Referencer

Her kan du læse kursister og klienters udtalelser om kurserne Fra Mindfulness til Heartfulness og terapiforløb. Udtalelser vedr retreat står øverst. Forløb længere nede.

Ugen er klart at anbefale - intens og udbytterig to the max, alle sanser bliver stimuleret med kærlighed og nærvær. En tryg og professionel metode at komme igennem livets knuder som gør ondt og/eller sidder fast.
Lillian, Haslev 55 år.

Mit hoved blev mindre, min krop blev større!! Vidunderligt og lærerigt ophold.
Karin, Kbh. 30 år.

Det bedste valg jeg har taget i mit liv, kan kraftigt anbefales
Helle Elgaard, Århus, 58 år.

Min oplevelse af Annes retreat er noget af det mest nærværende, udfordrende, afstressende, behagelig og lærerigt jeg har oplevet i meget langt tid. Jeg fløj der ned med en følelse af skepsis, men fløj hjem med en følelse af lykke. Jeg kan varmt anbefale, at tage med på sådan et kursus.
Andreas, 28 år, Kbh.

Kære Anne. Det har virkelig været en øjenåbner for mig at deltage på kurset. Jeg har lært så meget om mig selv og nok det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Tak for et fantastisk kursus.  - Mona, 42 år

En lærerig uge i helt ubeskriveligt skønne omgivelser. Jeg fik fred og ro til at synke ned i min krop. Med hjælp fra Anne, blev jeg bevidst om, hvordan jeg adskiller mig fra andre. At jeg er mig og du er dig. Jeg fik lov at mærke det helt ind i mit hjerte, så det kunne sprede sig derfra, og give fornyet styrke, energi og stabilitet. Det tager jeg med mig hjem, og arbejder videre med. Tak Anne. - Mette A. 35 år

Jeg har deltatt på Annes kurs i Spanien to ganger og er svært fornøyd med kurset og etterfølgende oppfølging. Selv om jeg er norsk har språket ikke vært noen hinder. Kurset har gitt meg større selvinnsikt og gitt meg nytt fokus i livet. Anbefaler kurset på det varmeste.
Cecilie, 38 år.

Annes Mindfulness kursus kan varmt anbefales alle, som vil give sig selv ro og fordybelse i de ting der betyder allermest. Kurset give plads for de individuelle behov, og der opstår nemt en behagelig rummelighed og omsorg blandt deltagerne. Alt i alt en skøn oplevelse som alle bør unde sig selv.
Anonym, 28 år.

Et kursus der forandrer. En uge i selskab med mennesker, der er åbne for forandring, inspirerer og bevæger. 
Anne guider gruppen på en måde, så jeg oplever, at der tales lige ind i min historie og de temaer jeg behøver at arbejde med. Jeg ved, at flere deler den oplevelse. At arbejde med krop og sind i en gruppe og med tid til egen proces koncentreret i en uge, er en luksus. En blid men total påvirkning, der forandrer. Det blev et vendepunkt for mig.  
Lars, 50 år.

Jeg kan varmt anbefale både Mallorca-kurset og et individuelt terapiforløb hos Anne, til alle der ønsker at opleve mere ro, nærvær, kærlighed og dybde i sig selv og i livet. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv .
Ane W, 36 år.

Dejligt kursus, hvor det "rum" vi arbejdede i, havde masser af forståelse og tillid. Personligt er/var det meget befriende og udviklende.
Helle, 55 år

Har gået på Annes kurser, til og fra i 17 år, og har gennemgået en udvikling fra et noget uselvstændigt menneske,  til et menneske der står med begge ben på jorden. Med egne meninger og ikke længere bange for at sige til eller fra og tage ansvar. Kurserne er fantastiske, fordi klimaet er fantastisk og du er helt ude af din kontekst.  -Tak!
Bjarne Madsen, 65 år.

At mærke mig selv, mine egne behov, trække vejret  og finde ud af, at jeg har brug for at skabe mig rum for det. DET er meget vigtig læring for mig.
Charlotte, 50 år.

