Andre kunder siger

Her kan du læse kursister og klienters udtalelser om kurser og terapiforløb. Udtalelser vedr retreat står længere nede. Forløb øverst.

Om forløb

Forløbet har givet mig støtte og mod til at mærke, føle og være i min krop. Det er forunderligt, at træne nærvær sammen med andre. Det giver en dyb tilfredsstillelse.
Og det er særdeles lærerigt at se og høre andre fortælle om deres oplevelser og udfordringer i livet. Sjovt nok kan jeg genkende og lære noget af alle!

Stine, 50 år.

På kurset er jeg kommet i kontakt med mine følelser på en ny og anderledes ægte måde. Jeg har fundet ind til egne værdier, og har lært at mærke mine egne behov frem for andres. Jeg har lært at finde styrke i mig selv og acceptere mig selv. Min største indsigt er, at jeg er god nok, præcis som jeg er.

Kvinde 50 år, med 2 børn

På kurset har jeg lært at mærke min krop og følelser. Jeg har fundet ind til en glemt vrede og givet slip på den igen. Jeg vil frem over fortsat finde støtte i min kæreste, som har været åben og respektfuld for den udvikling jeg har været igennem.

Simone, 24 år

Kære Anne.

Kursus forløbet har hjulpet mig til at acceptere at jeg ikke altid kan have det super og det er ok med en øv dag. Jeg prøver at sige det højt for mig selv, at det er ok at det er sådan lige nu. Det hjælper VIRKELIGT at rumme problemet. Så føles det pludselig ikke så stort. At være med det.

Sanne, 49 år

Det har været vidunderligt og meget befriende at have et rum, hvor jeg har kunnet fordybe mig i mig selv, sammen med andre. Et meget livsbekræftende og energigivende træningsforløb som jeg varmt kan anbefale.

Ane W

Tusind tak for et aldeles udvidende og udviklende kursus.. jeg er meget glad for jeg fandt dig online. Selvom det var svært at være i ind imellem fik jeg meget ud af det. Det gik op for mig undervejs, hvor skide kontrolleret jeg desværre stadigvæk er.. har ellers tidligere arbejdet med at slappe lidt af.. men det er så ikke rigtig lykkedes må jeg jo erkende.

Jeg fandt meget ro ved at sidde i vores lille gruppe og falde ind i mig selv, og ikke mindst være til stede i mig selv.

Agnes, 45 år

Overraskende, lærerigt og trygt i smukke afslappende omgivelser. Kan varmt anbefales.

Tine, 29 år

Kære Anne. Dit kursus gav mig adgang og mulighed for at mærke, hvordan jeg havde det, fremfor at tænke det. Det har betydet at jeg har kunnet tage nogle vigtige beslutninger og skridt, der har været livsforbedrende. Jeg har fået værktøjer til at sætte tempoet ned, forebygge stress og leve mere i nuet. Tak for det og for dig!

Mette, 43 år

Om parterapi

Min kæreste og jeg har været i parterapi hos Anne Jørgensen i et forløb over nogle måneder. Som uddannede psykoterapeuter er vi ikke nødvendigvis det nemmeste par at arbejde med. Anne har været på samme tid konfronterende og nænsomt empatisk og har skabt et trygt rum. Det har været godt medvirkende til at få vores parforhold på rette kurs igen (hvilket andre før hende er fejlet med).

Mona, 51 år og Henrik 55 år.

Da vi som nystartet par, begge med skilsmisser og børn i bagagen, havde store udfordringer med at finde hinanden og sammenbringe to forældreskaber, var det en kæmpe hjælp, at være i parterapi hos Anne. Her fik vi ryddet op i gamle mønstre og fik konkrete og effektive redskaber til at overkomme og klare nogle udfordringer, som virkede uoverkommelige. Efter et kort forløb, følte vi os opmuntrede, motiverede og handlekraftige i vores forhold og i egne liv. I dag bor vi sammen og vender stadigt tilbage til nogle af de redskaber, vi fik hos Anne.

