Andre kunder siger

Her kan du læse kursister og klienters udtalelser om kurser, retreat og terapiforløb

PARTERAPI
INDIVIDUEL FORLØB
KURSER
RETREATS

Parterapi

Vores udfordring som par handlede primært om kommunikation. Vi har fået redskaber til at kommunikere sammen på en ny måde, hvor vi ikke projicerer på hinanden, men snarere tager ansvar for hver vores ting, vi har med fra vores baggrund. Man kan kalde det kommunikationsværktøjer, som går ud på at mærke efter, hvad der foregår i en selv, og hvad der tilhører den anden. Anne er dygtig og vi følte os hundrede procent i trygge hænder hos hende. Vi anbefaler hende varmt som parterapeut.

Torben og Naja i alderen 50 +

Min kæreste og jeg har været i parterapi hos Anne Jørgensen i et forløb over nogle måneder. Som uddannede psykoterapeuter er vi ikke nødvendigvis det nemmeste par at arbejde med. Anne har været på samme tid konfronterende og nænsomt empatisk og har skabt et trygt rum. Det har været godt medvirkende til at få vores parforhold på rette kurs igen (hvilket andre før hende er fejlet med).

Mona, 51 år og Henrik 55 år

Da vi som nystartet par, begge med skilsmisser og børn i bagagen, havde store udfordringer med at finde hinanden og sammenbringe to forældreskaber, var det en kæmpe hjælp, at være i parterapi hos Anne. Her fik vi ryddet op i gamle mønstre og fik konkrete og effektive redskaber til at overkomme og klare nogle udfordringer, som virkede uoverkommelige. Efter et kort forløb, følte vi os opmuntrede, motiverede og handlekraftige i vores forhold og i egne liv. I dag bor vi sammen og vender stadigt tilbage til nogle af de redskaber, vi fik hos Anne.

Kh. Zara og Kasper – begge 43 år

Parterapi hos Anne var for os en virkelig berigende og samtidig tryg oplevelse.
Annes tilgang i sessionerne er meget empatisk, så vi oplevede at blive mødt der hvor vi var fra gang til gang – både som par og som individer.
Vi kan varmt anbefale Annes kærlige hjælp og skub i den rigtige retning til andre par der er åbne overfor at skabe forbedringer sammen.

Par, 38 og 50 år

Vi synes det går godt med at få talt sammen. Vi føler, at vi med Annes hjælp har fået vores forhold på ret kurs.

Hvis vi får behov for dig igen, så vender vi tilbage.

Ulla, 52 år og Gert, 57 år

Anne er kompetent og imødekommende. 

Hun ser essensen i problemer og en løsning før man selv har nået at samle sine tanker. 
Hun giver en lov til selv at konkludere, og kommer herefter med vejledning til at løse de udfordringer som opstår. 

Vi er endnu ikke i mål, men er godt på vej, og er nu klar over hvad vi som par skal være opmærksom på. Og ikke tage hinanden forgivet. 

Vi kan varmt anbefale Anne, hun er superdygtig til at aflæse folk og dermed afhjælpe på bedste vis. 

Gitte & Søren, 35 & 36 år

Vi var rigtig glade for vores par terapi forløb. Det gav et neutralt rum, hvor vi begge kunne tale frit, om hvad vi hver især oplevede, uden at komme op at skændes. Det var befriende at have tid hver især til at uden afbrydelser, at give udtryk for hvad vi følte og havde brug for.

Vi havde gennem længere tid haft et mønster af gentagende store skænderier ca. hver eller hver anden uge, hvilket var meget drænende for os begge to. Min partner var ikke meget for at gå til en parterapeut men til sidst blev vi enige om, at vi kunne prøve det, for det vi gjorde nu, virkede i hvert fald ikke.

Vi fik en langt bedre forståelse for de processer og mønstre som findes i hver af os, og som fra tid til anden bliver trigget og udløser eksplosioner. Det har været meget helende, at vi hver især har fået en bedre forståelse for den anden, og hvad vi kan gøre for at hjælpe hinanden. Super dejlig oplevelse med Anne! ?

