spirituel psykoterapi København, Østerbro v/Anne Jørgensen

Spirituel psykoterapi

Er du interesseret i spirituel psykoterapi København, skaber vi et rum sammen, i mine lokaler på Østerbro i København. Et værens rum. Et rum hvor du undersøger, hvad der dybest set er sandt for dig. Du får plads til at give kærligheden til dig selv og andre mere plads. Det er befriende.

Hjertets visdom bor allerede i dig

Vil du bringe det frem, erfare og integrere det?
 Så er det en proces, jeg tilbyder dig, ved at være dit eget hjertes spejl. Og der hvor du ikke ser det, støtter jeg dig med at pudse dit spejl, så du ser, hvor særlig du er. Det er bl.a. en af elementerne i spirituel psykoterapi København.

Er du spirituelt interesseret, er du sikkert allerede godt i gang med at udforske hjertets visdom. Og måske også erfare, at kærligheden får mere og mere plads i dit liv.

Samtidig sker der også tit det, at der bliver kastet lys på også det, der er bøvlet, som måske har ventet på at blive omfavnet. Her kan du lære at håndterer intense følelser som f.eks. vrede, sorg, dyb glæde, kritik/selvkritik, jalousi, skam for og med dig selv.
Og hvordan håndterer du de følelser i relation til andre mennesker? Det er på mange niveauer en læringsproces, at stå op for det der er dybest set er sandt for dig.

Processen

I processen sammen, benytter vi os af forskellige indgange i den udforskning. Alt afhængig af dit fokus, og hvad der resonerer for dig i det givne øjeblik. De forskellige indgange har alle forskellige kvaliteter.
Det kan f.eks. være:

  • Bevægelse
  • Dans
  • Meditation
  • Stilhed
  • Dialog
  • Embodiment

Ved at komme til stede og lande i kroppen skærpes dit nærvær, så du virkelig er her.
Trinvis smelter din sjæl sammen med kroppen.

Er du interesseret i et intenst 1:1 spirituelt selvudviklings forløb?

Er der noget der kalder indeni? Er der noget du er træt af og har fået nok af? Er der noget du længes så meget efter at udvikle, at du er parat til at ta´ det næste skridt? Så er tiden måske inde til at træde frem?

Jeg støtter dig hele vejen, også i dine u-afdækkede dybder, så din sjæls potentiale kan komme til udtryk. Og så viser jeg dig, i dit eget hjertes spejl, hvem du er. 

Spirituel psykoterapi København - Forløbet

Vi arbejder tæt sammen i en periode på 6 mdr. hvor du får opgaver undervejs, specielt designet til dig, som understøtter din proces. Så du skal afsætte tid til dig selv imellem sessionerne. De enkelte fremmøder er ikke nok. Du får også nogle lydfiler, der kan støtte dig med at bevare fokus i hverdagen.
Det kan se f.eks. sådan her ud:  

  • 8 sessioner – fysisk eller online
  • 8 sparring à 1/2 time pr. gang – online


Book en gratis afklarende samtale, hvis du er interesseret, og lad os tale sammen. Så kan vi i fællesskab designe lige nøjagtig det forløb, der passer til dig.

What you seek, is seeking you

RUMI

Skærp opmærksomheden i de konkrete daglige erfaringer

Er du interesseret i spirituel psykoterapi, med spirituel psykoterapeut Anne Jørgensen, så start udforskningen fra hverdagens erfaringer, hvor dine psykologiske temaer viser sig.

At leve fra et spirituelt perspektiv, er konkret og jordnært. Og at inkludere kroppen i denne udforskning, er nødvendig for at kunne skabe en god jordforbindelse.

Det er en træning at have opmærksomheden på det konkrete liv, erfaret fra et spirituelt perspektiv, i stedet for fokus på såkaldte psykologiske problemer. Her kommer vi nemlig nemt til at repetere begrænsende mønstre. Vi kan naturligvis ikke komme udenom psykologiske temaer, men behøver ikke at blive hængende i dem. Det er livsbekræftende og meningsfyldt for dig der undersøger, og lærer at gi´ slip.

Er du interesseret i hvordan? Så lad os træne sammen. Det vil være en fornøjelse at stå ved din side i din udforskning.

Strengthen your intuition in a simple way through the body

Receive audio files as a gift and sign up for the newsletter at the same time.

Styrk din intuition på en enkel måde via kroppen

Modtag lydfiler som gave og tilmeld dig samtidig nyhedsbrev.