4. mdrs. selvudviklings forløb

transformer smerten ved at leve alene

Ved hjælp af selvudviklingsforløbet, vil du kunne bevæge dig fra en tilstand af alene-hed til at udfolde dig endnu mere.

Vil du bevæge dig fra smerte til en kilde af glæde og kærlighed? Så klik her og book en gratis afklarende samtale.

Kender du til nogle af de her følelser

Du længes efter at stå stærkere i dig selv. Derfra kan du være i, og møde verden med en fornyet åbenhed, glæde og styrke. Og hvis du stadig ønsker dig en partner, har du bedre mulighed for at møde en, som står tilsvarende stærkt, så I bliver et godt match.

Du ønsker en livspartner, du kan gå side om side med. Følges ad og begge samtidig være frie mennesker. Det er bare ikke sket endnu. Smerten er efterhånden en stor udfordring, og du kender den ud og ind. Der skal ske en forandring nu. Men hvordan

Du har et godt liv, men føler dig for alene. Det har stået på længe nu, og du vil nu slippe den smerte. Du er parat til at møde den for netop at kunne slippe den.

Der findes en løsning

Og den er at transformere smerten. Vi kan aldrig få en smerte til at gå væk, men vi kan omfavne den inderligt – hvor smertelig og ubehagelig den end er. Her sker det forunderlige, at der begynder at spire en dyb glæde, kærlighed, passion, taknemmelighed og visdom.

Smerten er på sin egen sære måde en gave. Hvad der med det blotte øje, er umuligt at se.

Vi vil i fællesskab skabe et rum, hvor du får mod til at lytte dybere og på et mere sårbart niveau. I forløbet træner vi at træde frem i den fornyede tilstand, der kommer tilstede.

Du er på ingen måde alene, for du har følgeskab med andre ene-stående, der har fuldstændig samme interesse som dig.

Fællesskabet er med til at løfte hinanden i en højere vibration, som du har brug for til dit nye afsæt, med dig selv, og med dig ud i verden.

Afspil video

På forløbet får du redskaber til...

At erfare, at når du 100% møder dig selv, opstår en ro og hvilen i dig, hvor smerten ved alene heden opløses. Den er en port ind til en dybere kontakt i dit hjerte, og ved at møde og omfavne den inderligt, spirer der en dyb glæde, kærlighed og visdom

Hvordan du, bl.a. via kroppen, lærer at lytte dybere til din krop og den nuancerede intelligens den rummer. Og hvordan du bringer den viden med dig ud i verden

At lære om forandringens dynamik, så du kan bevæge dig fra frygt til fryd
Slippe overbevisningen om, at du skal knokle for at gøre op med ubehag, inklusiv smerten ved at være alene.

Gøre op med dit gamle selvbillede, og sige JA til det nye.

HVordan

Afhængig af processen, vil vi gøre brug af dialog, dynamisk bevægelse, energiarbejde, dans, meditation og relevant teori. Så har vi flere former vi gør brug af som indgange til processen. Vi kan på den måde krydre forløbet, alt afhængig af hvad der passer bedst lige nu.

Kroppen er yderst intelligent, og at inkludere den i læring, speeder din proces op. Det er en vigtig ressource, som mange desværre har forbigået i årevis.
Din læring bliver integreret på en direkte og enkel måde, og kommer til at afspejle sig i dine opgaver imellem modulerne. “Walk the talk” er et naturligt element.

Du lærer om forandringens dynamik, som du kan bruge i alle livets processer hvor frygt opstår, og vi oftest gerne vil gå udenom, i stedet for ind igennem. Frygt er et eksistentielt vilkår, og ved at vide hvordan den enklest kan håndteres, behøver du ikke skræmmes af den. Men møde den med den vished, at der er en gave gemt.

Som menneske og underviser, byder jeg ind med mig selv med høj grad af nærvær, integritet, viden, nænsomhed og humor. Det vil understøtte det åbne hjerterum, vi skaber i fællesskab. Det bliver et rum med alvor og dyb glæde, hvor vi alle bliver berørt i mange lag, når vi transformerer smerten ved at omfavne den i kærlighed. Det en smuk og befriende proces.

Kan du sige ja til følgende 3 sætninger:

Selvudviklingsforløbet Transformer smerten ved at leve alene er relevant for dig nu, hvis du kan sige ja til følgende 3 sætninger:

 1. Du har skabt et dejligt liv du er glad for, eller er helt ok med. Du savner “blot” en livspartner ved din side.
 2. Du føler dig alene, og det er stadig smerteligt. Smerten bliver ved med at vende tilbage.
 3. Du har gjort alt muligt for ikke at føle dig alene, og er træt af at lede efter en løsning i det ydre. Nu er du parat til at møde smerten ved alene heden, og slippe den. Så du får adgang til glæde, kærlighed og kreativitet. Og kan stå stærkt i dig selv.