Johanna og Mads

Individuel terapi

Et givende forløb, hvor jeg føler, at jeg er blevet en bedre udgave af mig selv.
Jeg er blevet bedre til at lytte til mine egne behov og grænser, til at give mig selv plads til at føle, som jeg gør, og til at huske mig selv på, at jeg ikke skal gøre og handle på en bestemt måde. Jeg er mig, med alt hvad det indebærer, og det er okay.

Anonym kvinde, 29 år

Jeg deltog i Annes forløb og fik stort udbytte ud af det. Jeg var meget skeptisk da jeg tilmeldte mig, men fandt hurtigt ud af at give mig tid til at slappe af, mærke min krop og italesætte det i fællesskab. Det har givet mig både fornyet energi og ro i sindet. Det var bestemt ikke sidste gang jeg har deltaget.

Henrik, 38 år

En af mine store udfordringer er, at mærke efter hvordan jeg har det. Det betyder at jeg nogle gange kommer til at agere for meget ud fra, hvad jeg tror der forventes af mig, eller for at imødekomme andres ønsker, i højere grad end mine egne, da jeg ikke altid er opmærksom på hvad disse er.
I forløbet har jeg lært at sætte pris på de små fine ting i hverdagen, og at finde roen i ingenting og herved øvet mig i at mærke efter mine følelser: Hvordan jeg har det, og hvad jeg gerne vil. Jeg har også fået modet til at give slip, og lade mig rive med af mine følelser, hvilket har givet mig plads til at lade mig forelske og nyde det, i stedet for at kæmpe mod og forsøge at skulle kontrollere det.

LK 29 år

Jeg henvendte mig til Anne fordi jeg havde mange negative tanker, som var alt for styrende i forhold til mit arbejds- og sociale liv. Mit terapiforløb var en blanding af både psykoterapi og kropsterapi. Anne lærte mig at mærke min krop igen – at lukke ned for tankerne og mærke styrken i kroppen i stedet. Jeg har lært at omfavne hele mig og give plads til sider, som jeg ellers kan være ret træt af.

Anne er enormt dygtig og nærværende. Hun strøg mig ikke blot med hårene, men sørgede for at jeg kom helt ind til kernen af mine udfordringer – også selvom det var hårdt. Til gengæld var hun der hele tiden til at støtte, så jeg aldrig har følt mig utryg.

At ændre gamle vaner, som f.eks. negative tankemønstre, tager tid. Men hver dag benytter jeg mig af de metoder, som jeg har fået i terapiforløbet og hver dag bliver jeg lidt bedre til at håndtere det. Og når jeg ind i mellem rammer en dårlig dag, så har jeg også lært at sige til mig selv at det er ok!

Jeg kan på det aller varmeste anbefale Anne til alle, der ønsker at opnå mere ro i sindet og mere nærvær i livet.

Ane, 36 år

Jeg har gået i et forløb hos Anne i nogle år efterhånden. Både i krop og psykoterapi alene og i gruppe – og jeg har også været på retreat på Mallorca.

I starten intensivt, nu mest af og til, når jeg trænger til at blive mindet om noget.

Jeg har lært og lærer, at være nysgerrig og undersøgende.

At tage tingene som de kommer.

Stole på og lytte til min krop og alt det den fortæller.

Men det er svært at beskrive, det skal mærkes – og det føles så godt!

Karin, 36 år

Da jeg ved et tilfælde, gennem en ven, hørte om Anne og kroppsykoterapi, havde jeg forinden gået hos flere psykologer, terapeuter og hypnotisører. Det var min trivsel ikke blevet større af, jeg følte ingen bedring, og var afmægtig.

Selvom beskrivelsen af kroppsykoterapi umiddelbart lød lidt skræmmende og konfronterende, var det jo lige netop det, jeg havde brug for, frem for snak og mere snak.

Efter mit første møde med Anne, kunne jeg straks mærke en positiv effekt. Jeg følte en stor lettelse i krop og sind, en større selvindsigt og forståelse af mine forsvarsmekanismer, samt hvor det uhensigtsmæssige stammede fra.

Siden da har Anne og terapien været en fast og tro følgesvend i min positive udvikling, i mod- og medgang, for der er til stadighed noget at arbejde med.

