan alt sammen komme til spontant udtryk – eller være med i stille væren.

Men skal det være nu? – JA da, naturligvis, hvornår ellers! Du har sikkert tænkt meget på, at du har brug for tid og rum til dig selv, og nyde den luksus det er uforstyrret at fordybe dig. Og samtidig nyde livet. Og ydermere: Du får lys, sol og varme, så du kan kickstarte den danske sommer allerede i april!!
Og som du ved – tiden står ikke ligefrem stille. Vi dør jo en dag. JA – så hvis du virkelig vil lære noget, du kan have glæde af resten af livet – så er det NU 🙂
Og er det pengene værd? – JA for pokker!! Det er en solid investering i dit liv – en langtidsholdbar investering. Læs nogle af de mange kursisters udtalelser.

Vil du have et “større” liv – et mere frit liv?

Indgroede mønstre kan være svære at bryde uden støtte udefra, da sindet er opsat på at forsvare vaner. Derfor vil vi være opmærksomme fra nu til nu, for det er som bekendt kun i nuet, vi kan forandre. Ved at favne med mildhed, kan begrænsninger slippes, og du kommer mere til essensen, af den du er. Og kan udfolde det! Det er super befriende og glædeligt!

  • Vi vil bl.a. gøre brug af teknikker til det dybe åndedræt. Dette er af vital betydning for kontakten med kroppen – og for nærvær. Du vil få meditative øvelser der kan benyttes i hverdagen.
  • Ved at synke mere ind i kroppen, at være i den, gives mulighed for at mærke noget af dens potentiale i nuet. Vi skaber sammen et fokuseret rum for denne undersøgelse, og får direkte erfaring.
  • Når spændinger er lokaliseret, er der mulighed for at opløse dem, og dermed frigøre tilbageholdt potentiale.
  • Det udforskede liv kan komme til udtryk – eller blot være stille med.

Hvorfor dette retreat er anderledes

Dette retreat er ikke et almindeligt yoga og Mindfulness retreat. Måden jeg arbejder på er meget inkluderende. Det vil sige, at alt hvad der opstår undervejs i forløbet, vil blive inkluderet som relevant læring i den tid vi har sammen. Og du får mulighed for at bevæge dig fra Mindfulness til Heartfulness, og her få øget kontakt til dit medfølende hjerte.

Det du lærer i selve gruppe sessionerne, bringes med ud i dine såkaldte pauser. Og der ser du, hvordan du agerer, eller re-agerer, på det du lige har lært. Det kan du bringe med dig videre ind i den proces, og justerer hvis det er nødvendigt.
Eller blot glæde dig over det du har lært, og give det tid til at sætte sig.

Sådan kan din læring integreres på en meget enkel og direkte måde. Det er en unik mulighed for virkelig at lære at “walk the talk”, eller erfare når det ikke er sådan.

Jeg er i al beskedenhed meget veltrænet i at arbejde med processer i grupper, så det bliver en helhed. Du får en unik, dyb og sammenhængende erfaring med dig hjem.

Fællesskabet i vores eget smukke hus – se en video her om stedet

Vi opbygger et fællesskab, i den tid vi er sammen. Vi har eget hus og hjælpes ad med at skabe et kærligt felt, hvor enhver kan fordybe sig efter behov.
Vi bor meget smukt i et naturskønt område. Vi vil bruge naturen – dens skønhed, kraft og stilhed til fordybelse og nydelse. Vi vil bruge yoga, meditative øvelser, du kan benytte til daglig, og “fra Mindfulness til Heartfulness”, samt dynamisk bevægelse.

Det er SÅ vigtigt at du kan fordybe dig, som du nu synes. Du må komme og gå, som du føler for. Det er så vigtigt i vores travle liv, at vi får standset op og spurgt os selv: Hvad er sandt og meningsfuldt for mig? Følger jeg bare trop og tilpasser mig? Eller giver jeg mig selv lov til at udvikle, det der er mig?
Dette nærende mindfulness/heartfulness kursus eller yogaferie, eller ferie i det hele taget, er fuldstændig uanstrengt. Og samtidig sker læring et dybt sted fra. Det er ikke bare yoga eller Mindfulness på Mallorca, det er så meget andet.

Alt det praktiske og mere til

Du kan få langt mere detaljeret info om kurset, ved at ringe til mig eller send en mail info@lifeprocess.dk

Dato: 27. april – 4. maj 2019. Der er ankomst- og afgangsdag lørdage. Selve kurset varer 5 dage. Der er fridag om fredagen. Du får nærmer oplysninger om alt det praktiske ved interesse. Jeg laver flere af disse Mindfulness rejser/kurser – der afholdes også et november på Mallorca. Ring eller skriv til mig hvis du er interesseret.

Leder:Krop-psykoterapeut Anne Jørgensen, – og forfatter til bogen ”Som havet sliber sten”.
Århusgade 2, 2100 København Ø. Ring eller mail og få yderligere information om kurset: info@lifeprocess.dk
Mob: 2489 1071

Pris: Kursus afgift private: Kr. 3.600,- . Kursus afgift erhverv: Kr. 5.300,- + moms.
Logi: Kr. 2150,- . Kost på delebasis ca. kr. 1500,-. Fly ca. 1800,- . Anden transport ca. kr. 500,- . Jeg hjælper meget gerne med booking af flybilletter.
Tillæg til Rejsegarantifonden: Kr. 400,-
Pris i alt: Ca. kr. 8.150,- + fly

Skype: Hvis vi ikke kender hinanden, mødes vi ca. 20. min. til at skabe kontakt og afklare behov og forventninger, enten i min praksis på Østerbro, eller hvis du bor langt væk, via Skype.

Tilmeldingsfrist: Er den 20. februar 2019.
Jo før du køber flybillet, jo billigere 🙂 Så vent ikke for længe!! Du køber først billet, efter vi har været i kontakt.

Hvad andre siger om kurset – klik HER

Hjertelig hilsen,
Anne

2019-01-22T11:33:43+00:00