Referencer

Her kan du læse kursister og klienters udtalelser om kurser og terapiforløb. Udtalelser vedr retreat står øverst. Forløb længere nede.

Ugen er klart at anbefale - intens og udbytterig to the max, alle sanser bliver stimuleret med kærlighed og nærvær. En tryg og professionel metode at komme igennem livets knuder som gør ondt og/eller sidder fast.
Lillian, Haslev 55 år.

Mit hoved blev mindre, min krop blev større!! Vidunderligt og lærerigt ophold.
Karin, Kbh. 30 år.

Det bedste valg jeg har taget i mit liv, kan kraftigt anbefales
Helle Elgaard, Århus, 58 år.

Min oplevelse af Annes retreat er noget af det mest nærværende, udfordrende, afstressende, behagelig og lærerigt jeg har oplevet i meget langt tid. Jeg fløj der ned med en følelse af skepsis, men fløj hjem med en følelse af lykke. Jeg kan varmt anbefale, at tage med på sådan et kursus.
Andreas, 28 år, Kbh.

Kære Anne. Det har virkelig været en øjenåbner for mig at deltage på kurset. Jeg har lært så meget om mig selv og nok det bedste jeg har gjort for mig selv nogensinde. Tak for et fantastisk kursus.  - Mona, 42 år

En lærerig uge i helt ubeskriveligt skønne omgivelser. Jeg fik fred og ro til at synke ned i min krop. Med hjælp fra Anne, blev jeg bevidst om, hvordan jeg adskiller mig fra andre. At jeg er mig og du er dig. Jeg fik lov at mærke det helt ind i mit hjerte, så det kunne sprede sig derfra, og give fornyet styrke, energi og stabilitet. Det tager jeg med mig hjem, og arbejder videre med. Tak Anne. - Mette A. 35 år

Jeg har deltatt på Annes kurs i Spanien to ganger og er svært fornøyd med kurset og etterfølgende oppfølging. Selv om jeg er norsk har språket ikke vært noen hinder. Kurset har gitt meg større selvinnsikt og gitt meg nytt fokus i livet. Anbefaler kurset på det varmeste.
Cecilie, 38 år.

Annes Mindfulness kursus kan varmt anbefales alle, som vil give sig selv ro og fordybelse i de ting der betyder allermest. Kurset give plads for de individuelle behov, og der opstår nemt en behagelig rummelighed og omsorg blandt deltagerne. Alt i alt en skøn oplevelse som alle bør unde sig selv.
Anonym, 28 år.

Et kursus der forandrer. En uge i selskab med mennesker, der er åbne for forandring, inspirerer og bevæger. 
Anne guider gruppen på en måde, så jeg oplever, at der tales lige ind i min historie og de temaer jeg behøver at arbejde med. Jeg ved, at flere deler den oplevelse. At arbejde med krop og sind i en gruppe og med tid til egen proces koncentreret i en uge, er en luksus. En blid men total påvirkning, der forandrer. Det blev et vendepunkt for mig.  
Lars, 50 år.

Jeg kan varmt anbefale både Mallorca-kurset og et individuelt terapiforløb hos Anne, til alle der ønsker at opleve mere ro, nærvær, kærlighed og dybde i sig selv og i livet. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv .
Ane W, 36 år.

Dejligt kursus, hvor det "rum" vi arbejdede i, havde masser af forståelse og tillid. Personligt er/var det meget befriende og udviklende.
Helle, 55 år

Har gået på Annes kurser, til og fra i 17 år, og har gennemgået en udvikling fra et noget uselvstændigt menneske,  til et menneske der står med begge ben på jorden. Med egne meninger og ikke længere bange for at sige til eller fra og tage ansvar. Kurserne er fantastiske, fordi klimaet er fantastisk og du er helt ude af din kontekst.  -Tak!
Bjarne Madsen, 65 år.

