Testimonials

andre siger

Her kan du læse kursister og klienters udtalelser om kurser, retreat og terapiforløb.

Om parterapi

Min hustru og jeg ramte ind i den famøse 7-års krise

Vi var midt i 30’erne og var ”fanget” i hamsterhjulet; to fuldtidsjob, nyistandsat hus/have og fødsler af 2 børn på kort tid, som bevirkede et fravær af intimitet mellem os. Oveni det hele blev min hustru langtidssygemeldt efter at have pådraget sig en hjernerystelse.

Vi var presset på alle parametre, hvorfor tankerne også kredsede om skilsmisse.

Da min hustru foreslog parterapi, var jeg skeptisk, men valgte at give det en chance, hvilket jeg ikke fortrød. Vi har nu afsluttet et længere parterapiforløb hos Anne.

Da vi startede forløbet, var vi milevidt fra hinanden følelsesmæssigt. Anne skabte nogle rammer for en produktiv samtale og fungerede som mægler, når vores kommunikation ikke fungerede.

Efter få sessioner hos Anne så vi begge frem til det frirum, det var at være hos hende. Et rum, hvor vi prioriterede hinanden, og hvor vi blev vejledt til at se og forstå hinandens forskellige behov og opfattelser.

Vi fik en større forståelse for hinanden, hvilket bevirkede vi gav hinanden mere rum i pressede situationer.

Det har krævet hårdere arbejde end vi indledningsvis troede det ville. Men vi har med udgangspunkt i “hvad er det bedste for os som par og familie” ændret på grundvilkår i vores dagligdag, hvilket også indbefatter vores boligsituation og arbejdsforhold. Vi er blevet bedre til at prioritere og skære det bort, som vi før gjorde, fordi det er “det man gør”.

Vi kan fortsat blive irriterede på hinanden og være uenige, men vi er nu gode til at give slip, være rummelige, sige pyt og tilgive hinanden, fordi vi har valgt hinanden til.

– Christoffer 37 år –

Om individuel terapi

Jeg følte en stor lettelse...

Da jeg ved et tilfælde, gennem en ven, hørte om Anne og kroppsykoterapi, havde jeg forinden gået hos flere psykologer, terapeuter og hypnotisører. Det var min trivsel ikke blevet større af, jeg følte ingen bedring, og var afmægtig. Selvom beskrivelsen af kroppsykoterapi umiddelbart lød lidt skræmmende og konfronterende, var det jo lige netop det, jeg havde brug for, frem for snak og mere snak.

Efter mit første møde med Anne, kunne jeg straks mærke en positiv effekt. Jeg følte en stor lettelse i krop og sind, en større selvindsigt og forståelse af mine forsvarsmekanismer, samt hvor det uhensigtsmæssige stammede fra.

Siden da har Anne og terapien været en fast og tro følgesvend i min positive udvikling, i mod- og medgang, for der er til stadighed noget at arbejde med. I Anne har jeg, for første gang, oplevet en tillid til, at hun med sin person og dygtighed, kan håndtere mit voldsomme indre kaos og gribe mig, hvis jeg vælter. Jeg vil varmt anbefale Anne til enhver, der ønsker at arbejde med personlig udvikling og indsigt.

-Mette, 46 år-
Deltager i individuel- og gruppeterapi, samt retreats og kurser.

Anne lærte mig at mærke min krop igen

Jeg henvendte mig til Anne fordi jeg havde mange negative tanker, som var alt for styrende i forhold til mit arbejds- og sociale liv. Mit terapiforløb var en blanding af både psykoterapi og kropsterapi. Anne lærte mig at mærke min krop igen – at lukke ned for tankerne og mærke styrken i kroppen i stedet. Jeg har lært at omfavne hele mig og give plads til sider, som jeg ellers kan være ret træt af.

Anne er enormt dygtig og nærværende. Hun strøg mig ikke blot med hårene, men sørgede for at jeg kom helt ind til kernen af mine udfordringer – også selvom det var hårdt. Til gengæld var hun der hele tiden til at støtte, så jeg aldrig har følt mig utryg.

At ændre gamle vaner, som f.eks. negative tankemønstre, tager tid. Men hver dag benytter jeg mig af de metoder, som jeg har fået i terapiforløbet og hver dag bliver jeg lidt bedre til at håndtere det. Og når jeg ind i mellem rammer en dårlig dag, så har jeg også lært at sige til mig selv at det er ok!

Jeg kan på det aller varmeste anbefale Anne til alle, der ønsker at opnå mere ro i sindet og mere nærvær i livet.

– Ane 36 år –

Om kurser & retreats

Siden kurset lægger jeg mærke til min vrede

Jeg havde alskens indvendinger og et længere tilløb, inden jeg tilmeldte mig kurset om konstruktiv vrede. For “jeg havde jo ingen at være rigtig vred på”. Men da Anne fortalte, at vrede ikke nødvendigvis handler om at råbe højt, men mere om at vide hvornår, og at man er vred, tilmeldte jeg mig. Og det er jeg i den grad glad for!

På kurset oplevede jeg, hvor meget vreden fylder mange steder i min krop. Jeg mærkede den kraft vreden er, og hvordan jeg kunne bruge kraften konstruktiv til at sige “nej” for eksempel. Og jeg oplevede, at der under vreden lå sorg. Da jeg var allermest vred, brød jeg efterfølgende ud i gråd. Sådan kan jeg ikke huske, jeg har grædt før.

Siden kurset lægger jeg mærke til min vrede, når den opstår i hverdagen. Det gør den oftere, end jeg troede. Og hvis jeg virkelig mærker efter, er der også sorgen neden under. Det hjælper mig meget til at navigere og hjælpe mig selv videre. Og jeg har ikke skældt nogen ud siden kurset! Tværtimod er jeg blevet mere kærlig. Jeg føler mig stærkere og bedre i stand til at “skælde ud”, hvis det skulle blive nødvendigt.

– Phillip 28 år –

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.