[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”yes” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” undefined=”” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”3%” padding_bottom=”” padding_left=”3%” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” first=”true”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Som havet sliber sten

Som havet sliber sten er en af de absolut smukkeste og mest rørende bøger jeg har læst. Den ramte mig lige i hjertet, og gav mig håb og mod til min egen livssituation. En bog jeg er glad for at have på hylden, fordi den er af sådan en karakter, at jeg har lyst til at læse den igen og igen.

Katrine Kovacs

Et udsnit fra bogen

“Solen breder sit spæde lys ud over Ganges. Jeg går i land ved flodbredden af Varanasi. Mærker skiftet i min sansning. Alt, jeg oplever her i dette menneskemylder, er så tæt, så tæt. Det rører ved min næsetip hele tiden. Kravler helt ind under huden. Så intimt. – Jeg og byen er ét. – Jeg bevæger mig af sted i denne mangfoldighed med øjnene fulde af vand. Dette er ikke en romantisk solopgang, hvor jeg går hånd i hånd med min elskede. Denne morgenstund ser jeg ikke kun med mit fysiske øje.”

Bagsideteksten

“Som havet sliber sten”, en spirituel rejse ind i det ukendte – beretter hudløst ærligt om en succesrig kvinde, der sætter sit hverdagsliv på standby og realiserer sin indre trang til fordybelse og fred i sjælen. Bogen skildrer en proces over tid, med den usikkerhed det er at udforske hvem man er bag om vaner og identitet. Den kan være en inspiration til at læne sig ind i det kaos, der hermed frembringes. Have mod, tillid og indføling til at træde på den sti man føler, er sand for en selv. At sætte sig fri.

Anmeldelse i Månedmagasinet Psykologi (Nr. 14 maj 2007)

En rejse for livet

“Som havet sliber sten” – en spirituel rejse ind i det ukendte, er et ægte slow fix, hvori kropspsykoterapeut og kursusleder Anne Jørgensen åbent, ærligt, inspirerende, rørende og befriende roligt fortæller om sin livs rejse – både på det indre og det ydre plan. Hendes historie tager sin begyndelse, da en stærk trang til fordybelse og fred får hende til at sætte sit hverdagsliv i Danmark på standby for at rejse til Indien, hvor hun fornemmer at skulle udforske sig selv på et dybere plan.

Det bliver en rejse hvor alt lige fra det kaotiske menneskemylder i de indiske byer, naturens storslåethed uden for dem, og de kvinder og mænd hun får kontakt med undervejs, på fascinerende vis lukker og åbner de rette døre i hendes indre. I Anne Jørgensens version, kræver en sådan personlig udvikling hen imod livsglæde og indre fred både ro, tid, mod og ikke mindst ubegrænset åbenhed for, hvad der kommer. Og i bogen beskriver hun også den frygt og usikkerhed der følger med beslutningen om at udforske det ukendte. Så det står klart, at det ikke er nogen nem rejse, men derimod alle strabadserne værd, at træde den sti, man selv føler er sand…”

Lise Nehm

Køb bogen, Kr.190,- incl. porto

Når du har bestilt bogen, sender jeg mine bankoplysninger til dig. Når du har overført de 190 kr., sender jeg bogen til dig.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.