At mærke mig selv, mine egne behov, trække vejret  og finde ud af, at jeg har brug for at skabe mig rum for det. DET er meget vigtig læring for mig.
Charlotte, 50 år.

Anne har skabt et rum, hvor jeg kunne slippe mit hylster. Et rum jeg aldrig har oplevet at føle mig tryg i - før jeg kom her. Jeg er meget taknemmelig for den uges visdom jeg har lært her. Jeg føler mig forbundet til mig selv igen, igennem de øvelser og den ro der er blevet skabt igennem gruppen. En oplevelse for livet, og en indsigt i mig selv, jeg har svært ved at forstå, kun en uge kan give. En oplevelse jeg har svært ved at forestille mig foruden!
Jeg vil gerne udtrykke min største respekt og taknemmelighed for en uforglemmelig vidunderlig rejse. - Hjertelig TAK
Maria, Kbh. 32 år.

For mig var det vigtigt at møde andre mennesker, og se at der er flere, der har det som mig. Jeg lærte rigtig meget af de andre og fandt støtte og omsorg, som jeg ikke har fundet andre steder. Jeg er kommet dybere ind i mig selv, har fået sat en proces igang. Jeg har sluppet kontrol til nu at hvile i de følelser der er - og være i nuet. Jeg har fået så meget mere liv i krop og sind.
Lise, 38 år.

Jeg troede at jeg bare skulle lære at finde ro og kontrol over mit hoved og reaktioner, når jeg bliver irriteret, utålmodig og vred. Anne kom lynhurtigt ind til kernen af årsagen, og jeg lærte mig at lytte til årsagerne til reaktionerne og arbejde med dem, i stedet for at prøve at kontrollere dem. Min egen model kunne jeg se ikke virkede, så nu glæder jeg mig til at arbejde videre med det fra en frisk vinkel.
Dorthe, 37 år.

Fantastisk oplevelse, også for sådan en som mig, som i forhold til nogle andre på holdet, har en let tilgang til livet. Dejligt afbræk fra en hektisk hverdag. Specielt meditationen var god. Nogle yoga øvelser vil jeg øve mig i, andre ikke. Rigtig god kollektiv oplevelse med de andre deltagere og stedets ro og skønhed, og mange lyde, duftene og vejret bidrog bestemt også. Men uden Anne ville det ikke være gået.
Nina Hermansen, 55 år.

"GIV HJERTET FØDDER"  Fortløbende aftenkursus i København

Kurset Giv Hjertet Fødder har givet mig støtte og mod til at mærke, føle og være i min krop. Det er forunderligt, at træne nærvær sammen med andre. Det giver en dyb tilfredsstillelse.
Og det er særdeles lærerigt at se og høre andre fortælle om deres oplevelser og udfordringer i livet. Sjovt nok kan jeg genkende og lære noget af alle!
Stine, 50 år.

På kurset er jeg kommet i kontakt med mine følelser på en ny og anderledes ægte måde. Jeg har fundet ind til egne værdier, og har lært at mærke mine egne behov frem for andres. Jeg har lært at finde styrke i mig selv og acceptere mig selv. Min største indsigt er, at jeg er god nok, præcis som jeg er.
Kvinde 50 år, mand og 2 børn.

På kurset har jeg lært at mærke min krop og følelser. Jeg har fundet ind til en glemt vrede og givet slip på den igen. Jeg vil frem over fortsat finde støtte i min kæreste, som har været åben og respektfuld for den udvikling jeg har været igennem.
Simon, 24 år.

Kære Anne. Dit kursus gav mig adgang og mulighed for at mærke, hvordan jeg havde det, fremfor at tænke det. Det har betydet, at jeg har kunne tage nogle vigtige beslutninger og skridt, der har været livsforbedrende. Jeg har fået værktøjer til at sætte tempoet ned, forebygge stress og leve mere i nuet. Tak for det og for dig!
Mette 44 år, mor til 2.

