1:1 Terapi og Coaching

Parterapi, kropsterapi, psykoterapi, online terapi og coaching med Anne Jørgensen

Da vi som nystartet par, begge med skilsmisser og børn i bagagen, havde store udfordringer med at finde hinanden og sammenbringe to forældreskaber, var det en kæmpe hjælp, at være i parterapi hos Anne. Her fik vi ryddet op i gamle mønstre og fik konkrete og effektive redskaber til at overkomme og klare nogle udfordringer, som virkede uoverkommelige. Efter et kort forløb, følte vi os opmuntrede, motiverede og handlekraftige i vores forhold og i egne liv. I dag bor vi sammen og vender stadigt tilbage til nogle af de redskaber, vi fik hos Anne.

Kh. Zara og Kasper - begge 43 år.

Parterapi

Er du træt af

at havne det samme sted i konflikter med din partner? Er jeres parforhold glædesløst? Savner du kærlighed og kontakt ? Mangler du nærhed og intimitet? “Fungerer” I godt sammen om f.eks. børnene, men er ikke længere kærester? Skændes I tit, og har svært ved at mødes om jeres forskelligheder? Har I svært ved at kommunikerer og finde løsninger? Har der været såkaldt utroskab, selvom det er no-go i jeres parforhold? Har I svært ved at fordybe kærligheden efter mange års samliv? Er jeres parforhold blevet mere en vane, en form der lukker sig om jer, end frihed til at vælge hinanden?

Læs mere

Et liv uden stress

Life coaching og stress coaching

Coaching, lifecoaching, stresscoaching, work-lifebalance: Alle indfaldsvinkler er effektivt værktøj som støtte til at sætte retning mod det liv du virkelig ønsker – eller få afklaret hvad du ønsker. Her kan du bl.a. bruge en life coach. Måske der er en fornemmelse af, at noget mangler, og at dine kvaliteter ikke kommer tilstrækkeligt til udtryk. For daglige frustrationer over ikke at bruge dig selv, kan bygge stress op over tid. Kontakt mig og få det markant bedre. Jeg hører til i dejlige lokaler på Østerbro i  København.

Læs mere

Find din indre glæde

Når livet er sårbart, gør ondt eller er en kamp for overlevelse

Føler du meningsløshed eller utilfredshed med dit liv? Er der fravær af glæde, så lysten i dit liv er forsvundet og erstattet med burde og skal? Føler du mere du overlever end lever? Er du tit bekymret for hvordan livet skal gå? Græder du tit, eller føler dig som offer? Der er en lang række symptomer på et liv der gør ondt: Bærer du på en sorg, du ikke kan forløse? Føler du dig tit skyldig – eller fyldt af skam – eller begge dele?

Læs mere

Find dig selv

Lær din krops unikke sprog gennem kropsterapi

Føler du dig fremmed i/for din krop? Har du vedvarende kropslige symptomer du ikke aner hvad du skal stille op med? Er du meget i dine tanker – og måske frygt for fremtiden eller bekymringer om fortiden? Hænger du fast i noget der er sket dig, som du ikke kan slippe, selvom du har talt og talt om det, og det ikke har hjulpet? Har du svært ved at finde vej i livet?

Læs mere

Online terapi og coaching

Vil du spare tid på transport – eller bor du langt væk, kan en Skype session være en meget effektfuld løsning, alt afhængig af hvad du har brug for. Du kan også kombinere Skype med sessioner, hvor du møder op i mine lokaler. Jeg har fine erfaringer med at Skype. Du skal naturligvis sørge for, at du har den ro du har brug for, så du kan tale i fortrolighed og hermed udnytte din Skypesession.

Læs mere

Modtag Nyhedsbrev fra Lifeprocess

Her kan du modtage inspiration i form af tips, videoer, artikler samt nyt om kurser fra Lifeprocess. Du kan afmelde nyhedsbrevet hvis du ikke længere finder det relevant.