Om Anne Jørgensen

Anne Jørgensen, PsykoterapeutJeg er Anne og har beskæftiget mig med forskellige former for terapi, coaching og selvudvikling siden 1986, hvor jeg stiftede Lifeprocess. Både i mit private og professionelle liv stortrives jeg ved at udvikle hjertets ressourcer.
Ved du, at nøglen til din frihed, kreativitet og livsglæde ligger i dit hjerte?

Få et liv, fuld af mod og energi

Ved at udvikle hjertets kvaliteter kan du gå en mere direkte vej til et liv i balance. Du rummer selv løsningen og svarene på mange af de ubalancer eller frustrationer, du kan gå og tumle med i dit liv. Også de ubalancer, du endnu ikke er så bevidst om. Jeg lærer dig helt konkret at stole på det, dit hjerte fortæller dig.

Vejen dertil er forskellig for alle. Jeg bidrager med diverse former i processen: Eks. selvudvikling, kropspsykoterapi, psykoterapi, coaching, mindfulness, heartfulness og yoga. Jeg støtter dig i at genetablere kontakten til de mange lag, du rummer. Du kan via den proces komme tilbage til din egen natur. Vi hjælper hinanden med at finde en god vej, som styrker dine indre ressourcer, så du får et liv, fuld af mod, energi og overskud.

Søger du en forandring i dit liv?

Det er ikke sikkert, at du ved præcis, hvad du har brug for min hjælp til, når du kommer første gang. Det er ikke afgørende. Du skal ikke kunne sætte ord på alt. Faktisk er det meget almindeligt, at når vi fordyber vores samtale, at du opdager, hvad det dybest set er, du har brug for. Og hvor meget du har savnet en forandring i dit liv.

Ubalance kan manifestere sig på lige så mange forskellige måder som der er mennesker. Den kan blandt andet vise sig som stress, angst, træthed, vrede, tomhed eller store følelsesudsving – men, det er slet ikke sikkert den viser sig som et fysisk eller udadrettet symptom. Ubalancen lægger sig bare som et dæmpende røgslør over dit liv. Det er en skam, for sådan behøver det slet ikke at være. Du fortjener et liv i farver.

Ofte handler det om, gennem længere tid at skubbe sine egne behov, eller egen essens til side. Eller ignorere de signaler som din krop og sind – ja, hele din bevidsthed giver dig. Så du mister kontakten til din egen natur. Den gode nyhed er, at det kan genfindes. For den kontakt er i dig og vil hellere end gerne ha´, at det bliver et levet liv også i den ydre verden.

Selv har jeg tidligere i mit liv ladet mig styre af indre forestillinger om, hvordan jeg burde leve mit liv, indtil jeg opdagede, at det faktisk lå meget langt fra det liv, jeg inderst inde følte var sandt for mig. Det var en befrielse at nå til den erkendelse – først der begyndte jeg at leve.

Sådan kan jeg støtte dig i din proces

 • (Gen)find dine indre ressourcer på en effektiv, men nænsom måde
  Jeg arbejder helhedsorienteret og organisk. Det betyder at jeg inkluderer flere niveauer, alt afhængig af hvad du må have brug for: Det følelsesmæssige, det fysiske, det mentale, det energetiske og det spirituelle.
 • Få kontakt til følelser og sider af dig selv, du har glemt
  Du vil blive overrasket over hvor meget energi og overskud der frigives, når du konfronteres med gamle følelser og glemte sider af dig selv – og det, du inderst inde ved er rigtigt for dig. Når du (gen)opdager kontakten til dig selv, så kan du også tage ansvar for dit liv. Det er dig, der kommer til at bestemme i hvilken retning, du vil gå – fordi du ved, hvad der passer til dig. Og du handler efter det. Det vil selvsagt skabe en øget frihed i dit liv.
 • Tag vejen sammen med andre
  Jeg tilbyder forløb og kurser for grupper, men du kan også vælge et individuelt forløb/parforløb. Jeg har dog gode erfaringer med terapi og coaching i gruppeforløb. Det er én af mine ekspertiser. Der er meget læring at hente i at kunne dele fælles erfaringer og oplevelser med andre, der er på samme rejse som du – også selvom vejen og tempoet ikke nødvendigvis er helt det samme.
  Og – i en gruppe ydes der stor støtte til hinandens processer, blot ved at være der med dig selv som du er. Det giver plads og inspiration til alle parter.

Min baggrund for at kunne hjælpe dig

Ud over bl.a. en pædagogisk baggrund, er jeg eksamineret psykoterapeut og krops-psykoterapeut. Udvikling af hjertets ressourcer på flere niveauer, er den røde tråd i hele mit arbejdsliv. Jeg har beskæftiget mig med alt fra coaching, personlig udvikling og selvudvikling til projektledelse og efteruddannelse.

Her er et udpluk af den ekspertise, jeg har med:

 • Eksamineret psykoterapeut fra Gestalt Akademiet, Skandinavien 1986
 • Eksamineret krops-psykoterapeut fra Institute for Life Energy, CA 2001 (L.E.P)
 • Eksamineret procesleder og coach, CA 2004
 • Siden 1999 til 2019 dedikeret studerende i kontinuerligt træningsprogram Path of No Way®, en undersøgelse af vores essentielle natur. Det var ledet af min nyligt afdøde spirituelle lærer Stèphano Sabetti.
 • Yogalærer fra Kreativ Yogaskole, København

Jeg har også en lang række udviklings- og projekterfaringer:

 • Design, salg og gennemførelse af efteruddannelsesforløb, “Det personlige lederskab” (siden 1996)
 • Design og gennemførelse af en del af projektlederuddannelsen i dansk region
 • Team- og lederudvikling for danske virksomheder og enkelte udenlandske
 • Design og etablering af teamkultur i forbindelse med fusion af flere organisationer i kommunalt regi, gennemført i seminarform samt flerårigt træningsforløb
 • Underviser i udlandet på Internationalt kropsterapeutisk Institut
 • Pædagogisk leder på 1-årig efteruddannelse på større skandinavisk psykoterapeutisk institut.
 • Procesleder for direktionen i større international virksomhed
 • Coaching på alle niveauer

Uddannelsen som L.E.P. krop-psykoterapeut er godkendt af EABP (European Association for body- psychotherapy) og Reflektor (godkendt i forhold til de vejledende tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeut uddannelser (udarbejdet af Socialministeriet, Undervisningsministeriet og Indenrigs- og Sundhedsministeriet i 2004.)) Ligeledes godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Dette garanterer klienter en høj både national og international standard.

L.E.P. er baseret på den videnskabelige forskning af universel livsenergi, som ligger til grund for alle forandringsprocesser. Forskningen viser, at ethvert åbent system søger i retning af helhed og udvikler sundhed, hvis energien flyder frit. Af forskellige grunde er det frie flow ofte forstyrret, og således opstår der problemer på forskellige niveauer så som organisatoriske, fysiske, psykologiske og sociale.

Grundlæggeren, Dr. Stèphano Sabetti, Boston Universitet, har udviklet L.E.P. igennem mere end 35 års arbejde og har i forlængelse heraf udviklet Path of No Way® – heartfulness træning, som er den metodik, jeg gennem de seneste mange år har arbejdet ud fra.
Se mere under Samarbejdspartnere

Og hvad er heartfulness egentlig?

I heartfulness inkluderer vi kroppen, dens sanser og følelser, for at komme til en dybere sandhed, vi alle har i hjertet. Meget dybere end sindet nogen sinde kan forestille sig. Hvor vi i mindfulness generelt set, lærer at mindske stress ved at træne bevidstheden på alt hvad vi gør.