Terapi i København

Jeg tilbyder psykoterapi, kropsterapi og parterapi i København, Vanløse. Få effektiv og nænsom støtte af en yderst erfaren terapeut. F.eks til at slippe gamle begrænsninger fra fortiden, eller frygt for fremtiden. Lær at sårbarhed er en gave og en nødvendig styrke at have med i livet, for at støtte eget vovemod. Begrænsninger og frygt hindrer følelsen af frihed og forstyrrer kontakten med din egentlige natur. Uanset hvilken form for terapi, fås relevante redskaber, du kan bruge i hverdagen, som en god støtte til at forankre den terapeutiske proces også i dine relationer. Giv dig selv denne støtte, fordi prisen for at leve i frygt er alt, alt for høj. Hele processen er glædesfyldt, lærerig og befriende, og styrker modet og selvværdet.

Når vi for alvor opdager, at det er NU livet er, når vi tør være sårbare, og dermed styrkes i eget udtryk og mod, så starter en spændende og mere levende rejse fra nu til nu til nu. Det kræver noget træning, og det kan godt lade sig gøre, bl.a. her i psykoterapien eller kropsterapien i København. Se også Mindfulness kursus og yoga København.

Det er dejligt livsbekræftende at kunne hjælpe sig selv til et meningsfyldt, modigt og tilfredsstillende liv. Jeg støtter på den vej med nærvær, viden, humor, varme og masser af erfaring. Velkommen hos terapeut Anne Jørgensen, København!

 

 • Kropsterapi i København
  Kroppen er yderst intelligent, og viser retning i livet. Med kropsterapi får du bedre jordforbindelse og forankring, og nemmere ved at navigere i udfordringer Mange mennesker mærker både fryd og fryg...
 • Parterapi i København
  Gå kærlighedens vej med din partner Bestil en gratis uforpligtende forsamtale til effektiv parterapi i København, Østerbro. 
  (max 30 min.)  Ring til mig på 2489 1071 eller send en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • Psykoterapi i København
  Når livet er sårbart, gør ondt eller er en kamp for overlevelse Føler du meningsløshed eller utilfredshed med dit liv? Er der fravær af glæde, så lysten i dit liv er forsvundet og erstattet med burde...
 • Skype - coaching eller terapi
  Jeg giver for tiden GRATIS COACHING via telefonen hver tirsdag fra kl. 8.30 - 9.30 til 19. december 2017. Du får max. 20 min., hvor jeg hjælper dig med at skabe retning i livet vedr. et tema, du har p...