Persondatapolitik

Persondatapolitik for Lifeprocess.dk ved Anne Jørgensen

Persondatapolitik vedrører hemmeligholdelse af personoplysninger.

Dataansvarlig
Jeg er som psykoterapeut, kropspsykoterapeut og procesleder dataansvarlig  i min virksomhed Lifeprocess.dk:
Anne Jørgensen
Kastanie alle 18
DK- 2720 Vanløse.
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mob: +45 24891071
CVR nr. 10252059

Oplysninger som jeg indsamler om klienterne:
Jeg indsamler personlige oplysninger som navn, telefonnummer og e-mail og personfølsomme oplysninger med henblik på at yde hjælp på den mest optimale måde for klienter.
Som klient i min virksomhed har du krav på at vide, at:
Jeg indsamler og opbevarer disse personlige og personfølsomme oplysninger om klienter udelukkende for at kunne tilbyde den nødvendige støtte på den mest optimale måde.

Personoplysningerne (navn, mail og evt. tlf. nummer) deles i begrænset omfang med tredjemand. Det er mit regnskabsprogram Dinero.dk for at kunne udskrive fakturaer.
For at kunne udsende nyhedsbreve, bruger jeg MailChimp. MailChimp er opfundet og har hjemsted i USA, så jeg skal også lige fortælle dig, at "dine persondata er overført til et usikkert tredjeland".
(USA bliver betegnet som et usikkert tredjeland i denne her sammenhæng ... hvorfor ved jeg ikke, men måske fordi de er udenfor EU). 

Der er INTET farligt i det - systemet virker fint og har gjort det i flere år. 
Jeg skal blot i følge den nye lov gøre dig opmærksom på det.
Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene. Det gør du nederst i den pågældende mail og klikker på afmeld.

Jeg har indgået databehandleraftaler med de nævnte databehandlere, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Jeg indsamler ikke informationer om klienter fra tredjemand. Dog indsamler jeg informationer gennem cookies i anonymiseret form. Læs mere om cookies nedenfor.
Dine oplysninger videregives under ingen omstændigheder til tredjemand, uden dit udtrykkelige samtykke.

Indsigt i indsamlede oplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som jeg har registret om dig som klient, er det enkleste, at du ser det du ønsker, når vi mødes til en session. Du kan selvfølgelig også kontakte mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og vi kan lave en aftale om en telefonsamtale.
Er der registreret forkerte oplysninger om dig, eller hvis du har andre indsigelser mod min behandling af dine personoplysninger, så sig endelig til eller skriv til Anne Jørgensen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at lave en telefonisk aftale. Se under Sikker kommunikation længere nede.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod min behandling af dine personoplysninger.
Såfremt det viser sig, at personoplysninger om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet.
Du har mulighed for at klage over min behandling af dine personoplysninger, hvis jeg ikke giver dig ret i dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet.dk hvor du kan læse mere.

Sletning af personoplysninger
Når et forløb er ophørt, sletter jeg indsamlede personoplysninger fra en evt. journal.

Sikker kommunikation
Vær opmærksom på, at henvendelser og besvarelser af henvendelser ikke er krypteret. Hvis din forespørgsel eller bestilling indeholder oplysninger om forhold, som, du mener, skal beskyttes, bør du rette henvendelse pr telefon eller personligt. Kontakt mig direkte, hvis du har spørgsmål vedrørende dit forløb og fortrolighed.

Cookies
Når du søger på Lifeprocess.dk gemmes der cookies på din computer. De bruges til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her kan indsamles informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner du læser, om din computer har besøgt Lifeprocess.dk før, hvilken browser og styresystem du bruger, og IP-numre.
Informationer benyttes udelukkende til at optimere hjemmesidens funktioner, og indsamlingen af informationen er anonym.

 PERSONDATAPOLITIKKEN ER UNDER UDARBEJDES

 Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening og følger naturligvis foreningens etiske retningslinjer. Læs mere her www.dpfo.dk