Find din indre glæde – med psykoterapi

Når livet er sårbart, gør ondt eller er en kamp for overlevelse

Føler du meningsløshed eller utilfredshed med dit liv? Er der fravær af glæde, så lysten i dit liv er forsvundet og erstattet med burde og skal?

Føler du mere du overlever end lever? Er du tit bekymret for hvordan livet skal gå? Græder du tit, eller føler dig som offer?
Der er en lang række symptomer på et liv der gør ondt: Bærer du på en sorg, du ikke kan forløse? Føler du dig tit skyldig – eller fyldt af skam – eller begge dele? Bliver du ofte så vred, at du eksploderer – og måske i hovedet på den du elsker?  Eller er der følelser, du ikke har stået ved, fordi de ikke passede ind i den sammenhæng du var i?

Få i stedet et meget, meget bedre liv! Ring til mig hvis du har brug for psykoterapi. Jeg er bl.a. psykoterapeut og har lokaler på Østerbro i København: 24 89 10 71 eller skriv til info@lifeprocess.dk, hvis du har brug for støtte.

Uforløste tilstande som sorg, tab, angst, ensomhed, vrede eller alvorlig stress, behøver du ikke finde dig i at leve med. Det er muligt at komme igennem ubehagelige tilstande og ud på den anden side, til et liv der passer til dig. Det er yderst vigtigt at du lærer din sårbarhed at kende, for den styrker dig og din kontakt med andre mennesker. At være sårbar er, at være sand med sig selv, og derfor være loyal overfor sig selv, og ikke som mange fejlagtigt tro – at være svag. – Jeg er parat til at hjælpe, hvis du er parat til at lære at tage ansvar for dit liv.

Gennem psykoterapi, støtter jeg dig til at få mere kontakt og medfølelse med dig selv

Psykoterapien foregår ved hjælp af samtaler. Jeg støtter dig i at øge kontakten og medfølelsen med dig selv, og i at få indsigt i det tempo, du er parat til. På den måde vokser kontakten til de ressourcer du allerede har. Gennem samtalerne, bliver du mere bevidst om hvilken konflikt og udfordring der er aktuel i dit liv. Du vil opleve en fornyet styrke, via de redskaber du får, til at rumme og håndtere udfordringen. Du vil glædes over at opdage, at du kan forandre noget, du måske troede var umuligt.


Forandringen kommer, når du favner og accepterer dine følelser

Forandring er mulig, når du favner dine følelser nænsomt – uanset hvor smertefulde, udfordrende, dejlige eller kaotiske de er. Når du bliver bevidst om – og accepterer din aktuelle proces, hjælper det forandringen på vej, og det vil kunne mærkes i bl.a. dine relationer. Du vil opleve mere selvværd, når du trinvis erfarer, at du kan være dig. Når du står ved, hvad du føler, og kommer mere til stede i dit liv, vil du opleve et større flow i kroppen og få langt mere energi. Det er befriende og glædesfyldt.

Sammen finder vi veje, der vender negative handlemønstre til læring, åbner for nye muligheder og bringer dig en større følelse af frihed.

Psykoterapi er velegnet til at finde mening og retning i livet, og kan med fordel kombineres med kropsterapiparterapi og mindfulness.

Dejlige lokaler på Østerbro i Købehavn. Her er jeg en del af et arbejdsfællesskab, hvor vi er flere psykoterapeuter.

Psykoterapien foregår i Århusgade 2, 2100 København Ø. Det er også muligt, at vi laver online-samtaler, hvis du har behov for det.

Anne Jørgensen