"Giv Hjertet Fødder" har, for mig, været et rum hvor jeg kunne give mig selv lov til at mærke og udtrykke alle følelser. Yogaen fik mig til at være tilstede i kroppen og ved hjælp af Annes guidning, blev der rum til at være tilstede i nu´et, med det der måtte være.
Jeg kan varmt anbefale Annes kurser, hvor man bliver mødt med ærlighed, varme og mulighed for at få en større indsigt i sig selv og andre.
Linda, 40 år, mor til 1

Det var en stor oplevelse at være med på Giv Hjertet Fødder holdet foråret 2017. Jeg har længe interesseret mig for “det spirituelle”, har læst mange bøger om det, og var sikker på, at jeg havde forstået, hvad det vil sige at “være i nuet”, da jeg startede på kurset. Det blev så et reality-check for mig, for jeg fandt jo langsomt ud af, at indre ro ikke er noget man kan læse og tænke sig til!  Anne opfordrede os hele tiden til at være konkrete:
"Kan du fortælle, hvad du sanser lige nu?”
I stedet for at forklare mig ud af mine følelser for at forsvare dem, eller få dem til at forsvinde, opfordrede Annes os til at være til stede i rummet. Dette sammen med de andre, med vores tanker og følelser, som de var lige på det tidspunkt.
Til at starte med virkede det banalt på mig, og jeg var ved at stoppe på kurset efter et par sessioner. Men efterhånden fandt jeg ud af, at det jo er den praktiske træning i at være til stede, uden at ville lave om på tilstande, der gør, at man bliver god til netop det.
Det var meget værdifuldt for mig:
Konkret, praktisk træning i at være til stede og acceptere uden så meget hokus pokus.
Efter kurset falder det mig meget mere naturligt at spørge mig selv, hvad jeg føler og så acceptere de følelser, så det ikke kommer til at handle om, hvad jeg “burde” føle. Det har f.eks. haft en direkte betydning for mit forhold til min kæreste, fordi jeg er ærlig omkring, hvis hun skuffer mig eller gør mig ked af det, hvilket jeg bestemt ikke altid har været.  
Jeg regner stærkt med at deltage igen på et Giv Hjertet Fødder hold.
Philip Hansen, 27 år

Giv Hjertet Fødder forløbet gav mig mulighed for at fordybe mig i mig selv og forsøge at opnå en større forståelse for hvad der foregår inden i mig. Rejsen ind i mig selv blev forstærket gennem de andre deltageres delte refleksioner og følelser, og gennem deres beskrivelser indså jeg at mine egne følelser og refleksioner kunne spejles i deres. Jeg er meget ydmyg overfor det tillidsfulde rum der blev skabt imellem os deltagere og Anne og det har været med til at give mig en ny forståelse og omsorg for mig selv.
Louise, 31 år.

Giv hjertet fødder har hjulpet mig til at acceptere at jeg ikke altid kan have det super og det er ok med en øv dag. Jeg prøver at sige det højt for mig selv ,at det er ok at det er sådan lige nu. Det hjælper VIRKELIG at rumme problemet, så føles det pludselig ikke så stort. At være med det. 
Jeg har været urolig glad for at have lært dig at kende og synes du er meget dygtig. Jeg har virkelig lært noget vigtigt på dit hold som jeg bruger dagligt nu... Mange tak .
Sanne 49 år.

Tusind tak Anne for et aldeles udvidende og udviklende kursus. Jeg er meget glad for jeg fandt dig online. Selvom det var svært at være i ind imellem, fik jeg meget ud af det. Det gik op for mig undervejs, hvor skide kontrolleret jeg desværre stadigvæk er… har ellers tidligere arbejdet med at slappe lidt af.. men det er så ikke rigtig lykkedes, må jeg jo erkende.
Jeg fandt meget ro ved at sidde i vores gruppe, og falde ned i mig selv, og ikke mindst være tilstede i mig selv.
Agnethe, 38 år.