Parterapi København, Østerbro eller online

Løs konflikter og find hinanden igen. Vælg kærligheden sammen.

Gratis uforpligtende forsamtale til effektiv emotionsfokuseret parterapi online eller i København, Østerbro (max 30 min.)

Ring til mig på 2489 1071
send en mail info@lifeprocess.dk

Er du træt af

at havne det samme sted i konflikter med din partner? Gentage det samme mønster igen og igen?
Så er emotionsfokuseret parterapi en veldokumenteret effektiv måde.

Der ka´ være mange grunde til at søge en parterapeut. Nogle af grundene til at starte i parterapi kan være:

At jeres parforhold er glædesløst.
At du savner kærlighed og kontakt – og måske mangler nærhed og intimitet?
Eller I “fungerer” godt sammen om f.eks. børnene, men ikke længere er kærester.
Måske har I svært ved at kommunikerer og finde løsninger?
At der har været såkaldt utroskab, selvom det er no-go i jeres parforhold?
At I har svært ved at fordybe kærligheden efter mange års samliv?
At jeres parforhold er blevet mere en vane, en form der lukker sig om jer, end frihed til at vælge hinanden?
At sex er blevet en udtørret mark?

Overlever du mere end du lever i dit parforhold?

Giv ikke op

for der kan være mange symptomer som udspringer fra den samme kilde. Inviter i stedet din elskede med i parterapi. Lær at være sårbare så I kan styrkes sammen. Genvind evnen til at lytte og acceptere hinanden og konstruktivt løse jeres konflikter. Lad mig hjælpe jer med at erfare, at det er jeres mønster der er jeres fjende og ikke hinanden. Og det er det mønster jeg kan lære jer at gribe og forandre.
Jeg har 34 års erfaring, og har i al ydmyghed super fine resultater ved at bruge min viden, både dybt og bredt, være nænsom og skarp. Alt sammen krydret med lidt humor, for vi er jo bare mennesker. Så du ikke spilder din kostbare tid – og penge. Jeg tilbyder emotionsfokuseret parterapi (EFT-metoden) i dejlige lokaler på Østerbro, København. Eller online hvis I gerne vil det.
Her kan I også lære at:

  • respektere hinanden i stedet for at skændes eller lægge afstand.
  • forandre jeres samspil til atter at blive glædesfyldt, juicy og nærende.

I parterapien, i København, Østerbro eller online, får I desuden masser af værktøjer vedr. kommunikation til brug i hverdagen.

At elske er et valg

Et ærligt og kærligt parforhold – det bedste og måske det mest skræmmende?

Det er afgørende, at I vil investere tid i jeres parforhold, og at I vover at være sårbare. Sårbarheden er ultimativ støtte til at hele jer selv og forholdet. Ved at ophøre med at gemme/forsvare jer for hinanden, tilføres forholdet energi og dermed helt nyt liv. Det betyder noget ikke at forfølge trangen til at løbe væk – eller ende parforholdet – eller gøre den anden forkert. Men at lære om mekanismerne i jeres relation, så I kan blive klogere på, hvad der dybest set foregår. For hvis vi misforstår problemet, misforstår vi løsningen.

Min kæreste og jeg har været i parterapi hos Anne Jørgensen i et forløb over nogle måneder. Som uddannede psykoterapeuter er vi ikke nødvendigvis det nemmeste par at arbejde med. Anne har været på samme tid konfronterende og nænsomt empatisk og har skabt et trygt rum. Det har været godt medvirkende til at få vores parforhold på rette kurs igen (hvilket andre før hende er fejlet med).

Mona, 51 år og Henrik, 55 år

Vigtigt er jeres indstilling

”Vi ønsker et ærligt og kærligt liv sammen” – eller en kærlig skilsmisse. Det er min erfaring som parterapeut, at det nemt går galt i hverdagens gøremål og rutiner. Det vigtige er dog, at det er muligt atter at skabe kontakt, til det der er basen i parforholdet – at være sand med hinanden.

“Hvordan gør vi det godt for os? Hvad kan jeg f.eks. glæde min partner med”? Det kan I lære her i parterapien. Jeg har 34 års meget bred erfaring som parterapeut, også med interkulturelle forhold, og det er en glæde at hjælpe jer med at bringe kærligheden mere i fokus.
Det er også af markant betydning, at I får hjælp til at erfare, at det er jeres indbyrdes mønster, der er jeres fjende, og ikke jer to der er hinandens “fjender”. Når I bliver bevidste om det, er I et skridt nærmere i at mødes, i det der dybest set er på spil. Der får vi adgang til løsningen.
Til det bruger jeg emotionsfokuseret parterapi, for at hjælpe jer ud af gensidigt at forsvare jer, og i stedet mærke det der dybest set rør sig, og det der er blevet såret.

Ved at være nærværende, være NU, kan vi bl.a. bruge Mindfulness. Her er det muligt at mødes bag om konflikter. Det er lige her og nu i dette møde mellem to mennesker, at læring opstår. Det er livgivende og bringer frisk blod i relationen. Gnisten tændes igen til nærhed, intimitet og seksualitet.

I er velkommen til at booke en billig halv times forsamtale. Vi gør det i mine lokaler i København, Østerbro eller mødes online – det er et gratis tilbud til seriøse henvendelser. Denne bruges til at afklare jeres behov, og om vi er et godt match sammen til det I har brug for. Book kun denne session hvis I er seriøse.
Tak for jeres forståelse.

Et godt tip

Ring og lav en aftale på mobil 24891071, før I er faret vild og forholdet er gået i knude – det er den korteste og mest enkle vej til en løsning.
Jeg tilbyder også individuel terapi: Psykoterapi i København og Kropsterapi København

Den emotionsfokuserede parterapi foregår i Århusgade 2, 2100 Østerbro, København.

Jeg er medlem af:
International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (EFT):
Medlem af ICEEFT
Dansk Psykoterapeut Forening : Medlem af Dansk Psykoterapeut Forening MPF