Parterapeut Anne Jørgensen

Parterapi

Skab nærhed & intimitet – vælg kærligheden og løs konflikterne i parterapi København Østerbro.

I lærer at gøde jorden for åbenhed og kærlighed, ved at være indfølende og empatiske. Herved heles gammel smerte, og kærligheden flyder atter frit. Til det bruger jeg den videnskabelige EFT-metode. Det er emotionsfokuseret parterapi København Østerbro.

Giv aldrig op på kærligheden. Det er et valg at lære, og at vokse sammen, af en evt. krise. Kontakt mig for en uforpligtende telefonisk samtale, og lad os sammen tage de første skridt, til et mere fredfyldt og nærende liv.

I kan komme fysisk, eller hvis det passer bedre til jeres liv, er I også meget velkommen online. Det er der mange der vælger grundet travle liv, eller fordi de ganske enkelt bor langt væk fra Østerbro.

Er du træt af at repetere konflikter?

Og havne det samme sted i de konflikter med din partner? Måske blot i en ny version? Gentage det samme mønster igen og igen?
Så er emotionsfokuseret parterapi (EFT-metoden), en veldokumenteret, videnskabelig, effektiv måde at afdække roden af konflikterne. Det tilbyder jeg i parterapi København Østerbro.

Der kan være mange grunde til at søge en parterapeut. Og nogle grunde til at starte i parterapi kan være:

 • At jeres parforhold er glædesløst
 • At du savner kærlighed og kontakt – og måske mangler nærhed og intimitet?
 • Eller I “fungerer” godt sammen om f.eks. børnene, men ikke længere er kærester.
 • Måske har I svært ved at kommunikerer og finde løsninger?
 • At der har været såkaldt utroskab, selvom det er no-go i jeres parforhold?
 • At I har svært ved at fordybe kærligheden efter mange års samliv?
 • At jeres parforhold er blevet mere en vane, en form der lukker sig om jer, end frihed til at vælge hinanden?
 • At sex er blevet en udtørret mark?
 • At du tænker: Skal jeg gå fra min kæreste? Eller: Kan kan man gå fra en man elsker
 • I søger par terapeut grundet skilsmisse. Og ønsker hjælp så ingen bliver skurke

Overlever du/I mere end lever i parforholdet? Så kan jeg hjælpe jer!

Afspil video

At elske er et valg

Vær vedholdende - Giv ikke op

Der kan være mange symptomer som udspringer fra den samme kilde. Inviter i stedet din elskede med til en parterapeut. Jeg tilbyder parterapi København Østerbro, efter en veldokumenteret, videnskabelig og yderst effektiv metode.

Lad mig hjælpe jer med at erfare, at det er jeres mønster der er jeres fjende og ikke hinanden. Og det er det mønster jeg kan lære jer at gribe og forandre.

I lærer at:

 • Respektere hinanden i stedet for at skændes eller lægge afstand
 • Forandre jeres samspil til atter at blive glædesfyldt, juicy og nærende
 • Genvinde evnen til at lytte og acceptere hinanden og konstruktivt løse jeres konflikter
 • Være sårbare, så I kan styrkes sammen

Jeg har 38 års erfaring, og har i al ydmyghed super fine resultater ved at bruge min viden, både dybt og bredt, være nænsom og skarp. Alt sammen krydret med lidt humor, for vi er jo bare mennesker. Så du ikke spilder din kostbare tid – og penge.

Hvordan gør vi det godt for os?

Det er min erfaring som parterapeut, at det nemt går galt i hverdagens gøremål og rutiner. Det vigtige er dog, at det er muligt atter at skabe kontakt, til det der er basen i parforholdet – at være sand med hinanden. Sådan undgår I at gå i parterapi grundet skilsmisse. Og det er meget afgørende hvis I har børn.

Jeg har 38 års meget bred erfaring som parterapeut – også med interkulturelle forhold. Det er en glæde at støtte jer i at bringe kærligheden mere i fokus.

I parterapi København Østerbro, kan I lære, hvordan I gør det godt for jer selv, hvad I kan glæde hinanden med, og hvordan I opbygger et ærligt og kærligt liv sammen eller nærmer jer en kærlig skilsmisse.

Jeres mønster er fjenden - ikke jer to!

Mærk jer det! Det er meget vigtigt. For det er af markant betydning, at I får hjælp til at erfare, at det er jeres indbyrdes mønster, der er jeres fjende, og ikke jer to der er hinandens “fjender”. Når I bliver bevidste om det, er I et skridt nærmere i at mødes, i det der dybest set er på spil. Der, og kun der, får vi adgang til løsningen.

Til det bruger jeg den forskningsbaserede parterapi emotionsfokuseret parterapi (EFT-metoden), for at hjælpe jer ud af gensidigt at forsvare jer, og kæmpe om hvem der har ret. Men i stedet mærke det der dybest set rør sig, og det der er blevet såret.

Ved at være nærværende, være NU, kan vi bl.a. bruge Mindfulness. Her er det muligt at mødes bag om konflikter. Det er lige her og nu i dette møde mellem to mennesker, at læring opstår. Det er livgivende og bringer både heling og frisk blod i relationen. Gnisten tændes igen til nærhed, intimitet og seksualitet.

Et ærligt og kærligt parforhold – det bedste og måske mest skræmmende?

Det er afgørende, at I vil investere tid i jeres parforhold, og at I vover at være sårbare. Sårbarheden er ultimativ støtte til at hele jer selv og forholdet. Ved at ophøre med at gemme/forsvare jer for hinanden, tilføres forholdet energi og dermed nyt liv. Det betyder noget ikke at forfølge trangen til at løbe væk – eller ende parforholdet – eller gøre den anden forkert. Men at lære om mekanismerne i jeres relation, så I kan blive klogere på, hvad der dybest set foregår.

Se jeres mønster. For hvis vi misforstår problemet, misforstår vi løsningen.

Bestil tid før I er faret vild

Kontakt mig på +45 24 89 10 71, før I er faret vild og forholdet er gået i knude – det er den korteste og mest enkle vej til en løsning.

I kan også sende en mail til info@lifeprocess.dk og skriv hvornår det bedst passer jer at vi holder en uforpligtende telefonisk samtale,før vi laver en endelig aftale om parterapi.

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.