Parterapi København, Østerbro eller online.

Løs konflikter. Genskab nærhed og intimitet. Vælg kærligheden.

Kontakt mig for en uforpligtende telefonisk samtale til effektiv emotionsfokuseret parterapi København, Østerbro – eller online

Sydspanien
Eksklusivt parforløb.
Se nederst på siden

Er du træt af at repetere konflikter,

og havne det samme sted i de konflikter med din partner? Måske blot i en ny version? Gentage det samme mønster igen og igen?
Så er emotionsfokuseret parterapi (EFT-metoden), en veldokumenteret, videnskabelig, effektiv måde.

Der ka´ være mange grunde til at søge en parterapeut. Nogle grunde til at starte i parterapi kan være:

* At jeres parforhold er glædesløst.
* At du savner kærlighed og kontakt – og måske mangler nærhed og intimitet?
* Eller I “fungerer” godt sammen om f.eks. børnene, men ikke længere er kærester.
* Måske har I svært ved at kommunikerer og finde løsninger?
* At der har været såkaldt utroskab, selvom det er no-go i jeres parforhold?
* At I har svært ved at fordybe kærligheden efter mange års samliv?
* At jeres parforhold er blevet mere en vane, en form der lukker sig om jer, end frihed til at vælge hinanden?
* At sex er blevet en udtørret mark?
* At du tænker: Skal jeg gå fra min kæreste? Eller: Kan kan man gå fra en man elsker?
* I søger par terapeut grundet skilsmisse. Og ønsker hjælp så ingen bliver skurke.

Over-lever du/I mere end lever i parforholdet? Så kan jeg hjælpe jer!

At elske er et valg

Vær vedholdende. Giv ikke op,

for der kan være mange symptomer som udspringer fra den samme kilde. Inviter i stedet din elskede med i parterapi. Lær at være sårbare så I kan styrkes sammen. Genvind evnen til at lytte og acceptere hinanden og konstruktivt løse jeres konflikter. Lad mig hjælpe jer med at erfare, at det er jeres mønster der er jeres fjende og ikke hinanden. Og det er det mønster jeg kan lære jer at gribe og forandre.
Jeg har 37 års erfaring, og har i al ydmyghed super fine resultater ved at bruge min viden, både dybt og bredt, være nænsom og skarp. Alt sammen krydret med lidt humor, for vi er jo bare mennesker. Så du ikke spilder din kostbare tid – og penge. Jeg tilbyder emotionsfokuseret parterapi efter EFT-metoden, som er forsknings baseret. Forskningen viser, at parret gøder jorden for åbenhed og kærlighed, ved at være indfølende og empatiske. Herved flyder kærligheden atter frit. Det foregår i dejlige lokaler på Østerbro, København. Eller online hvis I gerne vil det.
Her kan I også lære at:

  • respektere hinanden i stedet for at skændes eller lægge afstand.
  • forandre jeres samspil til atter at blive glædesfyldt, juicy og nærende.

Vi var pressede over alt, og tænkte på skilsmisse

I parterapien på Østerbro i København, eller online, får I masser af værktøjer vedr. kommunikation til brug i hverdagen.
Se anbefaling parterapi København, Østerbro herunder. Du kan se flere anbefalinger ved at klikke lige HER.

Vi var presset på alle parametre, hvorfor tankerne også kredsede om skilsmisse.

Efter få sessioner hos Anne så vi begge frem til det frirum, det var at være hos hende. Et rum, hvor vi prioriterede hinanden, og hvor vi blev vejledt til at se og forstå hinandens forskellige behov og opfattelser.

Vi fik en større forståelse for hinanden, hvilket bevirkede vi gav hinanden mere rum i pressede situationer.

Det har krævet hårdere arbejde end vi indledningsvis troede det ville. Men vi har med udgangspunkt i “hvad er det bedste for os som par og familie” ændret på grundvilkår i vores dagligdag, hvilket også indbefatter vores boligsituation og arbejdsforhold. Vi er blevet bedre til at prioritere og skære det bort, som vi før gjorde, fordi det er “det man gør”.

Vi kan fortsat blive irriterede på hinanden og være uenige, men vi er nu gode til at give slip, være rummelige, sige pyt og tilgive hinanden, fordi vi har valgt hinanden til.Christoffer 37

Et ærligt og kærligt parforhold – det bedste og måske mest skræmmende?

Det er afgørende, at I vil investere tid i jeres parforhold, og at I vover at være sårbare. Sårbarheden er ultimativ støtte til at hele jer selv og forholdet. Ved at ophøre med at gemme/forsvare jer for hinanden, tilføres forholdet energi og dermed helt nyt liv. Det betyder noget ikke at forfølge trangen til at løbe væk – eller ende parforholdet – eller gøre den anden forkert. Men at lære om mekanismerne i jeres relation, så I kan blive klogere på, hvad der dybest set foregår. For hvis vi misforstår problemet, misforstår vi løsningen.

