Spirituel terapi

Vi skaber et rum sammen, med dig der er spirituelt interesseret, i mine lokaler i København. Et værens rum. Et rum hvor du kan lave en ærlig undersøgelse og finde ud af, hvad der er sandt for dig. Komme ned i kroppen og inkluderer den, så du virkelig ER her.

Oplev et spirituelt perspektiv på din udviklingsproces, og kom fri af begrænsninger og vante mønstre. Her har du mulighed for at udforske og komme mere til essensen af: Hvem er jeg hvis jeg ikke skal GØRE? Hvem er jeg bagom de kendte mønstre, vaner, identitet og roller?

Det er muligt at slippe et viljestyret (ego) fokus, og i stedet forandre til en åben velvillighed – at gøre hvad man nu føler skal gøres eller være med. Bevæge dig ud af den begrænsende “boks”, hvor mønstre gentages og egoet styrer.

Ved denne åbenhed øges egen frihed – samt generøsitet overfor dig selv og derfra til andre mennesker. Vi lever i en kompleks verden med masser af konflikter og al for megen stress. Du får støtte til at finde centrering, mening og sammenhæng midt i al dette kaotiske liv.

         What you seek, is seeking you                                                                     Rumi 

Er du interesseret i spirituel udvikling, så start udforskningen ud af hverdagens erfaringer, hvor også egne psykologiske temaer viser sig. At leve fra et spirituelt perspektiv, er meget konkret og jordnært. Og at inkludere kroppen i denne udforskning hjælper yderligere til en god jordforbindelse.

Det er en træning at have opmærksomheden på det konkrete liv erfaret fra et spirituelt perspektiv, i stedet for fokus på psykologiske såkaldte problemer. Vi kan naturligvis ikke komme udenom psykologiske temaer, men behøver ikke at hænge i dem. Det er livsbekræftende og meningsfyldt for dig der undersøger.

Har du brug for støtte i denne træning, vil det være glædeligt at være med dig i din udforskning.

Se også: Mindfulness og yoga kursus i bjergene, Barcelona  eller  Mindfulness og yoga i København fine muligheder, hvor denne udforskning understøttes.