Forløbet giver dig

Ved hjælp af selvudviklingsforløbet, vil du kunne bevæge dig fra tilstand af alene-hed til at udfolde dig endnu mere og du vil have forudsætninger for at:

 • Erfare, at der er kærlighed, kreativitet og visdom til rådighed, når smerten ved alene heden slippes
 • Stå meget stærkere, mere autentisk og sand med dig selv
 • Mærke hvor meget glæde der følger med, og at din energi smitter
 • Møde dig selv i et øget kærligt flow
  Stoppe selvsabotage. Og vove livet udenfor de vante, og begrænsende, rammer

38 års erfaring i egen virksomhed

Anne Jørgensen

Jeg er stifter og ejer af virksomheden Lifeprocess.dk, og er en af pionererne inden for selvudvikling. Fra 1986 har jeg udfordret mennesker i at gøre op med deres begrænsede sind. Dette for at udvide bevidstheden og hjertets kvalitet. Været inspirator i at støtte mennesker med at udføre deres mission, som den person de dybest set er. Verden har ekstremt meget brug for mennesker, der står op for sig selv, og gi´r deres bidrag ud fra integritet. Vi har ingen tid at spilde.

Gennem fordybelse, har jeg bl.a. som kropsykoterapeut, procesleder og coach, støttet kvinder og mænd i at få et mere hjerteligt og proaktivt ståsted. Og spirituelt for dem det er relevant for.


Jeg er kendt for at undervise på en effektiv, nænsom, intuitiv, dynamisk og organisk måde, med dyb viden og erfaring om, at i hjertet findes nøglen til din sjæl, din livsglæde, kreativitet og frihed.

Jeg er forfatter til bogen “Som havet sliber sten”. Det er en personlig beretning om en spirituel rejse, at gå bagom identitet, da jeg slap alt i DK og flyttede til Indien nogle år.

Din investering

Udviklingsforløbet er en investering i din fremtid. Hvad er sådan en transformation værd?
Er det 20.000 kr. værd ? 30.000 kr.? 40.000kr.?
Tænk lige over det! Jeg har sat en pris, som jeg håber du vil blive glad for.

Du får

 • I alt 4 live kursusdage fra kl. 10 -17 med max 8 deltagere, for at bevare det intime rum
 • Individuelt designede opgaver imellem hver kursusdel. Alle relevante for der hvor du nu er i din proces
 • Adgang til et lukket online medie, hvor du kan sparre med resten af gruppen
 • 1,5 times online sparring med mig i gruppen imellem hver kursusdel, dog 2 gange i juli måned, til at holde processen varm
 • Dybt inspirerende samvær med andre singler der lever alene, der er åbne for at dele de processer vi i fællesskab går ind i.

Investeringen i dit liv og din videre fremtid koster kr. 11.000,-

Yderligere info

Early Bird pris

Spar 2000 kr. ved at udnytte Early Bird-tilbuddet inden 10. april 2024

Kan afbetales over 4 måneder til 2.250 kr. pr. måned.

Book din gratis afklarende samtale her

Obligatorisk gratis afklarende samtale

Bestil en tid til en afklarende gratis samtale, så du og jeg sikrer os, at “Transformer smerten ved at leve alene”, er det helt rigtige for dig.

Når du har tilmeldt dig, komitter du dig med dig selv og med gruppen.
Forløbet er derfor bindende i hele perioden. Du kan ikke plukke i modulerne.
Det er du indforstået med ved din tilmelding.

ER du stadig i tvivl?

Er du stadig i tvivl om at søge ind til en kilde af glæde, kærlighed og visdom?

Husk, at du er det værd og ved at investere i dig selv, får du muligheden for at opleve kærlighedens kraft bag smerten. Verden behøver, at du står op for dig selv og inspirerer som det unikke menneske du er, ved ærligt at give af dig selv. I selvudviklingsforløbet “Transformer smerten ved at leve alene” siger du et dybt JA til dig selv, inkluderer både det dejlige og det bøvlede, og får adgang til hjertets visdom. Tag et øjeblik til at blive stille, lyt til din inderste essens og overvej, hvordan livet vil udfolde sig med og uden dette forløb. Mærk efter og træf dit valg.

 

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.