Anne har skabt et rum, hvor jeg kunne slippe mit hylster. Et rum jeg aldrig har oplevet at føle mig tryg i - før jeg kom her. Jeg er meget taknemmelig for den uges visdom jeg har lært her. Jeg føler mig forbundet til mig selv igen, igennem de øvelser og den ro der er blevet skabt igennem gruppen. En oplevelse for livet, og en indsigt i mig selv, jeg har svært ved at forstå, kun en uge kan give. En oplevelse jeg har svært ved at forestille mig foruden!
Jeg vil gerne udtrykke min største respekt og taknemmelighed for en uforglemmelig vidunderlig rejse. - Hjertelig TAK
Maria, Kbh. 32 år.

For mig var det vigtigt at møde andre mennesker, og se at der er flere, der har det som mig. Jeg lærte rigtig meget af de andre og fandt støtte og omsorg, som jeg ikke har fundet andre steder. Jeg er kommet dybere ind i mig selv, har fået sat en proces igang. Jeg har sluppet kontrol til nu at hvile i de følelser der er - og være i nuet. Jeg har fået så meget mere liv i krop og sind.
Lise, 38 år.

Jeg troede at jeg bare skulle lære at finde ro og kontrol over mit hoved og reaktioner, når jeg bliver irriteret, utålmodig og vred. Anne kom lynhurtigt ind til kernen af årsagen, og jeg lærte mig at lytte til årsagerne til reaktionerne og arbejde med dem, i stedet for at prøve at kontrollere dem. Min egen model kunne jeg se ikke virkede, så nu glæder jeg mig til at arbejde videre med det fra en frisk vinkel.
Dorthe, 37 år.

Fantastisk oplevelse, også for sådan en som mig, som i forhold til nogle andre på holdet, har en let tilgang til livet. Dejligt afbræk fra en hektisk hverdag. Specielt meditationen var god. Nogle yoga øvelser vil jeg øve mig i, andre ikke. Rigtig god kollektiv oplevelse med de andre deltagere og stedets ro og skønhed, og mange lyde, duftene og vejret bidrog bestemt også. Men uden Anne ville det ikke være gået.
Nina Hermansen, 55 år.

"Bliv glad for dig selv - uden at være selvfed"
(tidligere titel: "GIV HJERTET FØDDER")  Fortløbende aftenkursus i København

Kurset Giv Hjertet Fødder har givet mig støtte og mod til at mærke, føle og være i min krop. Det er forunderligt, at træne nærvær sammen med andre. Det giver en dyb tilfredsstillelse.
Og det er særdeles lærerigt at se og høre andre fortælle om deres oplevelser og udfordringer i livet. Sjovt nok kan jeg genkende og lære noget af alle!
Stine, 50 år.

På kurset er jeg kommet i kontakt med mine følelser på en ny og anderledes ægte måde. Jeg har fundet ind til egne værdier, og har lært at mærke mine egne behov frem for andres. Jeg har lært at finde styrke i mig selv og acceptere mig selv. Min største indsigt er, at jeg er god nok, præcis som jeg er.
Kvinde 50 år, mand og 2 børn.

På kurset har jeg lært at mærke min krop og følelser. Jeg har fundet ind til en glemt vrede og givet slip på den igen. Jeg vil frem over fortsat finde støtte i min kæreste, som har været åben og respektfuld for den udvikling jeg har været igennem.
Simon, 24 år.

Kære Anne. Dit kursus gav mig adgang og mulighed for at mærke, hvordan jeg havde det, fremfor at tænke det. Det har betydet, at jeg har kunne tage nogle vigtige beslutninger og skridt, der har været livsforbedrende. Jeg har fået værktøjer til at sætte tempoet ned, forebygge stress og leve mere i nuet. Tak for det og for dig!
Mette 44 år, mor til 2.