Min kæreste og jeg har været i parterapi hos Anne Jørgensen i et forløb over nogle måneder. Som uddannede psykoterapeuter er vi ikke nødvendigvis det nemmeste par at arbejde med. Anne har været på samme tid konfronterende og nænsomt empatisk og har skabt et trygt rum. Det har været godt medvirkende til at få vores parforhold på rette kurs igen (hvilket andre før hende er fejlet med). Mona, 51 år og Henrik, 55 år

“Hvordan gør vi det godt for os”?

”Vi ønsker et ærligt og kærligt liv sammen” – eller “en kærlig skilsmisse”. Det er min erfaring som parterapeut, at det nemt går galt i hverdagens gøremål og rutiner. Det vigtige er dog, at det er muligt atter at skabe kontakt, til det der er basen i parforholdet – at være sand med hinanden. Sådan undgår I at gå i parterapi grundet skilsmisse. Og det er meget afgørende hvis I har børn.

“Hvordan gør vi det godt for os? Hvad kan jeg f.eks. glæde min partner med”? Det kan I lære om her i parterapien. Jeg har 35 års meget bred erfaring som parterapeut – også med interkulturelle forhold. Det er en glæde at hjælpe jer med at bringe kærligheden mere i fokus.

Jeres mønster er fjenden – ikke jer to

Mærk jer det. Det er meget vigtigt. For det er af markant betydning, at I får hjælp til at erfare, at det er jeres indbyrdes mønster, der er jeres fjende, og ikke jer to der er hinandens “fjender”. Når I bliver bevidste om det, er I et skridt nærmere i at mødes, i det der dybest set er på spil. Der, og kun der, får vi adgang til løsningen.
Til det bruger jeg den forskningsbaserede parterapi emotionsfokuseret parterapi (EFT-metoden), for at hjælpe jer ud af gensidigt at forsvare jer, og kæmpe om hvem der har ret. Men i stedet mærke det der dybest set rør sig, og det der er blevet såret.

Ved at være nærværende, være NU, kan vi bl.a. bruge Mindfulness. Her er det muligt at mødes bag om konflikter. Det er lige her og nu i dette møde mellem to mennesker, at læring opstår. Det er livgivende og bringer frisk blod i relationen. Gnisten tændes igen til nærhed, intimitet og seksualitet.

Vi er to kvinder på 36 og 45 år, der har været sammen i næsten 13 år. Vi valgte at besøge Anne, da vi befandt os i en situation, hvor konfliktniveauet i vores forhold var rigtig højt og vi følte at der blev ved med at opstå konflikter vedrørende de samme ting. Vi var fanget i en meget uhensigtsmæssig cirkel – som, for os, var blevet umulig at bryde ud af. Allerede første gang vi besøgte Anne, følte vi os veltilpas. Anne er rigtig god til ikke at gå for hurtigt frem og udviser stor empati. Samtidig er hun ikke bange at stille de svære spørgsmål. Vi er kommet ud på den anden side meget stærkere, med nogle gode værktøjer i bagagen.

Vi er også opmærksomme på, at de problemer vi havde stadig kan opstå fra tid til anden, men vi er blevet meget bedre til at håndtere dem og bedre til at udvise forståelse for hinanden.

De varmeste anbefalinger til Anne fra os. Mette 36, og Kirsten 45

Bestil tid før i er faret vild

Ring og lav en aftale på mobil 24891071, før I er faret vild og forholdet er gået i knude – det er den korteste og mest enkle vej til en løsning. Eller send en mail på info@lifeprocess.dk og skriv hvornår I bedst kan ha´ en indledende samtale i telefonen.

Jeg taler altid med jer i telefonen, før vi laver en endelig parterapi aftale.
Vil I læse om parterapeut København med anbefaling først, så klik lige HER.


Tænd, glød og elsk – et eksklusivt forløb for par i Sydspanien

Sammen med mig lærer I om jer selv og hinanden gennem et intenst forløb i 4 dage á 2 timer. Se mange flere detaljer HER

Den emotionsfokuserede parterapi foregår i Århusgade 2, 2100 Østerbro, København.

Download kvit og frit min lydfil, om hvordan I skaber øget kontakt og nærvær sammen. Det koster kr. 0,- I bliver samtidig tilmeldt min mailliste, og får inspiration til jeres udvikling.
Klik HER for lydfilen

Jeg er medlem af:
International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (EFT):
Medlem af ICEEFT
Dansk Psykoterapeut Forening : Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening MPF

Anne was a breath of fresh air. She has a direct style which I really appreciated, yet she always spoke with kindness and empathy. She is insightful, warm and considerate. For any couple who are seeking to add more depth and understanding to their relationship, I can say that Anne has my strongest recommendation’ Michael and Corrina