Kh. Zara og Kasper – begge 43 år.

Parterapi hos Anne var for os en virkelig berigende og samtidig tryg oplevelse.
Annes tilgang i sessionerne er meget empatisk, så vi oplevede at blive mødt der hvor vi var fra gang til gang – både som par og som individer.
Vi kan varmt anbefale Annes kærlige hjælp og skub i den rigtige retning til andre par der er åbne overfor at skabe forbedringer sammen.

Par, 38 og 50 år

Om individuel terapi

Jeg henvendte mig til Anne fordi jeg havde mange negative tanker, som var alt for styrende i forhold til mit arbejds- og sociale liv. Mit terapiforløb var en blanding af både psykoterapi og kropsterapi. Anne lærte mig at mærke min krop igen – at lukke ned for tankerne og mærke styrken i kroppen i stedet. Jeg har lært at omfavne hele mig og give plads til sider, som jeg ellers kan være ret træt af.
Anne er enormt dygtig og nærværende. Hun strøg mig ikke blot med hårene, men sørgede for at jeg kom helt ind til kernen af mine udfordringer – også selvom det var hårdt. Til gengæld var hun der hele tiden til at støtte, så jeg aldrig har følt mig utryg.
At ændre gamle vaner, som f.eks. negative tankemønstre, tager tid. Men hver dag benytter jeg mig af de metoder, som jeg har fået i terapiforløbet og hver dag bliver jeg lidt bedre til at håndtere det. Og når jeg ind i mellem rammer en dårlig dag, så har jeg også lært at sige til mig selv at det er ok!
Jeg kan på det aller varmeste anbefale Anne til alle, der ønsker at opnå mere ro i sindet og mere nærvær i livet.

Ane, 36 år

Jeg har gået i et forløb hos Anne i nogle år efterhånden. Både i krop og psykoterapi alene og i gruppe – og jeg har også været på retreat på Mallorca.
I starten intensivt, nu mest af og til, når jeg trænger til at blive mindet om noget.
Jeg har lært og lærer, at være nysgerrig og undersøgende.
At tage tingene som de kommer.
Stole på og lytte til min krop og alt det den fortæller.
Men det er svært at beskrive, det skal mærkes – og det føles så godt!

Karin, 36 år

Da jeg ved et tilfælde, gennem en ven, hørte om Anne og kroppsykoterapi, havde jeg forinden gået hos flere psykologer, terapeuter og hypnotisører. Det var min trivsel ikke blevet større af, jeg følte ingen bedring, og var afmægtig.
Selvom beskrivelsen af kroppsykoterapi umiddelbart lød lidt skræmmende og konfronterende, var det jo lige netop det, jeg havde brug for, frem for snak og mere snak.
Efter mit første møde med Anne, kunne jeg straks mærke en positiv effekt. Jeg følte en stor lettelse i krop og sind, en større selvindsigt og forståelse af mine forsvarsmekanismer, samt hvor det uhensigtsmæssige stammede fra.
Siden da har Anne og terapien været en fast og tro følgesvend i min positive udvikling, i mod- og medgang, for der er til stadighed noget at arbejde med.
I Anne har jeg, for første gang, oplevet en tillid til, at hun med sin person og dygtighed, kan håndtere mit voldsomme indre kaos og gribe mig, hvis jeg vælter.
Jeg vil varmt anbefale Anne til enhver, der ønsker at arbejde med personlig udvikling og indsigt.

Mette, 46 år, deltager i individuel- og gruppeterapi, samt retreats og kurser hos Anne i flere perioder.

