Parterapi på Østerbro eller online

Gå kærlighedens vej med din partner

Gratis uforpligtende forsamtale til effektiv parterapi online eller i København, Østerbro (max 30 min.)

Ring til mig på 2489 1071
send en mail info@lifeprocess.dk

Er du træt af

at havne det samme sted i konflikter med din partner? Er jeres parforhold glædesløst? Savner du kærlighed og kontakt ? Mangler du nærhed og intimitet? “Fungerer” I godt sammen om f.eks. børnene, men er ikke længere kærester? Skændes I tit, og har svært ved at mødes om jeres forskelligheder? Har I svært ved at kommunikerer og finde løsninger? Har der været såkaldt utroskab, selvom det er no-go i jeres parforhold? Har I svært ved at fordybe kærligheden efter mange års samliv? Er jeres parforhold blevet mere en vane, en form der lukker sig om jer, end frihed til at vælge hinanden? Er sex en udtørret mark? Overlever du mere end du lever i dit parforhold?

Giv ikke op

for der kan være mange symptomer som udspringer fra den samme kilde. Inviter i stedet din elskede med i parterapi. Lær at være sårbare så I kan styrkes sammen. Genvind evnen til at lytte og acceptere hinanden, og konstruktivt løse jeres konflikter. Jeg har 30 års erfaring, og er i al ydmyghed både god, dygtigt og skarp, så du ikke spilder din kostbare tid – og penge. Jeg tilbyder parterapi i dejlige lokaler på Østerbro, København. Eller online hvis I gerne vil det. Her kan I lære at:

  • respektere hinanden i stedet for at skændes eller lægge afstand.
  • forandre jeres samspil til atter at blive glædesfyldt, juicy og nærende.

I parterapien, i København eller online, får I desuden masser af værktøjer vedr. kommunikation til brug i hverdagen.

At elske er et valg

Et ærligt og kærligt parforhold – det bedste og måske det mest skræmmende?

Det er afgørende, at I vil investere tid i jeres parforhold, og at I vover at være sårbare. Sårbarheden er ultimativ støtte til at hele jer selv og forholdet. Ved at ophøre med at gemme/forsvare jer for hinanden, tilføres forholdet energi og dermed helt nyt liv. Det betyder noget ikke at forfølge trangen til at løbe væk – eller ende parforholdet – eller gøre den anden forkert. Men at lære om mekanismerne i jeres relation, så I kan blive klogere på, hvad der dybest set foregår. For hvis vi misforstår problemet, misforstår vi løsningen.

Min kæreste og jeg har været i parterapi hos Anne Jørgensen i et forløb over nogle måneder. Som uddannede psykoterapeuter er vi ikke nødvendigvis det nemmeste par at arbejde med. Anne har været på samme tid konfronterende og nænsomt empatisk og har skabt et trygt rum. Det har været godt medvirkende til at få vores parforhold på rette kurs igen (hvilket andre før hende er fejlet med).

Mona, 51 år og Henrik, 55 år

Vigtigt er jeres indstilling

”Vi ønsker et ærligt og kærligt liv sammen” – eller en kærlig skilsmisse. Det er min erfaring som parterapeut, at det nemt går galt i hverdagens gøremål og rutiner. Det vigtige er dog, at det er muligt atter at skabe kontakt, til det der er basen i parforholdet – at være sand med hinanden.

“Hvordan gør vi det godt for os? Hvad kan jeg f.eks. glæde min partner med”?  Det kan I lære her i parterapien. Jeg har 31 års meget bred erfaring som parterapeut, også med interkulturelle forhold, og det er en glæde at hjælpe jer med at bringe kærligheden mere i fokus.

Bl.a. ved at bruge Mindfulness, være nærværende NU, er det muligt at mødes bag om konflikter. Det er livgivende og bringer frisk blod i relationen. Gnisten tændes igen til nærhed, intimitet og seksualitet.

I er velkommen til at booke en billig halv times forsamtale. Vi gør det i mine lokaler i København, Østerbro eller mødes online – det er et gratis tilbud til seriøse henvendelser. Denne bruges til at afklare jeres behov, og om vi er et godt match sammen til det I har brug for. Book kun denne session hvis I er seriøse.
Tak for jeres forståelse.

Et godt tip

Ring og lav en aftale på mobil 24891071, før I er faret vild og forholdet er gået i knude – det er den korteste og mest enkle vej til en løsning.

Jeg tilbyder også individuel terapi: Psykoterapi i København og Kropsterapi København

Parterapien foregår i Århusgade 2, 2100 Østerbro, København.