I Anne har jeg, for første gang, oplevet en tillid til, at hun med sin person og dygtighed, kan håndtere mit voldsomme indre kaos og gribe mig, hvis jeg vælter.

Jeg vil varmt anbefale Anne til enhver, der ønsker at arbejde med personlig udvikling og indsigt.

Mette, 46 år, Deltager i individuel- og gruppeterapi, samt retreats og kurser hos Anne i flere perioder

Jeg har gået i et individuelt forløb hos Anne i 1 år.

Anne giver muligheden for at udtrykke mig som jeg vil: Man kan snakke, skrige, råbe, danse og græde. Og hvis man ikke er vant til det, så lærer man det, i sit eget tempo.

Ved at gå i terapi hos Anne, lærte jeg mig selv bedre at kende – mine grænser og min personlighed. Jeg lærte at acceptere mig selv som jeg er, og at stå for mig selv, når det bliver nødvendigt. Uden det forløb vil jeg ikke være så nærværende til dagligt, som jeg er nu. Og takke været Anne, lytter jeg til hjertet, når jeg skal træffe en beslutning – det lyder pjattet, men det er faktisk et kraftfuldt værktøj, som jeg ikke kan undvære mere.

Anne er en fantastisk terapeut og ikke mindst, et fantastisk menneske.

Sarah, 29 år

En lærerig uge i helt ubeskriveligt skønne omgivelser. Jeg fik fred og ro til at synke ned i min krop. Med hjælp fra Anne, blev jeg bevidst om, hvordan jeg adskiller mig fra andre. At jeg er mig og du er dig. Jeg fik lov at mærke det helt ind i mit hjerte, så det kunne sprede sig derfra, og give fornyet styrke, energi og stabilitet. Det tager jeg med mig hjem, og arbejder videre med. Tak Anne.

Mette A. 35 år

Kurser

Tak for et dejligt udviklende kursus.

Jeg havde behov for fordybelse og var i starten var lidt skeptisk og distancerende. Men jeg kom igennem min udfordring med tillid og den blev meget større til dig og kurset.

Jeg har kunnet mærke, at særligt kropsøvelserne har fået mig ned i lag, jeg ikke kunne tænke mig til. Så tak for dem

Jeg kan lide dine mangespektrede kompetencer, dit nærvær og din humor.

Tak Anne

Anne, 61år, Psykoterapeut

Jeg tilmeldte mig dit hold fordi jeg ønskede mere glæde i mit liv. Er vild med din måde at møde mig og de andre kursister på. Den rykker. Afslutter holdet med at gå på min nye vej med accept og kærlighed til mig selv. Tak for det.

Dorthe, 40 år

Jeg har været i en selvudviklingsgruppe hos Anne Jørgensen i et år.

Her mødte jeg andre skønne mennesker med mod på selvudvikling og stor åbenhed.

Vi har mediteret, lavet grounding øvelser, inquiery, bioenergetiske øvelser, sat lyd og bevægelse på kroppen, danset og efterfølgende samlet op 2 og 2 eller i gruppen.

Med Annes empatiske indføling og kloge budskaber, er vi hver især kommet et stort skridt videre mod at være autentiske overfor os selv og andre. Et mål som har været i højsædet for mig, og som kurset til fulde har indfriet.

Anne 60 år

Jeg var nervøs for om at være i gruppe, var noget for mig, og om 1 år var for lang tid at sætte af til selvudvikling.

Jeg var sygemeldt med stress, og manglede kontakt til min krop.

Jeg lærte at have kærlighed til mig selv – også de svære sider. Kropsterapien var for mig en øjenåbner i at rumme svære, sårbare følelser. Det var som om ”kontakten” blev slået til i stedet for at undertrykke dem.

Gruppeterapien viste sig at være behagelig og skabe et trygt fælles rum for det at udvikle sig.

Netop at kurset varede over en længere periode gjorde, at jeg kunne vokse med metoderne, blive tryg ved dem, og mærke en langsom men fantastisk forandring.

Jeg er kommet i kontakt med den ro og livsglæde, som jeg drømte om.

