Skype - coaching eller terapi

lifeprocess tilbyder coaching eller therapi via Skype

Jeg giver for tiden GRATIS COACHING via telefonen hver tirsdag fra kl. 8.30 - 9.30 til 19. december 2017. Du får max. 20 min., hvor jeg hjælper dig med at skabe retning i livet vedr. et tema, du har på hjerte, og som du vedvarende kredser om.
Ring på 24891071 kl 8.30, kl. 8.50 eller kl. 9.10 på tirsdage. Her vil jeg hjælpe dig videre med det næste skridt :)

Har du akut brug for coaching/terapi/rådgivning, ring på 24891071 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og book en gratis forsamtale. Så kan vi sammen afklare dine behov, og om jeg er det rette match for dig.

Vil du spare tid på transport - eller bor du langt væk, kan en Skype session være en meget effektfuld løsning, alt afhængig af hvad du har brug for. Du kan også kombinere Skype med sessioner, hvor du møder op i mine lokaler. Jeg har fine erfaringer med at Skype. Du skal naturligvis sørge for, at du har den ro du har brug for, så du kan tale i fortrolighed og hermed udnytte din Skypesession.

Hvis det er bedre for dig at Skype end at møde op, med det behov du nu har, så er du hjertelig velkommen.

GRATIS FORSAMTALE på 20 min. :
Lad os Skype og afdække hvordan vi kan arbejde sammen, så jeg kan støtte dig i det du nu har brug for, eller måske hjælpe dig med at afdække hvad du har brug for. Du får hermed mulighed for at undersøge, om dette match er en god mulighed for dig.

Vær opmærksom på, at denne konsultation er ikke bare et gratis tilbud. Den er en forsamtale for seriøst interesserede. Tak for din forståelse.

Du aftaler tid ved at ringe på 2489 1071 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Du får relevante oplysninger ved aftalen vedrørende indbetaling af honorar.

Har du ikke Skype, kan det downloades nemt og gratis fra nettet skype.com