Jeg har gået i et individuelt forløb hos Anne i 1 år.
Anne giver muligheden for at udtrykke mig som jeg vil: Man kan snakke, skrige, råbe, danse og græde. Og hvis man ikke er vant til det, så lærer man det, i sit eget tempo.
Ved at gå i terapi hos Anne, lærte jeg mig selv bedre at kende – mine grænser og min personlighed. Jeg lærte at acceptere mig selv som jeg er, og at stå for mig selv, når det bliver nødvendigt. Uden det forløb vil jeg ikke være så nærværende til dagligt, som jeg er nu. Og takke været Anne, lytter jeg til hjertet, når jeg skal træffe en beslutning – det lyder pjattet, men det er faktisk et kraftfuldt værktøj, som jeg ikke kan undvære mere.
Anne er en fantastisk terapeut og ikke mindst, et fantastisk menneske.

Sarah, 29 år

Om kurser og retreats

Før kurset var jeg i tvivl om det var det rette for mig. Dels var jeg lidt skeptisk fordi Anne er psykoterapeut. Jeg var på udkig efter fordybelse og ikke terapi – og jeg var lidt bekymret for, om der kunne være for meget fokus på andres problemer, som jeg har rigeligt af i mit arbejde som sygeplejerske. Dels var jeg usikker på at skulle dele en hel uge sammen med andre for mig ukendte mennesker. Mine bekymringer blev gjort til skamme.
Anne er tydeligvis en meget erfaren yoga – og meditationslærer, der arbejder meget professionelt. Jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt hun dannede sig et overblik over den enkeltes deltagers historie, ”skavanker” og behov. Fra starten fik hun skabt et trygt ’rum’ i gruppen med god energi og mulighed for fordybelse.
Jeg fik nogle uvurderlige redskaber og teknikker med mig hjem, som jeg inddrager i min dagligdag. Jeg kan varmt anbefale Annes kurser til andre, der ønsker en uge med fuld fordybelse.

Susanne, 63 år

Tilmeldte mig retreatet uden helt at vide, hvad jeg havde i vente og lidt skeptisk på, hvor meget det kunne give. Men efter turen kan jeg kun anbefale det.
De øvelser vi lavede, virkede som simple øvelser, men de gjorde en kæmpe forskel, ret hurtigt. Jeg er så glad for, at jeg kastede mig ud i det. Jeg kan mærke en ro og optimisme også efter jeg er kommet hjem. At opleve det med en gruppe gav en super opbakning og en ekstra dimension. Et aspekt jeg ikke havde tillagt nogen betydning inden, men det var ret fedt.

Maria, 33 år

Den udvikling som jeg er i gang med via dette retreat, giver mig glæde overalt i krop og sind! Jeg har troet at jeg var smadder go´ til at tage plads til mig selv, men har fundet ud af, at jeg kompenserer en hel masse. Det har gjort mig utilfreds og dybest set uglad i mit liv.
Men nu er jeg kommet ind til en mere sand version af mig selv, og jeg kan meget bedre mærke hvad der betyder noget for mig, og ikke regne den ud – hvad jeg jo alligevel ikke kan (har nemlig forsøgt i årevis).
1000 mange tak kære Anne.

Kvinde – 53 år

Efter, at jeg havde købt retreatet med Anne, blev jeg efterfølgende lidt ængstelig indimellem: Hvad nu, hvis jeg kom i kontakt med tanker og følelser, som var ubehagelige, tror jeg egentligt, var min største bekymring.

Det viste sig at være fuldstændig overflødigt med al den ængstelse om fremtiden.

Jeg oplevede at gå fra at mærke rigtig mange følelser og registrering af indre billeder til at komme lidt mere i ro og indimellem mærke stilhed. Hvilken lettelse og frihedsfølelse! I dette nu, viste der sig tillige drømme og en tillid til fremtiden, som var lidt overraskende, men skønt, bekræftende og bevægende at mærke.