Anne, 39 år

Jeg har lært mig selv at kende på en helt ny måde. Mine mønstre, mit følelsesspektrum og mine negative vaner. Jeg har lært at yde mere egen omsorg, sætte grænser op og være tro mod mig selv. Jeg glæder mig til at bruge de nye værktøjer til at fylde mit liv med de ting der skaber glæde og skille mig af med ting der er usunde for mig. Tak for en kæmpe indsats!

Christian, 34 år

Jeg kunne jeg godt lide rammerne og din måde at lede kurset på. Det var trygt, professionelt og kærligt.

Efter kurset har jeg en noget større opmærksomhed ift. at bemærke, når der sker noget omkring mig, som kan påkalde en reaktion fra mig .

Jeg har stadig svært ved at mærke, når det vil være ok at blive vred, fordi mine egne grænser for det, er så udviskede. Men min opmærksomhed på det må være første skridt.

Jeg oplever fortsat, at jeg bliver mere ked af det end vred … og det er formentligt fordi jeg fortsat har svært ved helt at slippe min offerrolle … den arbejder jeg også med.

Jeg fortæller ofte mig selv, at pyt med om jeg forstår det – for min krop ved hvad der er bedst. Og jeg er fx ikke i tvivl om at når min krop skriger på sukker, så er det fordi, det er det, jeg er vant til at tro. Det er hvad jeg hører, når kroppen giver lyd. Jeg øver mig i at omfavne mig selv i stedet for i de situationer.

Ann, 48 år

Det tog tre nyhedsbreve, en mailudveksling og en snak i telefonen med Anne, før jeg tilmeldte mig kurset om konstruktiv vrede. Jeg var meget skeptisk: Hvorfor pludselig dyrke min vrede, tænkte jeg. Jeg var jo sjældent vred, kun en gang imellem over fjollede småting. Og havde jo ingen at være rigtig vred på, så jeg skulle i hvert fald ikke lære at skælde nogen ud. Det ville være synd for dem. Men Anne fortalte, at vrede handler om at vide, hvornår man er vred. Og det er ikke sikkert, at man har brug for at råbe højt.

Så jeg tilmeldte mig. Og det er jeg i den grad glad for!

Mia, 46 år

The most important learning was to see and feel the little girl. She comes into my life now and then making relations difficult. With help from Anne and the group I could be honest and clear facing the facts about who I am. And there’s no excuse anymore. As a grown up woman, be responsible for own needs. Enjoy life without being a victim of past. This starts loving me, accepting the not so pleasant sides.

Kvinne, 47 år

Kurset om konstruktiv vrede kan varmt anbefales. Jeg har tidligere deltaget i Anne´s kurser, men har holdt pause de senere år. Nu tænkte jeg, at det igen kunne være godt til at se nærmere på mine tillærte vaner og mønstre.

Som barn af flinkeskolen lærte jeg at vrede er forbundet med skyld og skam.
Det var godt ígen at erfare med kroppen, at vrede er en naturlig følelse – at det er kraft – og at kraften kan bruges konstruktiv til at skabe mere personlig rum og plads. Så der også bliver plads til glæden.

Ruth 67 år

Kurset om konstruktiv vrede kan varmt anbefales. Jeg har tidligere deltaget i Anne’s kurser, men har holdt pause de senere år. Nu tænkte jeg, at det igen kunne være godt til at se nærmere på mine tillærte vaner og mønstre.
Som barn af flinkeskolen lærte jeg at vrede er forbundet med skyld og skam.
Det var godt igen at erfare med kroppen, at vrede er en naturlig følelse – at det er kraft – og at kraften kan bruges konstruktiv til at skabe mere personlig rum og plads. Så der også bliver plads til glæden.

Ruth 67 år

Jeg har deltaget i workshoppen ‘bliv konstruktiv med din vrede’. Det var lidt af en overvindelse for mig da jeg er typen der hellere sluger kameler end får svesken på disken. Det betyder, at jeg vender vreden indad og derfor slet ikke har lyst til at se på – eller erkende, at jeg kunne gå med ubearbejdet vrede i kroppen. Kurset var lidt af en øjenåbner for mig og jeg føler, at jeg fik nogle meget gode værktøjer med mig derfra til at sætte grænser, pleje mit ‘indre barn’ og overveje hvilken konsekvens det har for mig, når jeg lader andre sætte dagsorden, fordi jeg ikke kan finde ud af at sige ‘nej tak’. Tak for en inspirerende weekend!