"Giv Hjertet Fødder" har, for mig, været et rum hvor jeg kunne give mig selv lov til at mærke og udtrykke alle følelser. Yogaen fik mig til at være tilstede i kroppen og ved hjælp af Annes guidning, blev der rum til at være tilstede i nu´et, med det der måtte være.
Jeg kan varmt anbefale Annes kurser, hvor man bliver mødt med ærlighed, varme og mulighed for at få en større indsigt i sig selv og andre.
Linda, 40 år, mor til 1

Det var en stor oplevelse at være med på Giv Hjertet Fødder holdet foråret 2017. Jeg har længe interesseret mig for “det spirituelle”, har læst mange bøger om det, og var sikker på, at jeg havde forstået, hvad det vil sige at “være i nuet”, da jeg startede på kurset. Det blev så et reality-check for mig, for jeg fandt jo langsomt ud af, at indre ro ikke er noget man kan læse og tænke sig til!  Anne opfordrede os hele tiden til at være konkrete:
"Kan du fortælle, hvad du sanser lige nu?”
I stedet for at forklare mig ud af mine følelser for at forsvare dem, eller få dem til at forsvinde, opfordrede Annes os til at være til stede i rummet. Dette sammen med de andre, med vores tanker og følelser, som de var lige på det tidspunkt.
Til at starte med virkede det banalt på mig, og jeg var ved at stoppe på kurset efter et par sessioner. Men efterhånden fandt jeg ud af, at det jo er den praktiske træning i at være til stede, uden at ville lave om på tilstande, der gør, at man bliver god til netop det.
Det var meget værdifuldt for mig:
Konkret, praktisk træning i at være til stede og acceptere uden så meget hokus pokus.
Efter kurset falder det mig meget mere naturligt at spørge mig selv, hvad jeg føler og så acceptere de følelser, så det ikke kommer til at handle om, hvad jeg “burde” føle. Det har f.eks. haft en direkte betydning for mit forhold til min kæreste, fordi jeg er ærlig omkring, hvis hun skuffer mig eller gør mig ked af det, hvilket jeg bestemt ikke altid har været.  
Jeg regner stærkt med at deltage igen på et Giv Hjertet Fødder hold.
Philip Hansen, 27 år

Giv Hjertet Fødder forløbet gav mig mulighed for at fordybe mig i mig selv og forsøge at opnå en større forståelse for hvad der foregår inden i mig. Rejsen ind i mig selv blev forstærket gennem de andre deltageres delte refleksioner og følelser, og gennem deres beskrivelser indså jeg at mine egne følelser og refleksioner kunne spejles i deres. Jeg er meget ydmyg overfor det tillidsfulde rum der blev skabt imellem os deltagere og Anne og det har været med til at give mig en ny forståelse og omsorg for mig selv.
Louise, 31 år.

Giv hjertet fødder har hjulpet mig til at acceptere at jeg ikke altid kan have det super og det er ok med en øv dag. Jeg prøver at sige det højt for mig selv ,at det er ok at det er sådan lige nu. Det hjælper VIRKELIG at rumme problemet, så føles det pludselig ikke så stort. At være med det. 
Jeg har været urolig glad for at have lært dig at kende og synes du er meget dygtig. Jeg har virkelig lært noget vigtigt på dit hold som jeg bruger dagligt nu... Mange tak .
Sanne 49 år.

Individuel terapi

Jeg henvendte mig til Anne fordi jeg havde mange negative tanker, som var alt for styrende i forhold til mit arbejds- og sociale liv. Mit terapiforløb var en blanding af både psykoterapi og kropsterapi. Anne lærte mig at mærke min krop igen - at lukke ned for tankerne og mærke styrken i kroppen istedet. Jeg har lært at omfavne hele mig og give plads til sider, som jeg ellers kan være ret træt af.
Anne er enormt dygtig og nærværende. Hun strøg mig ikke blot med hårene, men sørgede for at jeg kom helt ind til kernen af mine udfordringer - også selvom det var hårdt. Til gengæld var hun der hele tiden til at støtte, så jeg aldrig har følt mig utryg.
At ændre gamle vaner, som f.eks. negative tankemønstre, tager tid. Men hver dag benytter jeg mig af de metoder, som jeg har fået i terapiforløbet og hver dag bliver jeg lidt bedre til at håndtere det. Og når jeg ind i mellem rammer en dårlig dag, så har jeg også lært at sige til mig selv at det er ok!
Jeg kan på det aller varmeste anbefale Anne til alle, der ønsker at opnå mere ro sindet og mere nærvær i livet.  
Ane, 36 år.