At bevæge sig hen imod nuet´s sansninger via åndedrætstræning og meditation og i selskab med Annes trygge og uhøjtidelige guidning og nærvær, suppleret af andre dejlige menneskers levede liv, og omgivet af den smukke og frodige natur, har sat sig i mit hjerte og hvisket til mig, at jeg skal noget mere af dette.
Bare vær lidt nysgerrig og tag med. Det vil jeg anbefale.

Bettina, 55 år

Jeg havde alskens indvendinger og et længere tilløb, inden jeg tilmeldte mig kurset om konstruktiv vrede. For “jeg havde jo ingen at være rigtig vred på”. Men da Anne fortalte, at vrede ikke nødvendigvis handler om at råbe højt, men mere om at vide hvornår, og at man er vred, tilmeldte jeg mig. Og det er jeg i den grad glad for!

På kurset oplevede jeg, hvor meget vreden fylder mange steder i min krop. Jeg mærkede den kraft vreden er, og hvordan jeg kunne bruge kraften konstruktiv til at sige “nej” for eksempel. Og jeg oplevede, at der under vreden lå sorg. Da jeg var allermest vred, brød jeg efterfølgende ud i gråd. Sådan kan jeg ikke huske, jeg har grædt før.

Siden kurset lægger jeg mærke til min vrede, når den opstår i hverdagen. Det gør den oftere, end jeg troede. Og hvis jeg virkelig mærker efter, er der også sorgen neden under. Det hjælper mig meget til at navigere og hjælpe mig selv videre. Og jeg har ikke skældt nogen ud siden kurset! Tværtimod er jeg blevet mere kærlig. Jeg føler mig stærkere og bedre i stand til at “skælde ud”, hvis det skulle blive nødvendigt.

Philip, 28 år

Ugen er klart at anbefale – intens og udbytterig to the max, alle sanser bliver stimuleret med kærlighed og nærvær. En tryg og professionel metode at komme igennem livets knuder som gør ondt og/eller sidder fast.

Lillian, Haslev 55 år.

Mit hoved blev mindre, min krop blev større!! Vidunderligt og lærerigt ophold.

Karin, Kbh. 30 år.

Det bedste valg jeg har taget i mit liv, kan kraftigt anbefales.

Helle Elgaard, Århus, 58 år.

Min oplevelse af Annes retreat er noget af det mest nærværende, udfordrende, afstressende, behagelig og lærerigt jeg har oplevet i meget langt tid. Jeg fløj der ned med en følelse af skepsis, men fløj hjem med en følelse af lykke. Jeg kan varmt anbefale, at tage med på sådan et kursus.

Andreas, 28 år, Kbh.

Kære Anne. Det har virkelig været en øjenåbner for mig at deltage på kurset. Jeg har lært så meget om mig selv og nok det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Tak for et fantastisk kursus.

Mona, 42 år

En lærerig uge i helt ubeskriveligt skønne omgivelser. Jeg fik fred og ro til at synke ned i min krop. Med hjælp fra Anne, blev jeg bevidst om, hvordan jeg adskiller mig fra andre. At jeg er mig og du er dig. Jeg fik lov at mærke det helt ind i mit hjerte, så det kunne sprede sig derfra, og give fornyet styrke, energi og stabilitet. Det tager jeg med mig hjem, og arbejder videre med. Tak Anne.

Mette A. 35 år

Jeg har deltatt på Annes kurs i Spanien to ganger og er svært fornøyd med kurset og etterfølgende oppfølging. Selv om jeg er norsk har språket ikke vært noen hinder. Kurset har gitt meg større selvinnsikt og gitt meg nytt fokus i livet. Anbefaler kurset på det varmeste.

Cecilie, 38 år.

Annes Mindfulness kursus kan varmt anbefales alle, som vil give sig selv ro og fordybelse i de ting der betyder allermest. Kurset give plads for de individuelle behov, og der opstår nemt en behagelig rummelighed og omsorg blandt deltagerne. Alt i alt en skøn oplevelse som alle bør unde sig selv.

Anonym, 28 år.