Joan 48 år

Jeg har længe været irritabel over alt, uden at kunne forstå hvorfor. På et andet kursus hos Anne, fik jeg at hint om, at det kunne handle om vrede.
Det tænkte jeg efterfølgende meget på, og genkendte den følelse, som jeg ikke kunne håndtere.

På kurset om konstruktiv vrede, har jeg lært at lytte mere til min krop, trække vejret dybt og skabe jordforbindelse. Jeg lægger mærke til og acceptere min vrede nu, fordi den ikke er en negativ følelse.
Det har siden været en træning for mig, at håndtere og være konstruktiv med min vrede. Og jeg bliver så glad, for hvert eneste lille fremskridt.
Tak Anne for at have givet mig den forståelse om, hvordan jeg bliver en bedre udgave af mig selv!!

LRM, 57 år

Forløbet har givet mig støtte og mod til at mærke, føle og være i min krop. Det er forunderligt, at træne nærvær sammen med andre. Det giver en dyb tilfredsstillelse.
Og det er særdeles lærerigt at se og høre andre fortælle om deres oplevelser og udfordringer i livet. Sjovt nok kan jeg genkende og lære noget af alle!

Stine, 50 år

På kurset er jeg kommet i kontakt med mine følelser på en ny og anderledes ægte måde. Jeg har fundet ind til egne værdier, og har lært at mærke mine egne behov frem for andres. Jeg har lært at finde styrke i mig selv og acceptere mig selv. Min største indsigt er, at jeg er god nok, præcis som jeg er.

Kvinde 50 år, med 2 børn

På kurset har jeg lært at mærke min krop og følelser. Jeg har fundet ind til en glemt vrede og givet slip på den igen. Jeg vil frem over fortsat finde støtte i min kæreste, som har været åben og respektfuld for den udvikling jeg har været igennem.

Simone, 24 år

Kære Anne.

Kursus forløbet har hjulpet mig til at acceptere at jeg ikke altid kan have det super og det er ok med en øv dag. Jeg prøver at sige det højt for mig selv, at det er ok at det er sådan lige nu. Det hjælper VIRKELIGT at rumme problemet. Så føles det pludselig ikke så stort. At være med det.

Sanne, 49 år

Det har været vidunderligt og meget befriende at have et rum, hvor jeg har kunnet fordybe mig i mig selv, sammen med andre. Et meget livsbekræftende og energigivende træningsforløb som jeg varmt kan anbefale.

Ane W

Tusind tak for et aldeles udvidende og udviklende kursus.. jeg er meget glad for jeg fandt dig online. Selvom det var svært at være i ind imellem fik jeg meget ud af det. Det gik op for mig undervejs, hvor skide kontrolleret jeg desværre stadigvæk er.. har ellers tidligere arbejdet med at slappe lidt af.. men det er så ikke rigtig lykkedes må jeg jo erkende.

Jeg fandt meget ro ved at sidde i vores lille gruppe og falde ind i mig selv, og ikke mindst være til stede i mig selv.

Agnes, 45 år

Overraskende, lærerigt og trygt i smukke afslappende omgivelser. Kan varmt anbefales.

Tine, 29 år

Kære Anne. Dit kursus gav mig adgang og mulighed for at mærke, hvordan jeg havde det, fremfor at tænke det. Det har betydet at jeg har kunnet tage nogle vigtige beslutninger og skridt, der har været livsforbedrende. Jeg har fået værktøjer til at sætte tempoet ned, forebygge stress og leve mere i nuet. Tak for det og for dig!

Mette, 43 år

Retreats

Før kurset var jeg i tvivl om det var det rette for mig. Dels var jeg lidt skeptisk fordi Anne er psykoterapeut. Jeg var på udkig efter fordybelse og ikke terapi – og jeg var lidt bekymret for, om der kunne være for meget fokus på andres problemer, som jeg har rigeligt af i mit arbejde som sygeplejerske. Dels var jeg usikker på at skulle dele en hel uge sammen med andre for mig ukendte mennesker. Mine bekymringer blev gjort til skamme.

