Om Anne2018-12-11T22:29:58+00:00

Om Anne Jørgensen

Anne Jørgensen, PsykoterapeutAnne Jørgensen er psykoterapeut, kropsterapeut, procesleder, coach og yogalærer, og stiftede i 1986 Lifeprocess, som trinvis er bygget op over egen udviklingsproces.

Er du træt af at spilde tiden? Vil du hellere til sagens kerne og få glæde af øget frihed? Har du mod, eller vil afdække dit mod?

Så er jeg her for at dig. Træk ikke tiden ud, for du kan gå en direkte vej.

Vi gør det nænsomt og direkte sammen. Ring til mig på 24891071 eller send en mail info@lifeprocess.dk . Lad os finde en vej er er god for dig.Frihed og kreativitet har en varm plads i mit hjerte.

Jeg er et dedikeret og menneske og oplever en dyb glæde ved at skabe – og især at arbejde med proaktive mennesker. Jeg stortrives ved at udvikle hjertets ressourcer i det private såvel som det professionelle liv.

Jeg har tidligere i livet følt snærende bånd langt ind i rygmarven, af gamle tillærte ideer om dette og hint, som jeg vedholdende holdt fast i. Kun fordi jeg troede, at de var sande for mig. Jeg vidste heller ikke, hvordan jeg så skulle give slip på alt det – men det lærte jeg. Ved trinvis at afdække lagene af det der var usandt for mig, men et forsvar der var skabt til overlevelse, da begyndte jeg reelt at leve i stedet for. Det er bl.a. det jeg er her for – naturligvis. Det vidunderlige er, at det “smitter” – det frie rum der skabes, der er andre også velkommen – her er hjerterum.

Mangeårig karriere – egen praksis siden 1986

Jeg har i min mangeårige karriere været i kontakt med mange mennesker fra forskellige kulturer. Jeg har boet i Indien nogle år, og også der mødt masser af forskellige folkeslag. Hvad jeg bl.a. lærte og fortsat lærer af disse mennesker er, at vi alle dybest set har den samme længsel efter frihed og glæde. Mennesker der udvikler sig, der afdækker deres skjulte ressourcer, og vokser og bidrager med sig selv til verden, glædes ved den udveksling. Det er meningsfyldt. Og vi har alle mange skjulte kræfter i os, og det kan opleves meget begrænsende ikke at være i kontakt med de ressourcer.I bl.a. psykoterapi, kropsterapi, coaching, Mindfulness og yoga, kan du lære at synke ind i dig, og efterhånden etablere kontakt til de mange lag der er. Efter en stressfyldt eller meget urolig tid, kan det være overraskende at erfare, at når du bliver nærværende med dig selv, er der også et ocean af ro og styrke. Det er den kvalitet nærvær har – en rygrad du altid kan støtte dig til. Her kan du trygt slappe af, sådan som du er. Det er nøglen videre ind til dig. Og at bringe det nødvendige ud i verden, er befriende.

Mit firma Lifeprocess er bygget op trin for trin, siden 1986. Via den udviklingsproces jeg kontinuerligt er en del af, er mit lederskab autentisk og et udtrykt liv. Fokus har hele tiden været lyst, glæde og inspiration i udviklingen af personligt og fagligt potentiale. Siden 1995 har jeg fordybet essentielle kvaliteter, og integreret det i mit arbejde.

Nærvær, åbenhed og varme

Afhængig af behov og mål, der selvfølgelig ændres i forskellige livssituationer, prioritere vi forskelligt og lærer af forskellige former for støtte. Jeg bidrager med flere forskellige tilgange. For private kan det f.eks. være psykoterapi, kropsterapi, parterapi, eller Mindfulness. For erhverv f.eks. procesledelse, coaching, det personlige lederskab eller Mindfulness.

Uanset form, så er grundstammen i al mit virke nærvær, åbenhed, varme, kreativitet og glæde – det er med dette fokus jeg støtter forandringen og er sammen med dig/jer på, så løsninger finder vej.

Min baggrund og uddannelse

Ud over bl.a. en pædagogisk baggrund, er jeg eksamineret psykoterapeut fra Gestalt Akademiet, Skandinavien 1986. Eksamineret krops-psykoterapeut fra Institute for Life Energy, CA 2001 samt eksamineret processleder og coach, CA 2004. Siden 1999 til d.d. deltager i kontinuerligt træningsprogram Path of No Way®, en undersøgelse af vores essentielle natur. Yogalærer fra Kreativ Yogaskole, København. Et udvalg af udviklings- og projekterfaringer:

  • Design, salg og gennemførelse af efteruddannelsesforløb med varighed fra 5 – 25 dage af “Det personlige lederskab” siden 1996.
  • Design og gennemførelse af en del af projektlederuddannelsen i dansk region.
  • Team- og lederudvikling for danske virksomheder og enkelte udenlandske.
  • Design og etablering af teamkultur i forbindelse med fusion af flere organisationer i kommunalt regi, gennemført i seminarform samt flerårigt  træningsforløb.
  • Underviser i udlandet på Internationalt kropsterapeutisk Institut.
  • Pædagogisk leder på 1-årig efteruddannelse på større skandinavisk psykoterapeutisk Institut.
  • Procesleder for direktionen i større international virksomhed.
  • Coaching på alle niveauer.

Om Life Energy Process® (L.E.P.) ved Institute for Life Energy:

Uddannelsen som L.E.P. krop-psykoterapeut er godkendt af EABP (European Association for body- psychotherapy) og Reflektor (godkendt i forhold til de vejledende tværministerielle kvalitetskriterier for private psykoterapeut uddannelser (udarbejdet af Socialministeriet, Undervisningsministeriet og Indenrigs- og Sundhedsministeriet i 2004.) Ligeledes godtkend af Dansk Psykoterapeutforening.
Dette garanterer klienter en høj både national og international standard.
L.E.P. er baseret på den videnskabelige forskning af universel livsenergi, som ligger til grund for alle forandringsprocesser. Forskningen viser, at ethvert åbent system søger i retning af helhed og udvikler sundhed, hvis energien flyder frit. Af forskellige grunde er det frie flow ofte forstyrret, og således opstår der problemer på forskellige niveauer så som organisatoriske, fysiske, psykologiske og sociale.

Grundlæggeren, Dr. Stèphano Sabetti, Boston Universitet, har udviklet L.E.P. igennem mere end 35 års arbejde.
Se mere under Samarbejdspartnere