Søger du en forandring i dit liv?

Du rummer selv løsningen og svarene på mange af de ubalancer eller frustrationer, du kan gå og tumle med i dit liv. Alligevel er det ikke bare rart, men nødvendigt, at ha´ en ved din side i den udforskning. Og jeg støtter inderligt gerne i den proces, ved at stå lige ved din side. Så kan jeg vise dig, i dit eget hjertes spejl, hvem du er. Jeg lærer dig helt konkret at stole på det, dit hjerte fortæller.

Herunder kan du se hvordan jeg kan guide og hjælpe dig.

Spirituel psykoterapi

Er du spirituelt interesseret, skaber vi et rum sammen, i mine lokaler i København, Østerbro. Et værens rum. Et rum hvor du undersøger, hvad der dybest set er sandt for dig.

Parterapi

Er du træt af konflikter med din partner og gentage det samme mønster igen og igen? Så er emotionsfokuseret parterapi , en veldokumenteret og effektiv måde at afdække roden af konflikterne.

Coaching

Coaching, lifecoaching, stresscoaching, work-lifebalance: Alle indfaldsvinkler er effektivt værktøj som støtte til at sætte retning mod det liv du virkelig ønsker – eller få afklaret hvad du ønsker.

Selvudviklingsforløb

Ved hjælp af selvudviklingsforløbet, vil du kunne bevæge dig fra en tilstand af alene-hed til at udfolde dig endnu mere. Vil du bevæge dig fra smerte til en kilde af glæde og kærlighed? Så klik her og book en gratis afklarende samtale.

Sommerkursus

Kom og vær med og udforsk hvordan heartfulness hjælper dig fra sindet til hjertet. Herfra er der en helt anden åbenhed og ressource end sindets vanetænkning.

Retreat

Dette kursus tilbyder en velfortjent pause til selvforkælelse og fordybelse, hvor jeg vil støtte dig i at udforske dit hjertes visdom og hjælpe dig med at genkende din særlige værdi.

Meditationsgruppen

Kom og drop ind i din egen lille oase i hverdagen hvor du kan fordybe dig sammen med andre, der er interesseret i det samme som dig.

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.