Anne er tydeligvis en meget erfaren yoga – og meditationslærer, der arbejder meget professionelt. Jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt hun dannede sig et overblik over den enkeltes deltagers historie, ”skavanker” og behov. Fra starten fik hun skabt et trygt ’rum’ i gruppen med god energi og mulighed for fordybelse.

Jeg fik nogle uvurderlige redskaber og teknikker med mig hjem, som jeg inddrager i min dagligdag. Jeg kan varmt anbefale Annes kurser til andre, der ønsker en uge med fuld fordybelse.

Susanne, 63 år

Min oplevelse af Annes kursus er noget af det mest nærværende, udfordrende, afstressende, behagelig og lærerigt jeg har oplevet i meget langt tid. Jeg startede med en følelse af skepsis, men afsluttede med en følelse af lykke. Det gjorde jeg fordi, at jeg undervejs følte, at jeg kom så meget tættere på mig selv. At NU var jeg seriøst i gang med min egen udviklingsproces. Jeg var på vej. Oplevede masser af energi og en lyst til at erobre verden. Mine skuldre vare nede, og livet så bare lettere ud. Jeg kan varmt anbefale, at tage med på sådan et kursus.

Andreas, 30 år, København
Tilmeldte mig retreatet uden helt at vide, hvad jeg havde i vente og lidt skeptisk på, hvor meget det kunne give. Men efter turen kan jeg kun anbefale det.

De øvelser vi lavede, virkede som simple øvelser, men de gjorde en kæmpe forskel, ret hurtigt. Jeg er så glad for, at jeg kastede mig ud i det. Jeg kan mærke en ro og optimisme også efter jeg er kommet hjem. At opleve det med en gruppe gav en super opbakning og en ekstra dimension. Et aspekt jeg ikke havde tillagt nogen betydning inden, men det var ret fedt.

Maria, 33 år

Den udvikling som jeg er i gang med via dette retreat, giver mig glæde overalt i krop og sind! Jeg har troet at jeg var smadder go´ til at tage plads til mig selv, men har fundet ud af, at jeg kompenserer en hel masse. Det har gjort mig utilfreds og dybest set uglad i mit liv.

Men nu er jeg kommet ind til en mere sand version af mig selv, og jeg kan meget bedre mærke hvad der betyder noget for mig, og ikke regne den ud – hvad jeg jo alligevel ikke kan (har nemlig forsøgt i årevis).

1000 mange tak kære Anne.

Kvinde – 53 år

Anne guider gruppen på en måde, så jeg oplever, at der tales lige ind i min historie og de temaer jeg behøver at arbejde med. Jeg ved, at flere deler den oplevelse. At arbejde med krop og sind i en gruppe, og med tid til egen proces, er en luksus. En blid men total påvirkning, der forandrer. Det blev et vendepunkt for mig. At få sagt farvel til uhensigtsmæssige mønstre og trække vejret frit.  At turde mærke livet og gå med. Få mod til et brud og mærke kærligheden på ny.

Lars , 50 år

Efter, at jeg havde købt retreatet med Anne, blev jeg efterfølgende lidt ængstelig indimellem: Hvad nu, hvis jeg kom i kontakt med tanker og følelser, som var ubehagelige, tror jeg egentligt, var min største bekymring.

Det viste sig at være fuldstændig overflødigt med al den ængstelse om fremtiden.

Jeg oplevede at gå fra at mærke rigtig mange følelser og registrering af indre billeder til at komme lidt mere i ro og indimellem mærke stilhed. Hvilken lettelse og frihedsfølelse! I dette nu, viste der sig tillige drømme og en tillid til fremtiden, som var lidt overraskende, men skønt, bekræftende og bevægende at mærke.

At bevæge sig hen imod nuet´s sansninger via åndedrætstræning og meditation og i selskab med Annes trygge og uhøjtidelige guidning og nærvær, suppleret af andre dejlige menneskers levede liv, og omgivet af den smukke og frodige natur, har sat sig i mit hjerte og hvisket til mig, at jeg skal noget mere af dette.
Bare vær lidt nysgerrig og tag med. Det vil jeg anbefale.