Jeg har gået i et forløb hos Anne i nogle år efterhånden. Både i krop og psykoterapi alene og i gruppe - og jeg har også været på retreat på Mallorca.
I starten intensivt, nu mest af og til, når jeg trænger til at blive mindet om noget...
Jeg har lært og lærer, at være nysgerrig og undersøgende.
At tage tingene som de kommer.
Stole på og lytte til min krop og alt det den fortæller.
Men det er svært at beskrive, det skal mærkes - og det føles så godt!
Karin, 36 år

Da jeg ved et tilfælde, gennem en ven, hørte om Anne og kroppsykoterapi, havde jeg forinden gået hos flere psykologer, terapeuter og hypnotisører. Det var min trivsel ikke blevet større af, jeg følte ingen bedring, og var afmægtig.
Selvom beskrivelsen af kroppsykoterapi umiddelbart lød lidt skræmmende og konfronterende, var det jo lige netop det, jeg havde brug for, frem for snak og mere snak.
Efter mit første møde med Anne, kunne jeg straks mærke en positiv effekt. Jeg følte en stor lettelse i krop og sind, en større selvindsigt og forståelse af mine forsvarsmekanismer, samt hvor det uhensigtsmæssige stammede fra.
Siden da har Anne og terapien været en fast og tro følgesvend i min positive udvikling, i mod- og medgang, for der er til stadighed noget at arbejde med.
I Anne har jeg, for første gang, oplevet en tillid til, at hun med sin person og dygtighed, kan håndtere mit voldsomme indre kaos og gribe mig, hvis jeg vælter.
Jeg vil varmt anbefale Anne til enhver, der ønsker at arbejde med personlig udvikling og indsigt.
Mette, 46 år, deltager i individuel- og gruppeterapi, samt retreats og kurser hos Anne Jørgensen igennem flere perioder.

Jeg har gået i et individuelt forløb hos Anne i 1 år.
Anne giver muligheden for at udtrykke mig som jeg vil: Man kan snakke, skrige, råbe, danse og græde. Og hvis man ikke er vant til det, så lærer man det, i sit eget tempo.
Ved at gå i terapi hos Anne, lærte jeg mig selv bedre at kende – mine grænser og min personlighed. Jeg lærte at acceptere mig selv som jeg er, og at stå for mig selv, når det bliver nødvendigt. Uden det forløb vil jeg ikke være så nærværende til dagligt, som jeg er nu. Og takke været Anne, lytter jeg til hjertet, når jeg skal træffe en beslutning – det lyder pjattet, men det er faktisk et magtfuld værktøj, som jeg ikke kan undvære mere.
Anne er en fantastiske terapeut og ikke mindst, et fantastiske menneske.
Sarah, 29 år

Parterapi

Da vi som nystartet par, begge med skilsmisser og børn i baggagen, havde store udfordringer med at finde hinanden og sammenbringe to forældreskaber, var det en kæmpe hjælp, at være i parterapi hos Anne. Her fik vi ryddet op i gamle mønstre og fik konkrete og effektive redskaber til at overkomme og klare nogle udfordringer, som virkede uoverkommelige. Efter et kort forløb, følte vi os opmuntrede, motiverede og handlekraftige i vores forhold og i egne liv. I dag bor vi sammen og vender stadigt tilbage til nogle af de redskaber, vi fik hos Anne.
Kh Zara og Kasper - begge 43 år.


Parterapi hos Anne var for os en virkelig berigende og samtidig tryg oplevelse.
Annes tilgang i sessionerne er meget empatisk, så vi oplevede at blive mødt der hvor vi var fra gang til gang - både som par og som individer.
Vi kan varmt anbefale Annes kærlige hjælp og skub i den rigtige retning til andre par der er åbne overfor at skabe forbedringer sammen.
Par, 38 og 50 år

Tusind tak Anne for et aldeles udvidende og udviklende kursus. Jeg er meget glad for jeg fandt dig online. Selvom det var svært at være i ind imellem, fik jeg meget ud af det. Det gik op for mig undervejs, hvor skide kontrolleret jeg desværre stadigvæk er… har ellers tidligere arbejdet med at slappe lidt af.. men det er så ikke rigtig lykkedes, må jeg jo erkende.
Jeg fandt meget ro ved at sidde i vores gruppe, og falde ned i mig selv, og ikke mindst være tilstede i mig selv.
Agnethe, 38 år.