Bettina, 55 år

Jeg havde alskens indvendinger og et længere tilløb, inden jeg tilmeldte mig kurset om konstruktiv vrede. For “jeg havde jo ingen at være rigtig vred på”. Men da Anne fortalte, at vrede ikke nødvendigvis handler om at råbe højt, men mere om at vide hvornår, og at man er vred, tilmeldte jeg mig. Og det er jeg i den grad glad for!

På kurset oplevede jeg, hvor meget vreden fylder mange steder i min krop. Jeg mærkede den kraft vreden er, og hvordan jeg kunne bruge kraften konstruktiv til at sige “nej” for eksempel. Og jeg oplevede, at der under vreden lå sorg. Da jeg var allermest vred, brød jeg efterfølgende ud i gråd. Sådan kan jeg ikke huske, jeg har grædt før.

Siden kurset lægger jeg mærke til min vrede, når den opstår i hverdagen. Det gør den oftere, end jeg troede. Og hvis jeg virkelig mærker efter, er der også sorgen neden under. Det hjælper mig meget til at navigere og hjælpe mig selv videre. Og jeg har ikke skældt nogen ud siden kurset! Tværtimod er jeg blevet mere kærlig. Jeg føler mig stærkere og bedre i stand til at “skælde ud”, hvis det skulle blive nødvendigt.

Philip, 28 år

Ugen er klart at anbefale – intens og udbytterig to the max, alle sanser bliver stimuleret med kærlighed og nærvær. En tryg og professionel metode at komme igennem livets knuder som gør ondt og/eller sidder fast.

Lillian, 55 år, Haslev

Mit hoved blev mindre, min krop blev større!! Vidunderligt og lærerigt ophold.

Karin, 30 år, København

Det bedste valg jeg har taget i mit liv, kan kraftigt anbefales.

Helle Elgaard, 58 år, Århus

Kære Anne. Det har virkelig været en øjenåbner for mig at deltage på kurset. Jeg har lært så meget om mig selv og nok det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Tak for et fantastisk kursus.

Mona, 42 år

Jeg har deltatt på Annes kurs i Spanien to ganger og er svært fornøyd med kurset og etterfølgende oppfølging. Selv om jeg er norsk har språket ikke vært noen hinder. Kurset har gitt meg større selvinnsikt og gitt meg nytt fokus i livet. Anbefaler kurset på det varmeste.

Cecilie, 38 år

Jeg troede at jeg bare skulle lære at finde ro og kontrol over mine reaktioner. Bliver let irriteret og utålmodig. Jeg var skeptisk til at starte med, ved at tage på dette retreat, men fandt hurtigt ud af at give tid til at slappe af. Anne kom lynhurtigt ind til kernen af årsagen, og jeg lærte mig at lytte meget bedre til årsagerne af reaktionerne og finde en ny vej der, i stedet for at prøve at kontrollere dem. Min egen model kunne jeg jo se slet ikke virkede, men gjorde ondt værre. Jeg ser virkelig frem til at komme hjem og afprøve det i de kendte rammer.

Søren, 37 år

Annes Mindfulness kursus kan varmt anbefales alle, som vil give sig selv ro og fordybelse i de ting der betyder allermest. Kurset give plads for de individuelle behov, og der opstår nemt en behagelig rummelighed og omsorg blandt deltagerne. Alt i alt en skøn oplevelse som alle bør unde sig selv.

Anonym, 28 år

Anne har skabt et rum på retreatet, hvor jeg kunne slippe mit hylster. Et rum jeg aldrig har oplevet at føle mig tryg i – før jeg kom her. Jeg er meget taknemmelig for den uges visdom jeg har lært her. Jeg føler mig forbundet til mig selv igen, igennem de øvelser og den ro der er blevet skabt igennem gruppen. En oplevelse for livet, og en indsigt i mig selv, jeg har svært ved at forstå, kun en uge kan give. En oplevelse jeg har svært ved at forestille mig foruden!
Jeg vil gerne udtrykke min største respekt og taknemmelighed for en uforglemmelig vidunderlig rejse. – Hjertelig TAK

Maria, 32 år, København